každé ráno počúvam cestou do školy rannú šou na fun radiu Adela a Sajfa a prečo? zo zásady ... na iných rádiách mi to príde nudné a na europe2 úbohé - ale je to len môj názor
A k tým lampiónom, to fakt neviem. Ale docela o tom pochybujem, čo ja viem, tak v jednej časti sú len kvetiny, v druhej ovocie a zelenina, v tretej lacné čínske handry.
Stredy a štvrtky Fun-ko, lebo spolužiaci iné nedovolia (ale stále lepšie, než Europa2) . Hoci minule niekto preladil na Lumen hodinku slovenskej hudby, čo ma šlo urvať smiechom (aj @mielikki by išlo, to som si istá - zároveň dávam typ na posilnenie brušného svalstva - nalaď si to tak niekedy tesne poobede..) a dnes sme dokonca postúpili na rádio Aligátor ! Ale nie hneď ráno.
@mielikki Hej, je, ale keď práve nevysieľajú omše, tak mi to príde až nehorázne nekresťanské, čo sú schopní tam pustiť . Ich hudobného redaktora si predstavujem, ako veľkoho, tučného, opáleného inda, lebo minule hrali niečo veľmi.. takéhoto podtónu. Až po pol minúte niekto podotkol, či to je slovenské, tak sme sa ešte viac započúvali a už sa to spustilo.. mala si tam byť, to.. by si sa zasmiala .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A áno v Bratislave je Miletičova ulica a je tam trhovisko, ale neviem či tam niečo také predávajú.
Nespĺňam inteligenčnú podmienku na moderátorov európy2, tak tú počúvam len v noci.
Tie lampióny šťastia nájdi cez google a objednaj.
A k tým lampiónom, to fakt neviem. Ale docela o tom pochybujem, čo ja viem, tak v jednej časti sú len kvetiny, v druhej ovocie a zelenina, v tretej lacné čínske handry.
a tie lampióny si si mohol už x krát vygúgliť, a nemusel si na to zakladať už neviem koľké fórum.
budeš prekvapená, ale Lumen poskytuje internetové vysielanie!
a k téme, ranné šou nepočúvam