prve čo ráno spravím je, že sa učešem. A až potom začnem riešiť ostatné potreby. A malovanie je najposlednejšie, lebo je najmenej podstatné a teda ak mi nevyjde moc času, nevadí. Ale v pyžame či neučesaná by som von ísť nemohla...
najprv skocim do tricka a teplakov, kedze aj v zime spim uplne nalahko, potom aspon 35 minut ranajkujem a pritom citam noviny, namalujem, a styri minuty pred tym co mi ide vlak oblecem
jediné čo ráno robím pre svoju krásu a pôvab je umývanie zubov keď mám dobrú náladu, tak si aj spravím nanovo copík a nenechám si hniezdo z noci musí to byť nejaká turbošpeciálna príležitosť, aby som sa ráno maľovala ... aspoň v poslednej dobe
Vstanem, umyjem sa, a kedze sa malujem po sediacky nechce sa mi byt pritom oblecena tak sa malujem v pyzame.. Oblecem sa, by the way este ani raz som nebola spinava od mejkapu O.o, a ked nestiham. Cesat kaslem na to schytim do copu a idem... A ked stiham tak si prejdem hrebenom po vlasoch aby sa nepovedalo.. Neznasam cesanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
nemaľujem sa ani si nerobím vlasy.
a trocha mejkapu si dám až po oblečení.
prve čo ráno spravím je, že sa učešem. A až potom začnem riešiť ostatné potreby. A malovanie je najposlednejšie, lebo je najmenej podstatné a teda ak mi nevyjde moc času, nevadí. Ale v pyžame či neučesaná by som von ísť nemohla...
nemaľujem sa a ani nečešem, iba prehrabnem vlasy, dam lak, niekedy prežehlim čo mi vadí
Ale tak ano, po noci mám zlu chuť
vačšinou ako @lenuska175