Prečo kryl pápež svojho brata pedofila, keď vedel že zasúval deťom a kryl aj dalších pápežov? Prečo je stále pápežom doprdele, prečo sa to tak týchlo ututlalo?
@drejka ja nehovorím, že pápež je pedofil. je dokázané, že jeho brat je zasvinený zasúvač deťom do prdele, a pápež o tom vedel (aj to je dokázané) a kryl to!!
že on písal prísne tajnú listinu, o ktorej sa nemal nikto dozvedieť o svojom bratovi, aby ho preložili do inej, kde sa jasne vyjadril, že jeho brat je pedofil a nechce aby bol zbavený úradu,.... počkaj..
ono nejde len o cirkev ale o celý svet. len v cirkvi to presiaka ako príliš zasoplený kapesník. Kňaz je vysvätený, má sa riadiť písmom. I obyčajný človek by mal, ale ten nespadá pod cirkev takže má pasé... len políciu na krku. Ale cirkev.. cirkev. Keď je už človek pedofil a ateista tak je to ok, lebo ateisti sú potvory zasvinené nemýlim sa? ale keď je pedofil kresťan tak už sa vyhovoríme na diablov... tento rozdelený svet...
Je to len FAIL a zufalost nemcov ze povinne brali deti , nie @majo16 ? Nebol pedofil len nemal moc krasnu minulost , ale jeho + ze dezertoval z armady.
Inak neviem co sa zakladatelka vzrusuje , ja by som brata kryl aj keby niekomu odstrelil hlavu....
@majo16 Muselo byt pekne pozerat sa do oci decku co prvykrat drzi gumipusku proti ktoremu sa ruti milion rusov s tankami , delami , lietadlami a ziadnym zlutovanim
@mm47 to že neskôr keď im dochádzali zdroje použili deti je trochu svinstvo to je pravda.. ale inak boli väčšinou deti určené na ničenie tankov a podobne ..
@mm47 V roku 1943 začala byť táto organizácia využívaná ako záloha vojenských rezerv a jej členovia, ktorí mali viac ako šestnásť rokov začali byť nasadzovaní do armádnych zložiek. V tomto roku bola vytvorená 12. SS divízia Hitlerjugend, ktorej velil SS-Brigadeführer Fritz Witt. Väčšinu poddôstojníkov divízie tvorili chlapci vo veku 16–18 rokov, ktorí sa regrutovali práve z Hitlerjugend. Až také deti to neboli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
že on písal prísne tajnú listinu, o ktorej sa nemal nikto dozvedieť o svojom bratovi, aby ho preložili do inej, kde sa jasne vyjadril, že jeho brat je pedofil a nechce aby bol zbavený úradu,.... počkaj..
Aj odvody do HJ.
Je to len FAIL a zufalost nemcov ze povinne brali deti , nie @majo16 ? Nebol pedofil len nemal moc krasnu minulost , ale jeho + ze dezertoval z armady.
Inak neviem co sa zakladatelka vzrusuje , ja by som brata kryl aj keby niekomu odstrelil hlavu....
@majo16 az na to ze skautom nevymyvaju mozgy
Ako hovori hetfield mali vymyte mozgy a podla mna fakt verili ze maju sancu (ROFL)
ale síce, čo mal robiť? vykričať to do sveta " haló, kňazi sú pedofilní, bacha na nich! "
nehovorím, že robil to najlepšie čo mohol, ale neríklad, zober si, že o pedofilných kňazoch vedel aj ján pavol II a tiež ich kryl.
ale aj tak mi benedikt nie je sympatický. na môj vkus má tmavé viečka. vyzerá dosť hororovo. aj na živo.
a tak vezmite si.
Ján XII urobil z Vatikánu jedne bordel
Urban neviemktorý je vinný za križiacke výpravy = za tisícky životov
a tí ich kardináli!
a ešte pápeži o ktorých som sa nestihla dočítať nechutnosti a zvrátenosti.
cirkev už veľa ráz padla, dnes tomu nie je inak, napriek tomu, že v nej boli aj svetlé chvíľky a svetlé osobnosti.