Ahojte. Obraciam sa na vás, vysoké ženy. Prosím vás kde si kupujete rifle, ktoré sú vám dostatočne dlhé? Tým, že som veľmi chudá, tak nedokážem kúpiť rifle ani v H&M, pretože 32 sú mi krátke ale 28 už veľké . Všetky rifle mám maximálne po kotníky
no ja som tiež dosť vysoká (teda podľa mňa nie moc, ale na to že väčšina žien v mojom okolí sú nižšie, tak si pripadám vysoká) mám 174 cm.. a rifle kupujem zväčša u vietnamcov... tam mi najlepšie sedia, lebo sú úzke aj v páse... zatiaľčo taká istá veľkosť napr. v Terranove a pod. je strašne široká v páse... a dĺžkovo sú v pohode ... ale tak neviem ked vravíš že si vysoká možno máš viac ako 180 a to už ti neviem poradiť
Ja mám 180cm a 63kg, som taký hajzel pavúk, a neviem, či mám nejako divne tvarovanú postavu, ale nikdy som nemala problém s riflami, normálne som nabehla do obchodu, vybrala si, ktoré sa mi páčili, vyskúšala a kúpila ich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov