Neviem - ja keby som bo zena asi by som to neskusal lebo taketo firmi vedia mlade dievcata dostat do velkych problemov - len ojedinele zvyknu byt take firmi seriozne.
nezabudaj - ze reklama vyzera vzdy lakavo ale realita je ina - radsej by si sa mala popytat akych dievcat co tam uz boli ci sa vratili v zdravi a bez psychickej ujmy
Tvitty, ale pripadá mi trochu naivné také vysoké odmeňovanie iba za to, čo tam píšu... Vezmi si čas, koľko ľudí tam asi vtedy chodí a akí ľudia to asi sú...
mno... vzhladom na to, kolko mam rokov, tak by som sa k tomu nemala vyjadrovat, ale... ja by som to riskla keby som mala s kym ist, ako vravis napr. 3 tak by som to urcite skusila mozno je to tak, ze je to nieco ako slapka, ale stale je tu to ale...
moja draha sak dojdes na hranice aj kebyze vas je pat pre nich neni problem vas oddelit zoberu ti pas doklady a si v prdeli daju ta do auta a odvezu kam chcuu kks taka naivita a vieees ze riskujes so svojim zivotom ...to co je za otazku ze mala by som to risknut? sak risknut môzes ked tipnes na zapas dva litre a ne riskovat so svojim zivotom ked mas len osemnast ci kolko rokov...kks nechapem jak tie baby co tam pridu môzu byt tak naivne
hosteska - spolocnicka (prostitutka) aky je v tom rozdiel? venuje sa svojmu klientovi ktori je jej urceny.
Myslim si, ze jazyky su ohladom tohoto dost potrebne. tam bolo pisane, ze nie je potreba. vsetko sa tam naucite (trtkat). vsak to bije do oci. Ja byt baba tak tam nedjem ani keby nukali za tu noc 100 eur. (ale ako platovo je to celkom dobre)
no teraz som si to precital cele a daj si taku otazku ze preco chcuuu baby pomaly z celej europy? co si myslis ze v taliansku nie su pekne baby ktore by robili v meste svojho bydliska takuto "spolocnicku" za celkom v pohode kese....straaaaasne si naivna moja ale strasne heh
no a ked mas dobre vyplneni ten profil tak mas pod 160cm a mas smolu podla mna stastie...a ked to mas naozaj dobre vyplnene tak radsej bud doma a vela papaj
ale tak par cm hore dole, ako ja tomu neverim no surne potrebujem zlepsit taliancinu. a co mi prve napadlo ked netreba jazyk a mas komunikovat s hostami... no ja som blazon a bola by som schopna zapredat svoje telo...
mozno preto ze ja normalny vztah nikdy ma nebudem lebo chlapom neverim.
aaa ked si predstavis takeho nadrzaneho podnikatela krtory ma 40 rokov, vela prachov, doma nudnu zensku s dospelymi detmi..tak si myslis ze mu postaci sa na teba divat ako budes s nim ??..tazko... pride boss a rozkaze ti sa s nim vyspat lebo sa bdue vyhrazat ako ti narobi problemy..a mas po mladom zivote .... radsej prijmaj mesacne pridavky a kupuj si pivo v Lidli ako mat imaginarny tisicovy zarobok a mat zniceny zivot
no tak ked si takato sprosta kvôli nejakym debilkom ktorych si doteraz stretla tak to ti uz asi nikto len tak nepomôze....a podla mna este moc nevies o zivote...skus si pozriet film 8mm ,(milimetrov), a potom mozno zmenis nazor na to
neriskuj to.. teda ja by som to isto neriskovala... ak ces zlepsit talianciu tak sa prihlas do nejakeho kurzu.. alebo ak tam ces priamo robit.. tak cez nejaku agenturu si vybav nejaku pracu... hadam sa nieco najde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Skryté zháňanie neviestok (šľapiek, štetiek, cundier, prostitútok, ku*iev)... Bez urážky.
Myslim si, ze jazyky su ohladom tohoto dost potrebne. tam bolo pisane, ze nie je potreba. vsetko sa tam naucite (trtkat). vsak to bije do oci. Ja byt baba tak tam nedjem ani keby nukali za tu noc 100 eur. (ale ako platovo je to celkom dobre)
mozno preto ze ja normalny vztah nikdy ma nebudem lebo chlapom neverim.
nikdy, ale nikdy by som cez nejakú agentúru nikam nevycestovala naslepo.
ale keď si schopná zapredať svoje telo, ako si tu povedala, tak potom nemáš čo riešiť, zbaľ si nejaké tie vyzývavé handry a go on!
a vies co? ja mam 18 rokov tiez. Dokonca len par dni. Ale takymto niecim by som sa nezaoberala. A mladost sa nemusi vzdy rovnat hlupost...