neodsudzujem, ale čítala som už viacero rozhovorov, teraz webmaster a z tohto usudzujem, že žiadny rozumový šampión nie je...veľký vták a v hlave máálo...
som čítala raz, že keď mal 16 a boli letné prázdniny, pretiahlo len niečo vyše 60 báb a že to boli jeho najnudnejšie prázdniny v živote...
V tom čo robi, je dobrý, veď aj patrí medzi svetovú spičku. Aj ten nápad so sexuálnou výchovou sa mi páči. Ale žeby som ho nejak obdivovala, tak to nie...
v poho typek.sice nejak o vysokej inteligencii sa hovorit neda.idol to moj tiez nieje.ale zase isto ho beriem viac ako nejakeho trapneho buzika moderatora (Pico,Bruno,atd) alebo ine trapne celebritky ako Tasler,a spol.ktory teda v hlave nemaju o nic moc viac ako rossenberg.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
som čítala raz, že keď mal 16 a boli letné prázdniny, pretiahlo len niečo vyše 60 báb a že to boli jeho najnudnejšie prázdniny v živote...
takže asi tak.
moj nazor: super kerka a zda sa mi v pohode chalan