Jak tak vidim tak na slovensku stale panuje zavist hlavne medzi babami boze ma tam nejake foto z modelingu vycapi to na net a uz hovorite o malej inteligencii ked je pekna tak nech sa ukaze a aj ine malu inteligenciu maju skor taky co si vycapia foto s pivom a cigaretami v ruke hlavne ked je to holka vieme o kom hovorim -number 15
28- neviem odkial aj tak to je jedno nepoznam ani teba ani ju ale keby mam podla pisania popisat tak jej iba zavidis no a co je na tom ze tam ma take foto staci pozriet na pokec tam ma 80% aj mladsich holiek podobne fotky a nikto sa nestara.
Myslim ze keby chcela zaujat chalanov takymi fotkami tak si tam nedava fotky so svojim chalanom
A nehovorim ze nam patria ihlice do ruk ale chvalit sa tym ze pijes a fajcis je menej inteligentne ako dat si fotku v podprsenke
Preco by jej mala zavidiet?za to ze napise ze sa otrca ci aky vyraz?
proste su typi ludi ktory zaujimaju inych inak..niektory zasa inak..a ked uz tak toto neni pokec..ale ludia si to asi milia..je to o tom ze dala tie fotky do toho albumu lebo chcela zaujat..a aj zaujala..a nemyslim ze jej tu niekto avidi..je to uplne jej vec..kazdy si mysli svoje,..nechapem naco to tu riesim..ale neva
tiez neviem preco sa to zvrhlo na inu temu inak Miluskaaa ty si sprav dieta mas reci ako stare babky a maminy: "Si predstav,ze by to jej mama nasla... " - este sa za nu pomodli
A ani nepocitam kolko krat si spomenula jej vek ako keby ty si dospelacka, sorry ze to zase spomeniem ale ty si este nedozrety krcmovy typ
Ja som len nechapala co na tom vsetci vidia citate si rozne zenske casopisy kde su stovky holiek v pradle a nad tym sa nikto ani nezamysla narodiel od toho ze jedna holka si da foto na net a jeeeeej volajme ta3 stal sa skandal
35...kazdy ma svoj nazor,niektor zavidia,iny vulgarne reaguju,iny su konzervativny,ale je to vec kazdeho,nic na tom zle nie je....ale niektori reaguju zvlastne..
To ano kazdy sme iny ale nikto neni dokonaly ja si len vsimam ze u nas na slovensku to je vsetko o zavisti zila som 5rokov mimo sk a tam ludia vsetko inak beru tam by si v tej podprsenke mohla ist ta holka aj po ulici a kazdy by na to kaslal ale u nas sa samozrejme musi niekto ozvat vzdy to tak bolo aj bude, staci si precitat spatne tu diskusiu a zamysliet sa nad tymi vetami nech mi poitom nitko nehovori ze to neni o zavisti, keby kazdemu bola ukradnuta tak na to nenapise nikto nic
1, Tato diskusia bola na inu temu, nie o tom co sa komu paci a nepaci na dotycnej osobe
2, Co sa ludom paci a co nie? Ok a kto sa pozrie na seba? Na druhych vie kazdy hovorit ale na seba sa nikto nepozrie, podla seba sudim inych- niektory sa tu vyznamenali a ukazali
Vies co dnesna doba je taka ze je jasne ze ludia sa sudia..ja nikomu nazor neberiem a neberiem ti ani ten tvoj..ukazali sa?jasne lebo povedal svoj nazor..a ten sa mozno nepaci zasa tebe..hned to beries tak ze zavidi a neviem co..proste vyjadrila len svoj nazor ako kopec druhych..
Mne by sa to mozno nepacilo keby sa to tyka mna osobne. Vyjadrila by svoj nazor keby smerovala priamo k teme, vies ked niekto napise na niekoho mimo temy ze zvracia z jej fotiek tak ako sa to da nazvat, nazor alebo urazka? A pritom sa sama nepozrie na svoje fotky, v com je ina ze ma pravo urazit? Ach ta mentalita...
Autorka reagovala v predchadzajucej diskusii jednoduchou vetou alebo skor iba odpovedou no napriek tomu bola nadalej bezdovodne urazana, mohla sa zacat hadat, obranovat alebo tiez nadavat, namiesto toho radsej zdrazala odpovede a mlcala aj napriek tomu co vsetko tu bolo este pisane, mne osobne tym iba potvrdila to ze ma aj napriek mensiemu veku viac rozumu v hlave ako ta dospela slecna. Rozumny radsej mlci... odporucala by som to iste aj inym ludom.
Myslim ze cela tato tema by sa mohla vymazat nakolko k teme smeruje iba 10% prispevkov
nic proti ale keby toto moja baba vycapila na net tak ju asi zadrhnem. alebo by som sa postaral o to aby tie fotky zmizli a uz nikdy take nieco nespravila.
Tie odhalene fotky co tam su su vulgarne a zle odfotene... teda podla mna... a zaplnit si 3 strany albumu svojimi vlastnymi fotkami za sebou bez prerusenia.. Ale to som nechcel...k teme... nie, nefotil som este svoje vlastne eroticke fotky
noo nefotila.. a inak maximalny suuhlas s tym co napisala Miluskaaa.. ale tak ved kazdy sme nejaky.. noo ale posledna vec, co by ma napadla.. by bolo vycapit taketo fotky na net.. resp. by som sa musela moc premahat.. aby som sa tak fotila..
sak ked vam to vsetkym tak vadi tak co nenapisete adminovi nech jej zrusi foto to je hadam to najmenej co sa da spravit
vidno ze sem chodia iba deti co este ani cicinu za cely zivot nevideli ste zhrozeny z hentakych fotiek sak vy keby mate chlapa v posteli tak sa asi rozplacete
K téme: Nie, nefotila som erotické foto ani sa na to nechystám.
K téme sekundárnej: pozrela som si album a chápem - nemám nič proti tomu, ked si niekto nafoti pekne fotky pre vlastnu potrebu ale tie fotky boli podla mna vulgarne (a vulgarna nemusi byt len nasilna erotika) s jedinym cielom - zaujat. ale zas, kazdy mame svoje cesty, ako to urobit....
37.Prosim???To kde si zila???Ja zijem 2 roky mimo SLovenska,a naozaj nemam pocit,ze by baby hocikde na svete mohli po ulici chodit v podprsenke a nikto by sa nad tym nepozastavil.....
60. Neviem kde zijes asi v cz ale ma pravdu za hranicami to tak naozaj je mozno len ty si ta ktora si to tam vsima Tu sa kazdy otaca ked ide punkac s vysokym cirom a kruti hlavou tam je toto bezne nikto sa ani len neobzrie
62. Pred dvoma dnami som prisiel z Londyna z teba mam taky pociit ze ty tam len kvasis na riti a chodis z prace rovno domov tam mladi 12rocny fakani vytahuju noze a tu robite skandal z absurdnosti
ked tam zijes tak si kup obcas noviny a precitaj este posledny pripad najdes dobodany chalan pred mcdonaldom, predtym mlady chalan v autobuse, ale to by si musela aj vsimat okolie a sledovat ako to tam chodi a nie sledovat len seba, aj tak pochybujem ze za tebou sa tam niekto otoci
A predstav si,nesedim na riti cely den,a vobec co sa dopici vyjadrujes???Uz davno som nevidela niekoho takto stupidne arogantneho...Zboznujem,ked sa ide niekto vyjadrovat a vypoti zo seba 10 viet bez hlavy a paty,uplne od temy,a este si mysli ze tym ukazal,ze ma pravdu...
Ach boze ved cela tato tema diskusie je o inom a ty si zacala rozoberat tu autorku tak nehovor potom ze niekto hovori od temy uz nevies ako sa obranit? Trapna Stupinde arogantny Co sa da povedaat o tebe ta holka to dobre nazvala blby slovensky krcmovy typ baby -taky ako ty su odpad spolocnosti dobre ze si odisla prec len tam ostan
A predstav si suvisi to s tym co si povedala ze to je inde rovanke tym som ti len povedal ze nie je to vsade rovanke tu sa ti rozum zastavuje nad fotkami a to co sa deje dokonca tam kde zijes ani nevnimas.
to bolo spravne vystihnute ten blby krcmovy typ 20rokov ma a nevie sa este uvedomit a robi sa dospela
nevim ci je viac stupidne ked sa baba pochvali peknym telom alebo tym ze pije a fajci -to neni ani na chvalenie ani to neni zaujimave akurat je to nechutne! kdezto na peknej autorke na fotkach sa da aspon pozriet a pokochat
iba uplne jemne ze v spodnom pradle alebo som sa nejak total sexi obliekla aby toho vela bolo vidno a robilo som jemne eroticke fotky kamoskam vselijako som si ich nastilizovala povedala ako sa lahnut sadnut a pekne fotky celkom boli ale nikomu sme neukazali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Nechapem vyznamu tejto discussion....
Kriste...
Spojenie hola rit pre mna prave nadobudlo novy vyznam....
15. kazdy sme obdareny inak...ona je telom ale inteligenciou asi tazko lebo inak by nenafotila podobne foto
23.Ved hej,je to jej vec,len nerozumiem,naco to vycapi na net...co ma hanbu vyoperovanu?
Si predstav,ze by to jej mama nasla...
Ano,presne tak,dievcatam pivo a cigarety do ruk nepatria!!!Ale vareska a strikovacie ihlice!!!
Myslim ze keby chcela zaujat chalanov takymi fotkami tak si tam nedava fotky so svojim chalanom
A nehovorim ze nam patria ihlice do ruk ale chvalit sa tym ze pijes a fajcis je menej inteligentne ako dat si fotku v podprsenke
O fajceni a piti sa s tebou bavit nebudem
proste su typi ludi ktory zaujimaju inych inak..niektory zasa inak..a ked uz tak toto neni pokec..ale ludia si to asi milia..je to o tom ze dala tie fotky do toho albumu lebo chcela zaujat..a aj zaujala..a nemyslim ze jej tu niekto avidi..je to uplne jej vec..kazdy si mysli svoje,..nechapem naco to tu riesim..ale neva
A ani nepocitam kolko krat si spomenula jej vek ako keby ty si dospelacka, sorry ze to zase spomeniem ale ty si este nedozrety krcmovy typ
Ja som len nechapala co na tom vsetci vidia citate si rozne zenske casopisy kde su stovky holiek v pradle a nad tym sa nikto ani nezamysla narodiel od toho ze jedna holka si da foto na net a jeeeeej volajme ta3 stal sa skandal
pekny vecer..
2, Co sa ludom paci a co nie? Ok a kto sa pozrie na seba? Na druhych vie kazdy hovorit ale na seba sa nikto nepozrie, podla seba sudim inych- niektory sa tu vyznamenali a ukazali
Myslim ze cela tato tema by sa mohla vymazat nakolko k teme smeruje iba 10% prispevkov
príde mi to strášne hlupe a šovinistické....
priam ponižujuce...
a miluskaa ma stopercentnu pravdu!
v uplne všetkom čo tu napísala
ty mas take doma!
vidno ze sem chodia iba deti co este ani cicinu za cely zivot nevideli ste zhrozeny z hentakych fotiek sak vy keby mate chlapa v posteli tak sa asi rozplacete
K téme sekundárnej: pozrela som si album a chápem - nemám nič proti tomu, ked si niekto nafoti pekne fotky pre vlastnu potrebu ale tie fotky boli podla mna vulgarne (a vulgarna nemusi byt len nasilna erotika) s jedinym cielom - zaujat. ale zas, kazdy mame svoje cesty, ako to urobit....
ked tam zijes tak si kup obcas noviny a precitaj este posledny pripad najdes dobodany chalan pred mcdonaldom, predtym mlady chalan v autobuse, ale to by si musela aj vsimat okolie a sledovat ako to tam chodi a nie sledovat len seba, aj tak pochybujem ze za tebou sa tam niekto otoci
a ani nic v zlom som nehovorila na janicku.. tak fakt nechapem co riesime ..
A predstav si,nesedim na riti cely den,a vobec co sa dopici vyjadrujes???Uz davno som nevidela niekoho takto stupidne arogantneho...Zboznujem,ked sa ide niekto vyjadrovat a vypoti zo seba 10 viet bez hlavy a paty,uplne od temy,a este si mysli ze tym ukazal,ze ma pravdu...
A predstav si suvisi to s tym co si povedala ze to je inde rovanke tym som ti len povedal ze nie je to vsade rovanke tu sa ti rozum zastavuje nad fotkami a to co sa deje dokonca tam kde zijes ani nevnimas.
nevim ci je viac stupidne ked sa baba pochvali peknym telom alebo tym ze pije a fajci -to neni ani na chvalenie ani to neni zaujimave akurat je to nechutne! kdezto na peknej autorke na fotkach sa da aspon pozriet a pokochat
Make love, not war, let the peace be with you!
akokeby na tom bolo nieco zaujimave...
ale ani neviem prečo, nikomu osm neukázal ani neposlal