ahojte, chcela by som zoštíhliť telo..nie nabrať svaly..keďže som postavou hruška mám veľký zadok aj bez drepov..čo by som mala cvičiť na zoštíhlenie celého tela?
drepy na zoštíhlenie určite nie, tým ti len rastie zadok a stehná.. čo ja viem, tak na zoštíhlenie, resp. schudnutie je najlepší beh, švihadlo, brušáky
Inak toto ma vzdy zaujimalo, ako sa niekto moze pytat na to, ako ma cvicit. Akoze bola by si ochotna a schopna cvicit hocico? Lebo ja som rada, ze sa mi chce aspon nieco.
Skús korčuľovať a bicyklovať, pri týchto športoch sa chudne v stehnách a nohách celkovo + možno trochu zadok.
Mimochodom na postave typu hruška, nevidím nič zlé...
strava, kardio, regenerácia, posilovanie.. (napísala som ti to v poradí akom je dôležité to dodržiavať - od najdôležitejšieho) ak chceš konkrétne v niektorej z oblastí poradiť, rada pomôžem. Napíš ts
ked chces len schudnut, tak vobec nemusis posilovat, rob nejake kardio, lenze je dobre si uvedomit, ze ziadne kardio nejde bez silovych treningov a opacne, schudnut mozes, ale bez svalstva to bude vyzerat onicom, tak isto ako svalstvo pod horou tuku...
jablko=ramena siroke ako boky, tuk vacsinnou na bruchu
hruska= uzke ramena, siroke boky, vacsi zadok
persypacie hodiny= typicky zenska postava, ramena rovnako siroke ako boky, pricom zena ma ale osi pas + zenske krivky, nie je rovna v pase, moze to byt aj stihal postava, ak toto plati
podledny typ poznam skor ako stlp resp. kmen stromu=typicky chlapcenska postava, rovny pas, ramena a boky skoro vsetko v rovnakej sirke
este mi tu chyba obratena trojuholnik, ked ma zena sirsie ramena nez boky a mensi zadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mimochodom na postave typu hruška, nevidím nič zlé...
jaj a z brusakov sa nechudne... to len aby bolo jasne, kedze to tu niekto spominal...
@vegas ved to je klasicka typologia postav
jablko=ramena siroke ako boky, tuk vacsinnou na bruchu
hruska= uzke ramena, siroke boky, vacsi zadok
persypacie hodiny= typicky zenska postava, ramena rovnako siroke ako boky, pricom zena ma ale osi pas + zenske krivky, nie je rovna v pase, moze to byt aj stihal postava, ak toto plati
podledny typ poznam skor ako stlp resp. kmen stromu=typicky chlapcenska postava, rovny pas, ramena a boky skoro vsetko v rovnakej sirke
este mi tu chyba obratena trojuholnik, ked ma zena sirsie ramena nez boky a mensi zadok