noo strasne ale strasne by som chcela piercing do nosa ..proste uz dlho ho scem ..aa uz maam hrozne vela o nom zistene proste o vsetkom cos a tyka toho piercingu ale nasi nedovolia kks ved mam 15 ,.. a vzdy ked pridme za nimi ci si ho mozem dat zacnu m
Mne to mama dovolila na 15te narodeniny v sesnastich uz som to pomaly nenosila. Asi vsetko k tomu.
Ale poznam jednu tridsatrocnu zensku co to nosi a je to celkom pekne. Ale mozno by sati to vazne nehodio radsej pockaj. Mne napriklad ta dierka nezarastla vobec. Teda zacelila sa ale mam tam taky fliacok dost viditelny. Podla mna by si si to nemala davat. ALe viem ake to je ked to clovek chce milion ludi mu moze vraviet nedaj si to o to vaic to chces
Proste si daj , aj ja som to tak riesil....a si alergicka na chirurg. ocel ? Urcite maju aj titanove tycky do nosa. To mas skoro ako striebro , len je to drahsie troska.
nejde voenc o prachy .. tych mam dost alee to uricte nemozem tak spravit.. ze si tod am bez ich dovolenias sice by som to ak najradsje spravila dakujem za vsetky nazory
urob si a príď s tým domov... a už nebudú môcť nič urobiť... ja som to tak urobila s jazykom a bolo to..... mamu skoro porazilo a otec o tom síce nevie, ale pohoda.....
@Whataboutsusan aj mne tam ostala taká jamka keď som si pierc vybrala a celkom ma to štve.... asi si dám znova prepichnúť tú istu dierku.....
som stastna akych mam rodicov .. ked nieco chcem tak si to proste daam ..vypocujem si ich nazor ale nic mi nezakazuju ... akuraat premyyslam o tetovani .. ja si mysliim ze normalne by si sa mala vybrat do piercingoveho studia dat si to .. stoji to asi 30 eur .. a hotovo .. ja ked som si bola dat naposledy prepichnuut dvakrat usny lalok tak mi tam dal titanove nausnice ze tie su vhodne aj pre alergikov .. .ved chod tam a piercman ti poradii . .
podľa mna by si si to mala dať, ja som to sice dostala od rodičov na 14te narodeniny, takže s tým problem nemali, ale tvoji by mali rešpektovať že je to tvoje telo a nie ich a pirs v nose je naozaj veľmi jemný a pekný, ani ho moc nevidno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale poznam jednu tridsatrocnu zensku co to nosi a je to celkom pekne. Ale mozno by sati to vazne nehodio radsej pockaj. Mne napriklad ta dierka nezarastla vobec. Teda zacelila sa ale mam tam taky fliacok dost viditelny. Podla mna by si si to nemala davat. ALe viem ake to je ked to clovek chce milion ludi mu moze vraviet nedaj si to o to vaic to chces
A fakt neries rodicov....daj si a bude.
@Whataboutsusan aj mne tam ostala taká jamka keď som si pierc vybrala a celkom ma to štve.... asi si dám znova prepichnúť tú istu dierku.....