v poslednej dobe sa s rodičmi nehádam. len nahlas debatujem ale naposledy som sa s nimi hádala pre jedného chalana. sa im nepáčil ale už je to vyriešené
keďže mám len mamu, tak sa nemám prečo hádať ale určite k nejakému menšiemu konfliktu dôjde a isto aj boli obdobia keď ku nim dochádzalo nejako častejšie ale inak som spokojný
asi pred tromi dnami lebo ona si dala opravit aj sestre zipsy a mne sa pokazil na mikine a povedala ze si to mam zaplatit sama lebo ja som si to pokazila ale im sa to samo ..a z toho vznikla velka hadka ze vobec nepatrim do rodiny..
Pondelok, dá sa povedať že sa nerozprávame dodnes. Kvôli tomu, že si mama v jej centre kde chodí véééľa ľudí dala jednú moju strašne nevydarenú fotku. Ja som jej ju išla vymeniť ona sa nahnevala chcela ma odtlačiť chytila ma za palec, vykĺbila mi ho, bola so mnou našťastie na pohotovosti, ale je normálne na mňa nahnevaná.
ja sa z rodicmi hadam celkom casto a vacsinou je pricina moj brat lebo kedisi som bola ja ta uprednostnovana a teraz nopak za vsetko mozem .... takze mi to moc nevyhovuje..:d ale inak mojich rodicov uuuplne brutal milujem..:d a aj braaska..
včera... teda dnes no o 1 v noci ale na druhej strane som sa s mamou pochytila po dlhom čase... aj keď, je pravda, že ja som veľa preč, ale to je detail...
ja som bola strašne nervózna, lebo už som skoro dva týždne doma a tu v tejto diere sa proste nemám ako realizovať... do toho ma bolela hlava a členok a mama sa začala sťažovať, že doma nič nerobím, tak som jej povedala, že nie som žienka domáca... tak sa nasrala... ale tak ja nemienim upratovať byt, v ktorom sa neupratuje a v ktorom ani nebývam, ja to seriem... a keď mi povedala, že si mám nájsť v tom prípade brigádu som sa začala smiať, že nech mi povie kde, keď je hospodárska kríza... ale dnes už bol kľud...
@bublinqac nevimíšlaj si včera sem byla doma!!.. u mna sú hádky časté ale skorej z otcom ...ale večinou to je za to že ma podpichuje a kvoli jacksonovi
Mno.. v poslednom čase som sa začala potuľovať s chalanmi z jednej dediny (nechcem menovať!).. A raz prichádzam domov a prvé slovo čo počujem, že som dostala večierku!! Jasné... znie to pošahane a ako blbý teenagerský problém.. Ale dosial mi verili! Nemala som hranice, boli fajn, mala som ich skurvene rada bez hraníc! A teraz toto! Vraj sa boja o moju počestnosť! To nech rovno povia o panictvo! Ale mne ani jeden z tých chalanov vôbec nepadol do oka.. Jasné.. jeden by aj stál za hriech, ale on sa muckal s nejakou inou... xP
Takže zatial sme mali bezproblémový vzťah, a teraz akokeby stavali bariéru.. Jasné boja sa o mňa, ale tímto mi radšej dokazujú, že mi neveria!
Ďakujem, tomu, kto založil diskusiu... Vyzúrila som sa!
Naposledy??? Ani neviem. U nás je to tak, že keď mama vidí, že z niečim nesúhlasím a schyľuje sa k hádke tak sa radšej zoberie a ide odo mňa preč Ja si potom všetko premyslím a pochopím o čo jej vlastne išlo a potom idem za ňou a všetko si vydiskutujeme bez emócií
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
oni si svoje pokrakaju, ja im poviem svoje, aj tak ma nepocuvaju ale aspon scasti je po mojom
Oni si povedia (zavreštia) svoje, ja si pomyslím svoje.
ja som bola strašne nervózna, lebo už som skoro dva týždne doma a tu v tejto diere sa proste nemám ako realizovať... do toho ma bolela hlava a členok a mama sa začala sťažovať, že doma nič nerobím, tak som jej povedala, že nie som žienka domáca... tak sa nasrala... ale tak ja nemienim upratovať byt, v ktorom sa neupratuje a v ktorom ani nebývam, ja to seriem... a keď mi povedala, že si mám nájsť v tom prípade brigádu som sa začala smiať, že nech mi povie kde, keď je hospodárska kríza... ale dnes už bol kľud...
Mno.. v poslednom čase som sa začala potuľovať s chalanmi z jednej dediny (nechcem menovať!).. A raz prichádzam domov a prvé slovo čo počujem, že som dostala večierku!! Jasné... znie to pošahane a ako blbý teenagerský problém.. Ale dosial mi verili! Nemala som hranice, boli fajn, mala som ich skurvene rada bez hraníc! A teraz toto! Vraj sa boja o moju počestnosť! To nech rovno povia o panictvo! Ale mne ani jeden z tých chalanov vôbec nepadol do oka.. Jasné.. jeden by aj stál za hriech, ale on sa muckal s nejakou inou... xP
Takže zatial sme mali bezproblémový vzťah, a teraz akokeby stavali bariéru.. Jasné boja sa o mňa, ale tímto mi radšej dokazujú, že mi neveria!
Ďakujem, tomu, kto založil diskusiu... Vyzúrila som sa!