Napíšte čo vám najviac za rok 2012 utkvelo v pamäti. Najväčšie faily, rôzne vymyslené slová ako napr. trúbiť atď., ankety, fóra. Všetko čo vám napadne a stojí to za spomenutie
flysser, žaneta, vytrúbiť, šúhať, palcnúť, momoglamorous a bebekex , momglamorous a nietimekki , ešte na koniec roka bolo plno "odchodov" a viac asi nič
Mne tento rok Birdz dal zopár ľudí, s ktorými stojí za to, prehodiť nejakú tú ts-ku či stretnúť sa.. a teda týmto by som chcela podakovať dvom ľudom @majo16 a @micenzo ..pre mňa sú jednoznačne tým najlepším na Birdzi za tento rok.
nuz naklonoval som sa do vreckovky..uvidime do zajtra ci z toho nieco vyrastie alebo nie! drz palce! PS. kapesnik v pripade ze nic nevyrastie,dam vedcom alebo chudobnym,popripade na charitu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
aj tak na to zabudnem...
@uspavanocka ake husenice?
» www.birdz.sk/forum/pomooc-ma...
Mne tento rok Birdz dal zopár ľudí, s ktorými stojí za to, prehodiť nejakú tú ts-ku či stretnúť sa.. a teda týmto by som chcela podakovať dvom ľudom @majo16 a @micenzo ..pre mňa sú jednoznačne tým najlepším na Birdzi za tento rok.
..tak a teraz podme plakať do vreckovky.
genocida!
nuz naklonoval som sa do vreckovky..uvidime do zajtra ci z toho nieco vyrastie alebo nie! drz palce! PS. kapesnik v pripade ze nic nevyrastie,dam vedcom alebo chudobnym,popripade na charitu!
kokos,kolko veci som prespala.
inak,ked mi bude niekto chciet vysvetlit pagace...som tu.
» www3.birdz.sk/forum/ako-fungu...
je to niekde v tom kilometrovom texte vysvetlene?
sa človek nasmeje
Drndajme na to!
i keď to bolo len také
"Napíšte čo vám najviac za rok 2012 utkvelo v pamäti. Najväčšie faily"
dalej som uz ani necitala a napisala som teba
cmučiQ!