Od Zuzky Šulajovej som čítala všetky 4 knihy, ktoré jej doteraz vyšli, ale aj tak bol od nej najlešpí Džínosvý denník 1 aj 2.
A od Solčanskej som čítala len Počkám tu na teba, ale bohvieako sa mi to nepáčilo, nesadol mi autorkin štýl, a kniha sa mi zdala dejovo dosť o ničom. :/
citala som len tie dzinsove denniky a aprilove dievca a velice sa mi to pacilo aj ked som sa miestami hanbila co to za veci citam (ja take dievcenske one necitam moc
@matus123 to som nepovedala ale docela v poslednej dobe je tu tem co sa tyka tohto ..ale som skor prijemne prekvapena ze tato dnesna mladez nieje az tak na tom zle hh..
@caramel@stenatko@hadiatko : tiež v týchto knihách nemám rada Solčanskú, ale čo ma riadne prekvapilo, je jej nová kniha HAZARD. To mi prišlo ešte lepšie než Šulajová . Skúste si ju prečítať, nakonci mi aj nejaké tie slzičky vyšli..proste krásne
@bettsy jj Džínsové denníky moja najlepšia kniha.. a hlavne tá "scénka na chate s Lukášom"
@hadiatko potom mi daj určite vedieť či sa ti páčila! ono to už od prvej stránky je zaujímavé.. a proste ono to je miestami tak strašne smutné...ale krásne, mne sa to moc páčilo a od Šulajvej si čítala všetky 4 ?
ta sulajovej posledna kniha je strasny shit. ako pardon, ale to co tam ona stvarala... na kazdej druhej stene facebook, kazdy tam vesal komentare, vobec mi to neprislo byt podstatne pre dej... neviem.
dzinsovy bol celkom dobry a dvojka bola lepsia ako jednotka, od solcanskej som citala pockam tu na teba a matne sa mi mari, ze to bolo celkom dobre. ale k mojim favoritom nepatri ani jedna z nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A od Solčanskej som čítala len Počkám tu na teba, ale bohvieako sa mi to nepáčilo, nesadol mi autorkin štýl, a kniha sa mi zdala dejovo dosť o ničom. :/
Martina sa mi nepáčila skoro vôbec. Neviem prečo. Zdala sa mi trochu taká rozhádzaná a miestami stratená vo svojej knihe. A píše priemerne.
@bettsy jj Džínsové denníky moja najlepšia kniha.. a hlavne tá "scénka na chate s Lukášom"
Ale nekúpim, požičiam, som na tom finančne mizerne
dzinsovy bol celkom dobry a dvojka bola lepsia ako jednotka, od solcanskej som citala pockam tu na teba a matne sa mi mari, ze to bolo celkom dobre. ale k mojim favoritom nepatri ani jedna z nich