JA som sa s kamoskou trocha bozkavala,ae to len take kratke na privitanie,alebo pri odchode....ale laka ma aj nieco viac... ...ale vztahy cem len s chalanmi
akurat vcera vecer mi kamarat hovoril ako sa zabozkaval s chalanom .. ze on ma chytil za kozy a potom sme sa zacali bozkavat,ale racej sme prestali aby nedoslo k niecomu hustejsiemu ..
noo ja si s kamoskou dam taku ze pusinku na privitanie a tak...ale nic viac...ani ma to nejka netaha...aj ked som troska hrknuta tak stale ma tahaju chalani nejak na holku nemam chut....
podla mna je to detske a trapne ked sa dake 15tky vitaju pusinkovanim a objimanim a neviem čim,ked na fotkach na booome vidim ako sa dve baby ohmatavaju a neviem čo ešte ..
je to strašne trapne,čiste kurevnictvo..spamatajte sa deti..toto neni amerika a jebnutost nenakazila všetkych..
Ja som sa bozkavala s kamaratkou, nie poreto aby som zaposobila, ale preto ze bola chut...j som ju oralne uspokojila.......ale to len raz lebo sa mi to uz nepacilo.......ale kebyze teraz nejaka pekna babika ku mne prisla nebola by som proti nejakemu jazyckovaniu a drazdi to chlapov......to je pravdaa
No poväčšinou to býva ked sú ludia napitý moje dve kamošky sa bozkávali tiež na diskotéke ked byli napité a proste len tak z haluze a ja som sa bozkávala s mojou najlepšou kamoškou (jedna z tých dvoch čo sa bozkávali a to bolo len tak proste zo srandy lebo som jej povedala že na to nemá a ona na to mala
Ja som sa tiez bozkavala s babou, a zatriezva, ale to len preto, ze ma zaujimalo, ako sa bozkava s clovekom, co ma pierc v jazyku a nepoznala som ziadneho takeho chalana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja som sa napriklad v grupen sprche sprchoval s chalanmi z basketu
ja nemam zadny takyto zazitok
Za jeden husty bozk 50% dole z alkoholu
No neobetovali by ste sa?
je to strašne trapne,čiste kurevnictvo..spamatajte sa deti..toto neni amerika a jebnutost nenakazila všetkych..
mimochodom len 5% ludi na svete je stopercentne heterosexualnych.