nemyslím si, že by to mne hrozilo (jedine, že by mal duch svätý/mimozemšťania/iná neprirodzená entita dľa vlastného výberu) veľmi svojský zmysel pre humor
@lulu1616 cize radsej ba mala mat decko, aj ked ho este nemoze zabezpecit ani mu poskytnut strechu nad hlavou? podla mna bude sqela matka, lebo ma priority
@zizisko je to myslene cisto hypoteticky ze bud sa zabijem sama (akoze sama) alebo by som bola tehotna a mala ist na interrupciu zabila by som sa sama a ani na sekundu by som o tom neuvazovala
neviem .... asi skôr áno,ale netuším v akej by som bola situácii..verím,že sa mi nikdy nestane niečo také sa budem musieť rozhodnúúť.. ale myslím,že áno.. na dieťa nie som pripravená a ani nebudem ešte veľa rokov
@antifunebracka po prve bude to jej "decko"..po druhe taketo trapne dovody si moze vraviet hocikto,ked sa chce vsetko sa da..nebodaj ona zije na ulici a uplne sama?
@lulu1616 cize podla teba je ten bezne vykonavany potrat vrazda, hej? vsak ty si ho nechaj, ked chces, ale @junkychess ma zas svoj nazor, ze az ked mu vydlazdi cestu do zivota, nemusis jej teraz nadavat. je to kazdej zeny (prip aj otca) slobodne rozhodnutie
@junkychess ????? odveci dost...poznam viacere ktore to tak mali a v pohode si kludne ziju ale chapem ze si potrebujes obhajit svoju "pravdu"....zodpovednych ludi je velmi malo
@antifunebracka bezne vykonavany? a co je to podla teba? ...ja si ho aj necham...sak v poriadku kazdy ma vlastne svedomie,len je blbe akurat to ze kolko parov by chcelo mat dieta a nemoze a niekto by si ho zabil len tak
nechápem prečo sa ludia,ktorí potrat neschvaluju, staraju do tých ,čo áno..
sme ludia a sme rozdielni..každí verí v niečom inom
ja som si vždy myslela že nie,nešla by som...
ale niekedy su proste okolnosti ine.. závisí to človeka.. nik nie je suka , a nik nie je nezodpovedný... je to jednoducho vec viery, priorít a situácie
samozrejme ze ano ... ako sorry, ale skazit si zivot kvoli decku?? to budem radsej vo svojom zivote stastne a dieta si urobim neskor ... ale momentalne by som urcite sla na potrat ... a nevyse ani nevravim ako sa mi hnusi predstava ze neco vo mne rastie a hybe sa .. :-!
@lulu1616 nie niesi zodpovedna lebo mu nemozes dat to ,co ine zeny co maju pracu a zabezpecenie... pogratuluj si , nechcela by som takych rodicov, z LASKY sa nenajes ,kruta realita dievca..
je to moje rozhodnutie, a každý kto sa tak rozhodne má na to určité dôvody, nie je nič horšie ako tie výčitky po tom ale niekedy proste nie je dobrá doba a podmienky mať dieťa.....
áno, aj ked by naši boli proti, čo viem, stála by som si za svojím.. nechcela by som sa dostať do takejto situácie aj ked raz som už mala také lepky, že fakt, toto je jediné normálne riešenie pre správnu budúcnosť.
kedysi som bola skalopevne presvedcena, ze nie... no doba ma naucila, ze nikdy neviem, co by som urobila v danej situacii, kym sa do nej nedostanem... takze, neviem
urcite...nazory ze plod uz je dieta a zivy tvor su pekne debiliny...kym to nereve nedycha a ja neviem co je to nic..a najma u mladych ludi si tak znicit zivot je pekna kravina..samozrejme je ine ak im vsetko poskytnu rodicia...aj to sa stava malokedy...hold, treba si davat pozor
Ak mám byť úprimná, predstava, že sa mi niekto (hoci aj v narkóze) rýpe lyžičkou v maternici príjemná nie je . Tak radšej volím a konám spôsobom, aby som o tom nemusela ani uvažovať.
@lulu1616 skor ty..neviem akymi utkvelymi predstavami trpis...kks je to jako slezina..ked ti ju odoperuju nic sa nedeje....a deciek mozes mat milion..nie hned v 15
neviem....v tejto dobe....a navyše keby mám priviesť dieťa tak chcemd o zabezpečenej rodiny (aj keby som bola tá rodina iba ja ale i tak zabezpečená) .... aby zbytočne netrpelo....
keby som otehotnela pocas studii alebo v nevhodnom case tak by som urcite na potrat sla, vsak si nechcem pokazit zivot, ostat bez skoly a prace...este to
Nikdy, aj keby ma to malo stáť školu alebo kariéru, viem, aké mala problémy moja mamina otehotnieť, viac krát potratila, keby som bola tehotná, bola by som šťastná môže sa stať, že žena už potom nemôže mať nikdy deti, neriskovala by som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
proste, nikdy nehovor nikdy, ktovie, ako sa ešte život zamotá
ale inak, podľa okolností, samozrejme
@antifunebracka kokot
sme ludia a sme rozdielni..každí verí v niečom inom
ja som si vždy myslela že nie,nešla by som...
ale niekedy su proste okolnosti ine.. závisí to človeka.. nik nie je suka , a nik nie je nezodpovedný... je to jednoducho vec viery, priorít a situácie
je to moje rozhodnutie, a každý kto sa tak rozhodne má na to určité dôvody, nie je nič horšie ako tie výčitky po tom ale niekedy proste nie je dobrá doba a podmienky mať dieťa.....
v istých situáciách by som pre neho asi rozhodla :/
každý by mal vedieť niesť následky svojho konania...