Rozišli sme sa - sme kamarati ale ja ju chcem ziskať späť
Ahoje - mam taky problem - Mal som dievča s ktorym som mal nadherny vzťah asi rok - ona ma 16 ja mam 18rokov - Videl som na nej že ma fakt lubi. SMS pisala každy deň tak isto stale prezvaňala stale sa pytala kedy sa uvidime najbližšie videl som na nej sam
preto nemam rad mlade baby, idu niekam, opiju sa a spravia picovinu(nevravim ze to nerobia aj chalani)...deti ak mate robit picoviny tak nepite...naucte sa pit proste
takze ju uz neziskas mal som nieco podobne s babou v jej veku, jeb na to a zacni si so starsou uz nikdy so 16-stkou preboha...
sice som 16-tka ale risknem to a dam sem koment... tiez si myslim zeby si mal tu babu proste nechat tak ... dievca nevie co chce... jasne kazdy robi blbosti ale motat ci uz chalana alebo babu a potom povedat ze aj tak to ostane na kamaratstve je hnusne...a co chces robit? cakat kym sa ona rozhodne? a ci sa vobec rozhodne? kasli na nu najdes nejaku inu ktoru budes mat rad a ktora za to bude stat a bude ta mat rada
skala: ja ti neporadím, lebo mne sa také veci nestávajú, to by som nedovolila, to by som nebola ja , no možné je všetko, keď ju veľmi veľmi chceš, tak bojuj ďalej, veď takých prípadov je tooooľko na svete...a končia vieme ako...dobrá rada zippory znie: riaď sa srdcom, nie birdzom
rozumom, presnejšie mozgovou kôrou neocortex, lebo tam je centrum vedomia, v srdci sú len vrstvy, autonómka, pár navyše ciev...dnes nemám náladu filozofovať
tak 1. pise sa to ziskat a odist (odveci ale v 18 by si uz mohol vediet pisat) no a tvoj problem je ze ta berie skor ako niekoho ku komu sa moze vzdy vratit keby bolo nahorsie.. ci ze si rezerva podla mna.. takze nepocitaj s pusami.. a ziskat ju spat mozes jedine tak ze si najdes inu holku (povedzme len chvilkovu zalezitost) a tej svojej "ex" (terajsej kamaratke) povies ze "ved sme len kamarati" .. a ked je este nejaka mala sanca tak bude ziarlit a uvedomi si co stratila... ked nebude tak to nema cenu skusat dlhsie.. zivot ide dalej ..
uff ťažKé proste je to na tebe.. ty vyzeráš že ju naozaj moc chceš ona sa správa presne aKo povedal @matuliq proste si len taKý záchytný bod.. buď sa po čase dievča uvedomí alebo nie..
al etak podla mna ona ta bere ako kamarata nelubi ta ale stal enieco k tebe citi takze ak budes v tomto pokracovat zase sa namota a da sa s tebou dokopy ale naozaj to chces ked ta nelubi?
myslim ze ked uz k tebe neciti to co predtym tak sa boji ze to uz dalej nema zmysel preto chce byt radsej tvojou kamratkou ...........ved pride niekto dalsi myslis ze ked budete opat spolu bude to ako predtym??? dlho by to mozno ani netrvalo
chlapče, nečítal som vôbec tvoj príspevok, ani žiadne iné príspevky v tejto téme ale odpoveď viem so 100% istotou... kašli už naňu nemá to šancu, viem čo hovorím... ak chce obnoviť vzťah baba dá sa to ešte zachrániť ale ak chalan nemá absolútnej šance aby to bolo ako predtým....
nechceš byť ako najlepší kamarát? podľa mňa sa to jednoducho nedá. byť kamarát s osobou, ktorú si predtým ľúbil a bozkával. ste po rozchode a je samozrejmé, že ťa to neprešlo zo dňa na deň, lebo ona povedala, že ťa chce len ako kamaráta.
ja by som radila prerušiť kontakty ako sa bude dať na tak dlhý čas ako sa bude dať.
mne to pomohlo v rovnakej situácií a teraz som tomu vďačná. času, že moje srdce malo čas sa uzdraviť.
Nehaj ju tak je este dieta a nevie co chce...ja si myslim ze ked niekoho skutocne milujem neprejavi sa to na tom ze ma kazdy den prezvana ale na tom ze ma pri prvej prilezitosti nepodjebe..s prepacenim. Na isty cas ju nevyhladavaj a skus zit bez nej. Najdi si inu zalub sa a ak si budes stale myslet ze je dostatocne zaujimavy a dobry clovek ze chces aby patrila medzi tvojich priatelov nech sa paci ale sam vies ze teraz ju neberes ako kamaratku ale ako babu ktora sa Ti paci...
nooo viees..to je tak ze ona ta asi naozaj berie ako kamarata. cize si mylsim tie ze skus zabudut a lepsie pre tebea bude ked vase stretavky obmedzite aby si sa nemusel stale trapit nad tym..vec co oci nevidia srdce neboli , no nie? vela stastiaaaaaaa
vykasli sa na nu. tym nemyslim, ze mas byt na nu sprosty alebo co. len s nou nechodievaj von, nepis jej, neprezvanaj ju. ked ta lubi, tak si to uvedomi asi az ked ta strati. ked to nezaberie, tak sa jej pre istotu zacni vyhybat a skus na nu zabudnut alebo sa nejako zmier s tym, ze budete len kamarati. ale to co teraz robis fakt nikam nevedie.
majlepsie ti napisal johnny89, ked ona nechce, tym ze ju budes prosit alebo hocičo skušat, fakt nič nezmozes, ...mne sa stalo nieco podobne a skusal som vselico, napr. vedel som kde bude v urcitom case a priniesol som jej kvet a povedal ze bol by som rad ak by bolo vsetko ako predtym, a ona ze musi porozmyslat, ze na nu tlacim, taak som jej poveal ze ma cas, potom povedala, ze musi ist, lebo ide von s 1 kamaratom , ale ze to je iba kamarat a o pol hodiny som ich videl, akko sa objimali, dobre co? staci ti to?
ak chalan chce, da sa to zachranit, ale ak baba nie, to nema cenu
a ak by aj predsa ze by ti to vyslo, myslis, ze by to bolo take ako predtym?, uz nikdy
a byt s nou kamarat? to je este horise ako nebyt s nou
Ahoj, vidim, ze tato diskusia sa viedla už dávno, tak sa len chcem opýtať ako to s tebou dopadlo, podarilo sa ti urobiť to co ti každý radil - teda nevolať, nepísat, postupne zabúdat?...ja som v rovnajek situacii,a tiez mi každý vraví aby som obmedzila vsetku komunikaciu na minimum, no hoci sa snazim, aj tak chcem chlapca ktorý ma nechal kvoli neistým citom a pocitu ze ma berie uz len kamaratsky, spät. Tak ja dufam, ze to s tebou dopadlo dobre a budem môcť dufať, ze sa to nejako dá do poriadku aj u mna.
cafko wiem ze je tentpo prispevok uz 2 roky stray ale newa mne sa tiez take cosi s babu stalo spoznal som ju cez pokec prešiel 1 den napísala mi sms ze ma srašne chce a pritom newidela moju fotku na druhy den som jej dal fotku ona ma stale chcela asi 1 tyžden sme spolu chodili a ptm mi cez sms napísala jak jeb....tá že ma nechce lebo že ju už nezaujmam bolo to minuly rok 25 juna a ja na nu stale myslim neweim na nu zabudnut aj ked viem ako ma od.....la ale nwm preco stale na nu myslim teraz som nasiel jednu peknu babu ale bojim sa jej powedat ako ju lubim lebo sa mi srasne paci a pomaly zabudam na tu frajerku pred tym takze ti powiem ked ta nejaka baba od....be tak jej nedaj asi sancu vy...eb sa na nu a povec jej ze ju uz nechces vydiet po case si najdes lepsiu a na tu prdtym zabudny ok... DUFAM ZE TI TO VYDE
mam sice len 15 ale mam to iste s mojou babou (ma tiez 15) boli sme spolu 7 mesiacov a ona len vravela ako ma strasne lubi a tak podobne...dobre som sa na nu namotal a potom po velkonocnych prazdninach zrazu som zistil ze sa opila kvalitne na mol a ze sa s jednym bozkavala ...tiez som jej odpustil...a potom sme sa pohadali , a ona s nim zacal natruc chodit ... uz to aj lutuje len teraz on sa na nu namotala nwm co mamteraz robit ci sa do toho zamiesat alebo pockat este .Tiez chce aby sme boli najlepsi kamarati ... fakt ju uz potrebujem k zivotu a som bez nej hotovy...a zabudnut nehrozi ked ju vidim kazdy den
ahoj te chcel by som sa poradiť chodil som jedným dievčaťom ktora bola moja prvá baba ! chodil som snou 2 mesiace chodievali sme spolu vonka sme sa bavili,smialismesa , ale ja som ju miloval ale som jej to nepovedal do očí . Nedal som jej ani pusu ked som isiel domov , ona bola z tisovca ja som bol z revucej , raz my zavolala že budeme len kamarati kus ma to prekvapilo , a že sa možme dalej stretavat , myslíte si že by my mohla dat druhu šancu a čo mam robit lebo stale nanu myslím , PORADTE MI PROSIM VAS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
takze ju uz neziskas mal som nieco podobne s babou v jej veku, jeb na to a zacni si so starsou uz nikdy so 16-stkou preboha...
sorry nechal som sa uniesť
To vy ste vonku a potom to cez mobil komentujete ako ste boli vonku?
6 zipporah Pondelok 18. augusta 2008 20:49
rozumom, presnejšie mozgovou kôrou neocortex, lebo tam je centrum vedomia, v srdci sú len vrstvy, autonómka, pár navyše ciev...dnes nemám náladu filozofovať
A to si ešte nespomenul ako je oná zmetená ...
Asi ju niekto pozametal
ja by som radila prerušiť kontakty ako sa bude dať na tak dlhý čas ako sa bude dať.
mne to pomohlo v rovnakej situácií a teraz som tomu vďačná. času, že moje srdce malo čas sa uzdraviť.
ak chalan chce, da sa to zachranit, ale ak baba nie, to nema cenu
a ak by aj predsa ze by ti to vyslo, myslis, ze by to bolo take ako predtym?, uz nikdy
a byt s nou kamarat? to je este horise ako nebyt s nou