no kamoške spravili v štýle 80tch rokov, preobliekli sa a tancovali na tie hity plus plnila úlohy, či je zrelá do manželstva... neviem, čo všetko tam už bolo ale myslím, že musela na banán pusou navliecť kondóm a iné prkotiny
Totiž, znie to tak, ako keby toho človeka do tej svadby nútili že sa ide "lúčiť so slobodou". Veď ak si berie niekoho normálneho, tak tomu nebude ani potom vadiť ak sa pôjde zabaviť s kamarátmi, nie? A hlavne, nie je moc dobrý nápad ísť také niečo robiť deň pred svadbou, to nemusí skončiť dobre
Rozlucka so slobodou ... dobra sprostost. Lucenie so slobodou malo asi vyznam v casoch, ked mladym partnera vyberali rodicia s cielom zhodnocovania majetku. Ak sa clovek rozhodne z vlastnej vole uzavriet manzelstvo a zalozit si rodinu, lucit sa so slobodou nepotrebuje. Ak niekto povazuje manzelstvo za stratu slobody potom by sa mal certovsky dobre zamysliet nad tym ci sa ozenit / vydat.
ale veď to nie je "rozlúčka" v takom zmysle, že bože môj, ja sa musím vydávať - tam ide predsa o ten princíp, že sa idem zabaviť naposledy ako SLOBODNÁ/NEZADANÁ žena, SLOBODNÝ/NEZADANÝ muž
a zas nemusí do skončiť ako v americkom filme, že sa tam všetci ožerú a ráno sa nevesta zobudí v posteli s troma striptérmi
spolužiačka keď sa vydávala, kamarátky jej urobili takú oslavu doma, nejaké občerstvenie, najali si barmanku, čo im u nich urobila všelijaké super miešané drinky, nejaké hry sa hrali (neviem, podľa mňa je nápadov a návodov na ne na nete dosť), zatancovali si na príjemnú muzičku a išli spať
jaj, a ráno si ešte urobili raňajky spolu a bolo - taký kamarátsky babinec ale neveste sa to dosť rátalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
peniaze , pitie , penis ,
Totiž, znie to tak, ako keby toho človeka do tej svadby nútili že sa ide "lúčiť so slobodou". Veď ak si berie niekoho normálneho, tak tomu nebude ani potom vadiť ak sa pôjde zabaviť s kamarátmi, nie? A hlavne, nie je moc dobrý nápad ísť také niečo robiť deň pred svadbou, to nemusí skončiť dobre
a zas nemusí do skončiť ako v americkom filme, že sa tam všetci ožerú a ráno sa nevesta zobudí v posteli s troma striptérmi
spolužiačka keď sa vydávala, kamarátky jej urobili takú oslavu doma, nejaké občerstvenie, najali si barmanku, čo im u nich urobila všelijaké super miešané drinky, nejaké hry sa hrali (neviem, podľa mňa je nápadov a návodov na ne na nete dosť), zatancovali si na príjemnú muzičku a išli spať
jaj, a ráno si ešte urobili raňajky spolu a bolo - taký kamarátsky babinec ale neveste sa to dosť rátalo
takže sa dajú určite vymyslieť aj slušné rozlúčky
ale ja takú nechcem
CHod na www.rozluckasoslobodou.sk a tam mas napady, my sme mali s nimi tie koktaily so striptizom a bolo to super!