kup si nejakuuu barbinku...a 12 rokow zlatku načo ti je frajerka????....a šeckim....a widite witworil nekdo frorum z mojim menom....kujeeeem pekne...no ale to bolo jasnee že sa to zmaže.. ...ale aj kebiže ma tam raadne poohowarate mna to netraapi lebo ma určite nido z was nepoznaa... možno iba tak ma može poznat nitra,horne lefantovce a topolčany...inaač asi nido....
Veronika57...chudaaak xalan?????čo ti ja som chuuuda.... wlastne bucte radi že neni moj xalan na birdze lebo bi was tu znerwoooznuwal asi waac jak ya : šak naša dwojka čistyy tupci podla was určite bi sme boli
Juraj66655......nee nee som ale mam tam babku...no a chodim tam skoro furt...a nepitaj sa ma račej ked ma wichwaalia do nebies abi ste sa nečuduwali šeci
no to bola duchaplnaa....ale čera som bola na praašky zo šeckyych...a čo ked s tohto robim pokec.sk????na pokeci už nestiiham pisat čo som si tam narobila praatelow aj nepraatelow no skor takyych čo sa s nimi hadam ale tak že si s nich robim srandu... ....ale ta diskusia o men to bolo supaa... Antropofobia ....kujeeem za založenie... ...škoda že to zrušili po paar prispewkoch..
Gracee...Baarcujig. - ách jaj ....Baarcujig?????moja mna tu zhadzujete jak pišem a ty čo robiš????báárčuliQ ale šak newa.....mekčene sa do niku bohužial nedali dat ale má to bit BáárčuliQ...akože barča barbora,,,kapiš to??
fajn, takže máš 12? počkať, to si spomeniem ako mňa balili...vlastne nebalili, nikto si nedovolil. no ale teoreticky postačí, ak ju budeš tento rok mlátiť, ťahať za vlasy...či to bolo kedysi? aha, tak nič.
tažko povedať. buď sám sebou....ono to príde samo. len nebuď vlezlý,nudný a hlavne vždy upravený. Dôležitá je aj vôňa a tvoje správanie. No žiadne frajeriny.nabúchaní machri sú out.
no, v prvom rade si musíš uvedomiť, že holky nie sú veci, ale mysliace bytosti... predstav si... (dobre, niektoré majú k veciam fakt blízko, ale to je o inom).
toto uvedomenie ťa ešte len čaká, podľa mňa tak niekedy v priebehu nasledujúcich dvoch až troch rokov (podľa rýchlosti tvojho psychického vývinu).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a k téme:Návrhy??
ty si myslíš že to je len tak? že podľa postupu či čo??
Nie...nie je!!!
NOO...nevnucuj sa a uvidis ze ti to pojde
chudák chalan...
rešpekt...
ona tká ťažká slečinka...aaa veď ty počkaj ako sa na teba s jej chalanom a tými jej ľudožrútmi vrhne...
napr. včera tou tvojou duchaplnou diskusiou
Baby treba zvadzat so sladkostami, maskrtkami
ako vo videu
ked budes starsi, tak si najes dievca nic sa neboj...
toto uvedomenie ťa ešte len čaká, podľa mňa tak niekedy v priebehu nasledujúcich dvoch až troch rokov (podľa rýchlosti tvojho psychického vývinu).
A potom už len stačí sa podľa toho správať.