Tato tema je u mna v rodine absolutne tabu. Nemam zaujem sa o tom rozpravat. Nemam vsak problem sa o tom rozpravat s kamosmi alebo dokonca aj s cudzimi ludmi
Nemám problém o sexe hovoriť a ja jednoznačne s mojími deťmi budem o tom hovoriť ale ja som moc sa s rodičmi baviť na tú tému nechcel ale verím tomu že keby som sa opýtal tak by nemali problém sa o sexe so mnou baviť skôr by som nepovedal nie tak o sexe ako o dospievaniu kde je zahrnutý aj sex.
@Wampirekiss prečo nechutné?? Ja by som skôr povedal že je to prirodzené. @Sexisasa touto témou asi myslela to že aké sú klady a zápory sexu či sa mýlim. Že sex je fajn ale nosí so sebou aj riziká tak asi tak zase to asi nemyslela že im bude rodič hovoriť o svojom sexe dopodrobna to už by bolo asi choré.
Ja by som skôr povedal že by trebalo napísať do ankety či ste sa bavili vôbec s niekym o sexe nie s rodičmi. Lebo väčšina dnešnej mládeže má rodičov ktorý na nich nemajú ani čas a nieto ešte aby sa s nimi porozprávali(kúpia im račej videohru alebo PC nech od nich majú radšej pokoj) a keď dieťa nemá úprimný vzťah s rodičom tak jasné že mu je trápne sa baviť o sexe s ním.
predtým to boli skôr pokusy - teda od mojej mamy, ocino o tom nehovorieval - ktoré stroskotali na mojom nezáujme, resp. som bola z toho strašne nervózna vždy.
ale teraz uz je to v pohode, a s mamou si kludne pozriem aj zubatú vagínu mám dvadsat rokov, je zbytocne sa tvarit ze nieco take neexistuje
no nie ja som sa s nasimi nikdy o takom nebavila, a predtym si ani pred nami take sexisticke vtipy nerobili, ze sme mali a teraz som uz dospela, tak si povedali, ze mozu a akurat mi je to na pohorsenie, lebo su trapne ax ax nevadi napriklad jak mi povedali, ze co znamena fraza "a ja xcem jezka" tak som bola uplne pohorsena, ze jaka to je hovadina a pritom taky potencial ta fraza mala ax ax uz som asi od temy sakra...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@Wampirekiss prečo nechutné?? Ja by som skôr povedal že je to prirodzené. @Sexisasa touto témou asi myslela to že aké sú klady a zápory sexu či sa mýlim. Že sex je fajn ale nosí so sebou aj riziká tak asi tak zase to asi nemyslela že im bude rodič hovoriť o svojom sexe dopodrobna to už by bolo asi choré.
Ja by som skôr povedal že by trebalo napísať do ankety či ste sa bavili vôbec s niekym o sexe nie s rodičmi. Lebo väčšina dnešnej mládeže má rodičov ktorý na nich nemajú ani čas a nieto ešte aby sa s nimi porozprávali(kúpia im račej videohru alebo PC nech od nich majú radšej pokoj) a keď dieťa nemá úprimný vzťah s rodičom tak jasné že mu je trápne sa baviť o sexe s ním.
ale teraz uz je to v pohode, a s mamou si kludne pozriem aj zubatú vagínu mám dvadsat rokov, je zbytocne sa tvarit ze nieco take neexistuje