No čaute... sem si môžete pridávať tie najšialenejšie sny aké sa vám kedy snívali. Staré nové mory a iné sny ako nezmyselné či vtipné ... podelíte sa tak o zážitky s inými.
Keďže sa mi včera v noci aj snívalo a ten sen je dosť exluzívny .. napíšem ho heh takže...
Snívalo sa mi, toto mi nebudete veriť, o Adelke Banášoveeej haha ! Viete ... sedel som v aute a na zadnom sedadle sedel môj brat a zrazu odniekiaľ došla adela so zlatými vlasmi a celá v bielom oblečení naklonila sa cez okno a neviem niečo chcela ale hehe povedal som jej že vypadni... teraz sa rozprávam s bráchom a tak odišla niekde k stánkom obdaleč ... mocný sen... ale viem že máte aj lepšie hehe ...
No, tento sen nedáva zmysel, ale nevadí: Vošla som do litadla, ale vo vnútri to bola naša stará škola. Vyšla som na druhé pochodie a do triedy, ktorá bola na konci chodby a zároveň oproti jedálni. V tej triede bola púšť a nemala steny-bola akoby nekonečná. V strede bol strom a okolo neho lietal motýľ. Zrazu sa tam zjavil spolužak a spolužiačka a hrali sme sa nejakú blbú hru... ja viem, blbosť
Len najcerstvejsi zo vcera sa mi vybavi - vyrobil som preparat na rast vlasov, natrel si tym ksicht a v sekunde som vyzeral ako Tom Hanks v Stroskotancovi.
@2 mozno nemame lepsie. totiz ja verim (a skusenosti mi to potvrdzuju), ze sen si dokaze vytvorit v sebe cokolvek, co potrebuje/chce. a teda aj sen, v ktorom sa nic mimoriadne nestane, moze byt pre snivajuceho neskutocne silny. zial, ostatni nepocituju take iste intenzivne pocity, ked im len prerozpravame obsah sna...preto ani nebudem pisat svoje dake, navyse si ani nepamatam nejak mnoho. len strucne chcem spomenut, ktory sen ma viedol k nazoru, ktory som vyjadril vyssie. bolo v nom nejake klbko vlny, ktore bolo ľudožravé a utocilo na mna. ked som sa zobudil, este stale strach chvilu pretrvaval, hoci som si uvedomoval (a to som si asi uvedomoval aj v tom sne), ze na nejakom klbku vlny nie je nic hrozostrasne.
@tomas77 mne sa niekoľkorazy snívalo, že ma nemci oddrbali samopalom vo vojne, ale veľa sa mi sníva o grupen sexe a to je už to pravé čo ma vzrušuje, hyhyhyhyhy...filip
Mne v poslednom čase len o konci sveta, len o tom ako kazdý umrie.
Jeden bol taký, ze nad našu dedzinu prileteli velké stihačky a začali nás bombardovat, další bol taký, ze prišiel dinosaurus a ked si dupol, začala sa z pod zeme valit voda a nás to všetkých zatopilo , další bol taký, ze prišla velká voda cunami a celý svet zaplavilo...
ale dnešný sen bol úplne divný, v ktorom som tancovala na baletnej sútazi
@ejmidv hh... a vieš čo aj kamarátke sa snívajú sny o konci sveta čo ja viem čo je s vami niekto povedal že sny sú buducnosť a kto vie ... možno to však bude pravda... v 2012 je stret pólov rovnobežníka a vtedy budú problémy no .. neviem.. ale smejme sa kým možeme hh..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a nočná mora.áá počúram sa..
Snívalo sa mi, toto mi nebudete veriť, o Adelke Banášoveeej haha ! Viete ... sedel som v aute a na zadnom sedadle sedel môj brat a zrazu odniekiaľ došla adela so zlatými vlasmi a celá v bielom oblečení naklonila sa cez okno a neviem niečo chcela ale hehe povedal som jej že vypadni... teraz sa rozprávam s bráchom a tak odišla niekde k stánkom obdaleč ... mocný sen... ale viem že máte aj lepšie hehe ...
asi takto.
(nie, toto sa mi naozaj (našťastie nesnívalo, len názov ankety mi nedal
Jeden bol taký, ze nad našu dedzinu prileteli velké stihačky a začali nás bombardovat, další bol taký, ze prišiel dinosaurus a ked si dupol, začala sa z pod zeme valit voda a nás to všetkých zatopilo , další bol taký, ze prišla velká voda cunami a celý svet zaplavilo...
ale dnešný sen bol úplne divný, v ktorom som tancovala na baletnej sútazi