mna ide jebnut!!! ci kkt to co ma byt!! ked raz vyskoci reklama ta povedzme.. ALE TOTO!!! ci kkt!! uz davno ma daco tak nenajebalo.... som musel odist od pocitaca aby som si neublizil ... HROZA!!!
reklama áno, ale buď nejaká staticky umiestnená, ale nie takáto vyskakovacia...alebo nech je aj taká naveľa, ale nech sa po prvom zrušení zruší na viac ako na jedno otvorenie TS-ky
kolko si myslite, ze stoji stranka? 1€/mesiac? A si vsimnite, ze na birdzi nemam ziadne platene sluzby, vsetko mame zadarmo. Tak si to rozmyslite, bud bude birdz s reklamami co vyskakuju, alebo bude taka stranka, kde mate polku veci obmedzenych a poslite si sms na cislo bla bla bla za 4 eura mesacne. Ktora moznost sa vam viac paci?
A ako som uz napisala, cim je tu reklamu viac vidno, tym birdz dostane viac zaplatene
mne viac liezla ta reklama oskole ateraz ta na sprej do nosa ci akku somarinu.... ale toto mi zacne tak po tyzdni ked to bude pobehovcat ako budem tocit mysou
@30 robite z toho velke haloooo...za par reklam...chod na azet alebo podobne stranky a potom uvidis co je to reklama..ked ti pri kazdom kliknuti vyskoci nejaka somarina. Mas to to iste ako ked ti ide na markize reklama v strede filmu lenze tu je to vyhoda ze to mozes ignorovat a vypnut
@tenario reklama áno, kľudne, aj viac...ale prečo vyskakovacia? tá patrí k tým najotravnejším aké existujú...spolu s pop-up oknami, ktoré mi našťastie blokuje prehliadač. Na túto t-čkovú reklamu som zas použil AdBlock plus v Mozille, ale stále ju mám miniatúrnu vpravo, čo už mi až tak nevadí...
@tenario Veď ja viem, ale na azete to nanajvýš tak občas, veľmi výnimočne, na úvodnej stránke a tam mi to aspoň stojí za to. I keď začína ma srať, ako to tam celé postupne kazia. A momentálne ma tam serú ružové rpčky. Akože reklama ako pozadie toho, to pochopím, ale nie ružová. Buzeranti zasraní!
@32 hovorite ako co by to bolo len na Birdz-i pritom je to skoro vsade tak.- Kazda reklama je otravna ale to patri k internetu a taktiez aj vyskakovacia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A ako som uz napisala, cim je tu reklamu viac vidno, tym birdz dostane viac zaplatene
ASI SEM PRESTANEM CHODIŤ, LEBO TO JE ROZUMNÉ RIEŠENIE.
Ja nemienim trpieť žiadne otravné kraviny. Za to mi to tu nestojí.
HANBA