ja pijem bringharaj (asi tak sa to pise), doplnila som vitaminy, pouzivam bioaquanol...ten jediny mi ako tak zabera...prestala som si uplne fenovat vlasy,nezehlim si ich... jo a take tie veci,ze prirodna kozmetika nieje to domáci recept,ale take,ze olivovy olej na konceky je tiez fajn no
@sigaa dá sa,ale ja kupujem v internetovej lekarni vtedy velka flasticka vyjde aj o polovicu menej -cca 4e za 250ml....a su rozne druhy,skus ak sa ti da ale je to dlhsi proces.
Ja som upravila stravu, začala používať vitamínové doplnky, vlasovú kozmetiku značky milva ktorá je bez silikónov, prestala si žehliť aj fénovať vlasy- tým sa moje vlasy prestali lámať, a prejavilo sa to na ich dĺžke. Je dobré aspoň raz za týždeň napríklad pri umývaní hlavy si pokožku hlavy poriadne aspon 5 minút masírovať, prekrvuje to pokožku a stimuluje rast vlasov. Na mnoho vychytávok som prišla hlavne vďaka tejto » www.biomagazin.sk stránke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov