Ahojte čítala som si diskusie týkajuce sa sexu ale myslym še odpovedna moju otázku som tu nenašla,,tak sa pýtam ,,,s mojim frajerom chodimzatial len krátko k sexu sme sa ešte nedostali ale aj tak sa často uspokojujeme,,,,no ked mojho priatela robim rukou
myslím, že problém bude v oboch - ako v tebe tak i v tvojej ruke...
ale teraz vážne... každý sme iný... jedna vec je istá, že ho veľmi vzrušuješ, inak by sa ti nespravil vôbec... ďalšia vec dosť možná je, že proste vieš ako na neho, robíš to tak, že ho to fakt veľmi vzrušuje. a samozrejme, môže byť aj strašne nadržaný, ako som vravela, každý sme iný a vôbec chalani majú tendenciu sa dosť rýchlo spraviť, hlavne ak sú zvyknutí na častejší orgazmus a kvôli niečomu zrazu toľko orgazmu nedostávajú...
ale o tom by asi skôr mali hovoriť chalani...
a tebe odporúčam, aby si sa kľudne aj skôr uvoľnila, veď o tom takéto veci sú...
podľa mňa to je v pohode časom si zvykne naznač mu aby si to predtým pár hodin spravil sám a pôjde to tahšie A keď si predstavíš tu situáciu nemôžeš sa mu čudovať že nieje nadržaný
To sa nezistí, ona to predsa nikomu nepovie. Ale môj macko je malý bon - zag. A kto tu hovoril o najnižších pudoch? To je jednoducho láska, resp. jednoduchá láska a aj ja chcem byť jednoduchý a vedieť, čo je to láska. Pomôžte mne úbohému!
este sa stazuj......pana ta keby som sa ja dozvedel, ze na fore taketo veci rozoberas o mne ta sa tesne pred stretkom zrobim 2 razy a by si sa naucila ked by si mala problem mladeho vobec postavit.....je jedno kedy sa spravi...ci za minutu abo polhodinu....cielom uspokojovania je dosiahnut ocakavany vysledok co je v tomto pripade ziaduci fakt....
By ta hned presiel smiech keby si musela chalanovi 20m honit a ani by sa nespravil....pri 10m by si to uz vzdala bo by ta bolela ruka.....chlapec ti chce ulahcit pracu a ty takto.....toto len potvrdzuje, ze zenam sa nikdy neda vyhoviet
@alpynus ako kedy. Ak mas na mysli tu tvoju poslednu otazku, tak tu som za silno ironicku pokladala. Aj ta moja odpoved s tym smajlom bola myslena ironicky [napr. to od radiophonica ze je krasny som pokladala za odfjajc od veci...]
Ak sa mozem spytat tymito ako to nazvat intelektualnymi otazkami ti ide aj o nieco konkretne alebo len nemas co na praci? Lebo fakt nemam naladu filozovat tu o nicom. Vcera ma len mierne nastvalo to o tom macikovi {vlastne uz dlho citam na fore jeho prispevky, neslo mi len o tuto diskusiu] tak preto som tak reagovala...
@Adulicek01 Nie všetko v živote musí byť len k veci, mať účel a logiku. Ver, že bez toho je niekedy zábavnejší. Ale poznám ľudí, ktorí nechápu zábavu, pretože nemá žiaden hmatateľný výsledok. Tak sa pekne uvoľni a nereaguj podráždene na veci ako je @8 , ktoré iným môžu pripadať vtipné, lebo ponížiš len sama seba.
Ale veď ona chcela len radu a nie aby sa to rozoberalo ako u debilov na dvore. Moze íst o predcasnu ejakulaciu da sa to liecit u sexuologa a neboj sa trpi tym polovica chalanov lebo je to vacsinou len psychicka zalezitost a nikto sa tym nechvali.
@ubosko pri 5min to neni predcasna ejakulacia, proste este si nezvykol podla mna a to zalezi aj od toho ako chce. Predcasna ejakulacia je mozno ked sa furt robi tak za 1 min
Ked je nadrzany,tak to ide rychloo celkom,ked vjes jak nato no,ale ked budete dlhsie spolu,tak potom uz budem muset vymislat niake nove praktiky alebo pri honeni mu rob prestavky alebo ho rnovno fajci,to je lahsie
Ja len napišem že po prečítaní vsetkych komentov už nemám žiadny koment lebo sa neviem prestať smiat ale mam jednu otázku? A kolko vydrzi ked mu spravis orál ? Alebo ak ta trápy prečo vydrzi len 5 minut tak si vymente ulohy kolko vydrzis ty ked on teba bude robit rukov a ty jemu nic ci sa spravy tiez skor ako ty. Ale teraz uz normalne: S tvojej otazky som pochopil asi to ze ty ho robis rukov a chcela by si sa urobit s nim to je asi neuskutocnitelne ak on sa ta ani len nedotkne a ty mu lestis bambus.
fuu ďakujem za odpovede,,,,,tých 5 minút bolo len približne skôr by som povedala, že to boli 3 minúty ,,ale tak,,,a ten komentáár že mám pribrať 25kíl no díky neprosíím ,,,,ale celkovo díky n
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
...alebo dlho nežral, a tak sa veľmi ponáhľa
ale teraz vážne... každý sme iný... jedna vec je istá, že ho veľmi vzrušuješ, inak by sa ti nespravil vôbec... ďalšia vec dosť možná je, že proste vieš ako na neho, robíš to tak, že ho to fakt veľmi vzrušuje. a samozrejme, môže byť aj strašne nadržaný, ako som vravela, každý sme iný a vôbec chalani majú tendenciu sa dosť rýchlo spraviť, hlavne ak sú zvyknutí na častejší orgazmus a kvôli niečomu zrazu toľko orgazmu nedostávajú...
ale o tom by asi skôr mali hovoriť chalani...
a tebe odporúčam, aby si sa kľudne aj skôr uvoľnila, veď o tom takéto veci sú...
@Lenka225 mne to imho pride normalne tak sa proste mierni a davaj mu prestavky alebo co...
Teda teraz môžeš byť len rada, ale keď sa v sexe spraví za 5 min, tak potom to rieš.
Hráš sa na vtipného inteligentna, pritom si ním vôbec neni.
Môj macko, môj pán. Dnes som sa už neumýval, takže ďakujem. A on vie, prečo.
To sa nezistí, ona to predsa nikomu nepovie. Ale môj macko je malý bon - zag. A kto tu hovoril o najnižších pudoch? To je jednoducho láska, resp. jednoduchá láska a aj ja chcem byť jednoduchý a vedieť, čo je to láska. Pomôžte mne úbohému!
By ta hned presiel smiech keby si musela chalanovi 20m honit a ani by sa nespravil....pri 10m by si to uz vzdala bo by ta bolela ruka.....chlapec ti chce ulahcit pracu a ty takto.....toto len potvrdzuje, ze zenam sa nikdy neda vyhoviet
@13 nj nikomu nepovie, ale bude vediet, že to je úplne normálne. Ty si snad vedel hneď všetko?
Ja nemusím, ja som krásny.
Gratulujem, do internetových štatistík múdrosti Ti nepochybne pribudla jedna výhra. Aká je teraz Tvoja bilancia?
A aj štatistikami rozpoznania irónie sa môžeš popýšiť?
Ak sa mozem spytat tymito ako to nazvat intelektualnymi otazkami ti ide aj o nieco konkretne alebo len nemas co na praci? Lebo fakt nemam naladu filozovat tu o nicom. Vcera ma len mierne nastvalo to o tom macikovi {vlastne uz dlho citam na fore jeho prispevky, neslo mi len o tuto diskusiu] tak preto som tak reagovala...