Včera 9. júna vtrhol Rytmus so svojimi buznami do budovy streamu a brutálne napadol Kazmu, moderátorá a komika z One man show. Rytmus posielal Kazmovi výhražne SMS-ky v ktorých mu písal ,že mu rozjebe hubu. Kazma si z toho spravil srandu a spravil naňho
Rytmus:Ty zkurvy syn ja si ťa nájdem a rozjebem hlavu
Kazma:„V klidu jsem mu řekl, že mu dám rád svou adresu, pozvu ho ke mně domů, uvařím mu šálek zeleného čaje, a pak mu narvu do zadku ty jeho diamantové Breitlingy za 500 000 euro a pošlu autobusem zpátky do Peišťan.
podľa mňa si obaja umelo vymysleli "kauzu" pre média, teraz sa budu akože žalovať a vláčiť po súdoch aby bulvárné plátky "měli co žrát" Ak by ho naozaj zmlátil, tak by si to nenahrával Skôr si robí promo aký je "gangsta" aby si opäť získal tých, ktorí ho odcudzovali za to, že bol v Superstar. A ten druhý sa len chce zviditeľniť, doteraz som o ňom veľmi nepočula a ani poriadne nevidno, ako ho tam "mláti" tiež čudné, že kamerujú celý príchod, a daju dve sekundu z "napadnutia"
a dôvod? reklama Nemá v pláne Rytmus vydať teraz niekedy nejaký album? Alebo nejaké koncerty, či festy? Podľa mňa tí dvaja sa musia na tom teraz brutálne zabávať, že im na to ľudia skočili A média podľa mňa vedia, že je tozinscenované, len nemajú teraz o čom písať Superstar skončila (zvláštne že sa to udialo hneď po skončení Superstar tak si musia vymyslieť nejaku kauzu
Ach, vy ste tomu naozaj uverili? Veď to je totálny podvrh, pán Rytmus sa zase potreboval nejakým spôsobom zviditeľniť - čo sa mu aj podarilo, keďže ľudia na to video klikajú rýchlosťou blesku...
ale žeby toho bol schopný kazma? rytmus, dobre - je to blázon.. ale aj kazma je tiež blazon? navyše rytmus fakt nema zabrany dat na piču hocikomu..a myslim, že keby všetci jeho songy typu JEBE ignorovali a tiež aj jeho škandaly, že by bol asi veľmi smutny, lebo čiastočne mu ide aj o to.. predstavte si, že by robil čokoľvek, a nikto by o nom nepisal.. že by niekoho zabil a žiadne media nič by o ňom nenapisali jeho by porazilo jeho by sme zničili iba tak, že by ho nikto neriešil! hlavne media!
Ježiš, ešte že ma netrápi Rytmus a ani neviem, o čo tam ide Keď počujem jeho meno zdvíha sa mi žalúdok a podľa tej fotky bol henten fakt "vážne" zranený Bože veď mu nič nie je, tak načo sa fotí, kvôli malej bodke na pere ?
Čo ma naozaj prekvapilo bolo, že s Rytmusom šiel Ego...ja som myslela, že má viac rozumu ...
Škoda, že som sa pred časom odstránila z Patrikovej skupiny na Fb, lebo by som chcela vidieť aké to tam na nástenke má, ale čo sa týka otvorených komentov...veľa ľudí mu ide po krku
Človek, ktorý v živote niečo dosiahol - musí byť parodovaný...pokiaľ nie...nie je slávny, lebo nie je zaujímavý pre širokú verejnosť. Paródia je skôr poklona koľkým ľuďom dokážete poblázniť hlavu...nuž Rytmus slávu neuniesol ...
Ja so vždy vravela že ten vyjebany hajzel niči slovenske/česke deti!! piče 10 ročne deti takto nadavju? ved v 10 som strihala barbie dohola a ešte v 13 som hravala s chlapcami futbal...ešte že som sa nenarodila o par rokov neskor...jebem dnešnu dobu do riti!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Mimochodom tá fotka je úplne normálna, len má nakrivo hubu a pod okom má špinu, lebo sa neumýva a smrdí.
Rytmus:Ty zkurvy syn ja si ťa nájdem a rozjebem hlavu
Kazma:„V klidu jsem mu řekl, že mu dám rád svou adresu, pozvu ho ke mně domů, uvařím mu šálek zeleného čaje, a pak mu narvu do zadku ty jeho diamantové Breitlingy za 500 000 euro a pošlu autobusem zpátky do Peišťan.
podľa mňa si obaja umelo vymysleli "kauzu" pre média, teraz sa budu akože žalovať a vláčiť po súdoch aby bulvárné plátky "měli co žrát" Ak by ho naozaj zmlátil, tak by si to nenahrával Skôr si robí promo aký je "gangsta" aby si opäť získal tých, ktorí ho odcudzovali za to, že bol v Superstar. A ten druhý sa len chce zviditeľniť, doteraz som o ňom veľmi nepočula a ani poriadne nevidno, ako ho tam "mláti" tiež čudné, že kamerujú celý príchod, a daju dve sekundu z "napadnutia"
a dôvod? reklama Nemá v pláne Rytmus vydať teraz niekedy nejaký album? Alebo nejaké koncerty, či festy? Podľa mňa tí dvaja sa musia na tom teraz brutálne zabávať, že im na to ľudia skočili A média podľa mňa vedia, že je tozinscenované, len nemajú teraz o čom písať Superstar skončila (zvláštne že sa to udialo hneď po skončení Superstar tak si musia vymyslieť nejaku kauzu
Ale oveľa viac sa bavím na tom akí ste všetci teraz zrazu múdri a všetko viete a smejete sa tu tým, čo tomu uverili...
Škoda, že som sa pred časom odstránila z Patrikovej skupiny na Fb, lebo by som chcela vidieť aké to tam na nástenke má, ale čo sa týka otvorených komentov...veľa ľudí mu ide po krku
Človek, ktorý v živote niečo dosiahol - musí byť parodovaný...pokiaľ nie...nie je slávny, lebo nie je zaujímavý pre širokú verejnosť. Paródia je skôr poklona koľkým ľuďom dokážete poblázniť hlavu...nuž Rytmus slávu neuniesol ...
Preto by si ich nemal urážať, lebo aj ty si tomu určite veril, ke´d si to videl v novinách alebo kde...
Uvažovať viem.