mam nohy do X ale to uz som si zvykla...brucho by mohlo byt este lepsie, vzdy je co zlepsovat...zadok...co ja viem neviem aky ho mam zozadu ...tvar a vlasy...no to skor podla nalady..niekedy si pripadam v pohode a niekedy sa na seba radsej ani nepozeram ...prsia...rastu
1 ked som mala tolko rockov ako ty tiez som bola s mojim telom spokojna ale vies puberta sa kus poburila ale nie velmi len tak kus na nozkach ktore sa mi nelubia mam skarede stehnaaa budem plakat hahahha
so vsetkym pocnut vlasmi, ktore su jak snurky- ziadny objem, vecer umyjem-doobeda splasnute a poobede uz mastne,prsiaa D, stehna a brusko:/ a so svojimi striami ktore neblednu :/ a so svojou mrtvolne bledou pokozkou az to neni dobre
..aj ja mam bledu pokozku...tvar je este v pohode..ale nohy, ruky a vsetko...a este ked ma v lete ani neopali... ..ale mne sa to paci a som rada ze som taka bleda..este by som hccela byt viac, je to take zaujimave
@11 veď už nejsu ajtak v móde tie presolárkované tmavé telá,práveže bledá pokožka teraz viac letí ja mám tiež bledú a hlavne teraz v zime keď nie je slnko, a už ani nechcem byť zmavšia jak kedysi aj makeup na tvár som si naposledy kúpila v najbledšom odtieni
Keby som mala na sebe niečo zmeniť tak su to asi moje nohy.. take dlhé.. no neviem ako niektoré baby ale chcela by som ich mať aspon o čosika kratšie.. ale no žijem aj s takými nohami aké mám
no... nohy určite mam velke stehna a zadok a lytka velke a potom ma depky ked mam mat suknu abo kratasy aaa..... no a este čo ta prsa by mohli uz kus narast a zuby by mohli byt krajšie... a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov