kebyze mam teraz moznost nevaham a kupujem alebo prenajmem nejaky maly bytik, ale zasa s mojou prvou damou sme spolu vyse roka a tak, a myslim ze by to bolo fajn
samozrejme, že by som šla...koniec koncov aj niečo také o chvíľu chystám - odchádzam na výšku a budem bývať s drahým. Je pravda, že už sme spolu rok, ale ja sa na to nesmierne teším...dúfam, že sa to všetko podarí...
ach sakra, chcela by som sa vyjadrit k teme ale nejako mi to nejde... este sa ani nahodou necitim na nastahovanie sa s niekym do samostatnej domacnosti, popravde si to zatial vobec neviem predstavit, budem mat len 18 a studujem, takze si neviem predstavit, z coho by asi taka domacnost fungovala... najskor tak o 7 rokov to vidim...
ale kazdopadne obdivujem kazdy par, ktory sa rozhodne zit spolu a z vlastneh
to zalezi na tebe a len len na tebe, co chces v zivote, nepozeraj na zivot druhych, ale na ten svoj, ci ti to takto vyhovuje, ako si na tom teraz
mojim pohladom na to by som ta iba odradila , dalsi ti povie, ze je to super, dasli nieco ine, nic by to neriesilo, dolezity je len tvoj nazor a nazor tvojho priatela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja neviem. siel by som byvat keby som mal kde ak k nej. Ale este som o tom nerozmyslal.
ale kazdopadne obdivujem kazdy par, ktory sa rozhodne zit spolu a z vlastneh
mojim pohladom na to by som ta iba odradila , dalsi ti povie, ze je to super, dasli nieco ine, nic by to neriesilo, dolezity je len tvoj nazor a nazor tvojho priatela
Ja by som si este uzil volnosti a slobody...
Ale v inom meste spolu, a o rok ci dva ma to caka tiez a aj sa tesim a aj bojim. Bude to finance narocne.