šalviu som mala 5x extrakt bola sranda, pri 30x som sa už moc nesmiala,kazdopadne pekne som si zacestovala. šalviu by som ešte vyskúšala,lebo to trvalo len nejakých 10 min. potom z bylin šamanských som mala ecsphoriu a to je iná haluška,lebo to trvalo asi dve hodky a modlila som sa nech to už skončí. to by som už neskúsala
@kacenka87 nezahravaj sa s tym .. a ked už chceš, nech pri tebe je niekto kto to nefajčí a má triezvu hlavu ... podľa toho akú bdueš mať silnú .. priprav s abud na pohodku ale na hrozné, hrozné stavy. Bude to trvať 5 minut a tebe to príde ako niekoľko hodín
Ja som šalviu skúsila dnes, aj včera. Bol to super zážitok. No rozhodne prvý a posledný krát. Sedeli sme s kamarátom na schodoch von, a kamarat tak zahlasil, že si ide niekde odskočiť nachvíľu, no nemám to fajčiť bez neho.objednala som si 20extrakt z internetu. nasypala som si asi polovicu z toho. hneď, ako odišiel, som si pripálila a potiahla asi 3krát. tak mi to spadlo z rukya začala som sa strašne smiať, krútil sa mi celý svet, rozlievala zem, menili farby. cítila som sa ako na nejak zámku tmavom, ako nejaka uzavreta miestnosť ktora mi uzatvarala normalny svet a mala som pocit, že už mi nikdy nebude v pohode, nedokázala som ovládať ten nekontrolovateľný smiech aj keď som sa neviem ani snažila. bola som úplne iný človek. doteraz nad tým rozmýšľam. po tom smiechu som dostala neskutočný strach. začali ma naháňať stromy, všetci sa vzopreli proti mne, nikto ma nemal rád. hnusný svet. všade som kričala:kde siiii.. už som aj zabudla, s kým tam som.. chcela som už, aby mi čím skôr prešiel ten stav. Od včera sa cítim neskutočne optimistická, empatická, s dobrou náladou, priateľská. Jednoznačne neľutujem, no nikdy viac, šalvia nieje sranda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A k veci, ja mám radšej pervitín, kokaín, heroín, hubičky a tak ďaľej
Ucinok je do 20 minut...
@nietimekki ty ani nevies co ci davas?
» www.mojevideo.sk/video/f014/salv...
bodaj by tak všetci skončili