Zdravím. Prosím vás chcel by som sa spýtať aká je šanca, že priateľka otehotnie. V sobotu sme mali sex (ona aj ja po prvý krát). Použili sme kondóm, keď som sa doň urobil tak som si ešte penis trochu utrel do vreckovky a asi o 15 minút som do nej ešte 2kr
nestresuj, na 99,9 % tehotná nemôže byť,my sme to tak párkrát spravili a nebola som tehotná,a tiež som si toho dosť ponamýšľala,že už mi rastei brucho a že mi je zle,ale to je len o psychike
otehotnela som až vtedy,ked sme išli na ostro bez všetkého a z toho vznikla dcérka,ktorá má už rok,takže myslím si,že sa nemáš čoho báť...ale počkaj do dalsej partnerkinej menštruacie,ked bude meškať viac ako 3 dni,nech si urobí test,aby to mala overené,ale ako moj názor,nebudeš mladým oteckom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
joj deti nesexujte keď to neviete ale inak chápem tvoje obavy, ale žiadny strach
/
(ak to spravne zobrazilo, jedná sa o graf Inteligencie mládeže...)
Ti ebe ty si jak pod papučou keď baba ti s kokotom robi podľa jej vôle
A prosím ťa, aj keď ju veľmo ľúbiš, preboha, tvoj je to penis či jej?!
nestresuj, na 99,9 % tehotná nemôže byť,my sme to tak párkrát spravili a nebola som tehotná,a tiež som si toho dosť ponamýšľala,že už mi rastei brucho a že mi je zle,ale to je len o psychike
otehotnela som až vtedy,ked sme išli na ostro bez všetkého a z toho vznikla dcérka,ktorá má už rok,takže myslím si,že sa nemáš čoho báť...ale počkaj do dalsej partnerkinej menštruacie,ked bude meškať viac ako 3 dni,nech si urobí test,aby to mala overené,ale ako moj názor,nebudeš mladým oteckom