@trolofon Myslím, že reálna šanca tam nieje...čo ti poviem, nebudeme si klamať... ak máš na mysli ten typ krásnych dievčat ako ja Ale krása je individuálna pre každého....Takže, čo sa páči tebe nemusí mne... neviem ako vyzeráš a to je daľší problém...
tak ano čo som sa rozpraval so spolužiakmi tak ony nepovažuju za dokonalost to čo ja kaźdemu sa pači niečo ine ,ja som na teke blondiny 175+ to ma zaujme ako prve (ja mam 192 tak asi pre to
tak ano čo som sa rozpraval so spolužiakmi tak ony nepovažuju za dokonalost to čo ja kaźdemu sa pači niečo ine ,ja som na take blondiny 175+ to ma zaujme ako prve (ja mam 192 tak asi pre to
Ak si na dostatočnej mentálnej úrovni... give it a try. Ale teda čo sa týka mňa (samozrejme netvrdím, že som kráska), tak vidím nejaké 16 ročné chlapča, tak ma veľmi nepriťahuje
ako keď sa to tak vezme ja mám 16 a môj frajer 18 ,ale príde mi divné keby 18-ročná baba chodila s 16-ročným (nehovorím,že to je nemožné) a výšku máš teda dobrú (192) na 16-ročného
a ak máš také 175+ blondíny na mysli ako ja (tie čo stretávam v dnešných dňoch v sukničkách a kraťasoch) tak sa tvoja šanca znižuje
@trolofon ani nedoslovne tak nerozmýšľaj. proste akonáhle sa chceš ísť prihovoriť nejakej babe, tak akákoľvek myšlienka o jej dokonalosti v akomkoľvek význame je ti len na škodu.
v kratkom obdobi ak budes super sebavedomy, tak je tu sanca
v dlhom obdobi (po niekolkych rande a pod.) je sanca nulova, takze ani sa neprepracujete k vztahu...sam nemam problem balit fakt "slecny na urovni", tie su cele bez seba, ze mam tolko sebavedomia ich balit, takze spociatku im to imponuje, ale to rychlo vyprcha a zena si zapne svoju "kalkulacku", cize ci by si vedela predstavit s tebou nieco serioznejsie, a ak nepracujes, nemas auto, nemas mentalnu uroven dospeleho cloveka, nemas muzne telo, tak nic z toho nebude......
Keď som čítal ten tvoj príspevok, v časti som ako keby videl seba Ale to tu nejdem rozoberať. A nie, nemáš šancu. Aj keď za vyskúšanie nič nedáš, no drvivá väčšina žien chce starších mužov (ževraj sú skúsenejší). A keby bola aj taká "dokonalá" isto by nechcela chodiť so 16 ročným týpkom, však by ju ešte vysmiali kamarátky, a znížilo by to jej sociálny status. Takže zabudni nato, a hľadaj si frajerku radšej medzi 14-kámi (tie sú ale ešte dosť blbé bohužiaľ...česť výnimkám).
Mmmm. Nie. Prepáč. Možno by si aj tú šancu mal, ale oveľa lepšie pre teba bude začať si všímať priemerné 15tky a získať pri nich trocha sebadôvery, aby si sa potom nemusel pýtať cez fórum, či máš šancu, ale naozaj si veril - iba tak dosiahneš na "vysoké miesta".
@trolofon no na tú stolarinu ju určite nezbalíš, to by si musel byť tak manažér
potom, neviem či by chcela chodiť s mladším.
ale ak máš bohatých rodičov tak to skús, ale aj v tom prípade skús začať konverzáciu slovami "nechceš sa previezť v mojom bavoráku?" a nie "prečo si taká krásna?"
Tak ako som ti to písal, tak som na ulici zbalil 19tku A mám 16
Mala frajera, najprv sme si písali, chodili von, potom sa s ním rozišla.
Potom sa vysrala na mňa,.. našla si druhého,.. potom sa zasa vrátila ku mne a pred nedávnom si zasa našla ďalšieho
Ale na také baby mám šťastie len ja, takže neboj sa. Odmietnutia sa nemusíš vôbec báť Musíš si len veriť.
Napríklad,.. ja som zaťažený iba na staršie baby. Všetky baby, ktoré sa mi páčia sú staršie (viac ich je starších aj o tri roky ). . Pripadá mi, že 16 ročné baby sú nevyspelé.
Takže, odpoveď na tvoju otázku,.. áno, 16 ročný chalan má u 18+ ročnej baby šancu,... ale musíš byť vyspelý nad svoj vek.
Keď nájdeš takú, ktorej nejde o vozenie v tvojom aute, lóve a chlast... Tak si za vodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
mam 16 nie 20
ano profil som si založil asi pred vyše rokom a je*ol som tam nejaky dátum nerozmyšlal som nad tým
tak ano čo som sa rozpraval so spolužiakmi tak ony nepovažuju za dokonalost to čo ja kaźdemu sa pači niečo ine ,ja som na teke blondiny 175+ to ma zaujme ako prve (ja mam 192 tak asi pre to
tak ano čo som sa rozpraval so spolužiakmi tak ony nepovažuju za dokonalost to čo ja kaźdemu sa pači niečo ine ,ja som na take blondiny 175+ to ma zaujme ako prve (ja mam 192 tak asi pre to
2. nezbalil by si ma vek
3. nezbalil by si ma na priemernost
a predpokladam, ze ani ine dievcata, lebo aj tie, co su pekne ale sice maju v hlave nasrate, aspon ocakavaju od toho druheho, ze bude tiez pekny
cize nie
šak by sa my vysmála
ako keď sa to tak vezme ja mám 16 a môj frajer 18 ,ale príde mi divné keby 18-ročná baba chodila s 16-ročným (nehovorím,že to je nemožné) a výšku máš teda dobrú (192) na 16-ročného
a ak máš také 175+ blondíny na mysli ako ja (tie čo stretávam v dnešných dňoch v sukničkách a kraťasoch) tak sa tvoja šanca znižuje
1. žiadna "úplne dokonalá" neexistuje.
2. šanca sa neodvíja od toho aký si starý, ale od toho aký si.
3. častokrát vlastne ani nie od toho aký si, ale od toho aký si sebavedomý.
tak ano ja tomu nechapem prečo je to tak mladšia baba starši chalan
,ale naopak je to malokedy
,ale tak hadam 1/10 sa podárí jednoducho chcem žensku svojich snov ,už ma dalej nebavi len o tom snívat
úplne dokanalá so to zas nemyslel doslovne
akurát keby si mal 18 a ona 20 tak šanca je úplná normálna ,ale takto no neviem
príde mi strašne smiešne 1/10 a chcem ženskú svojich snov (tak je jedna alebo viac ? )
v dlhom obdobi (po niekolkych rande a pod.) je sanca nulova, takze ani sa neprepracujete k vztahu...sam nemam problem balit fakt "slecny na urovni", tie su cele bez seba, ze mam tolko sebavedomia ich balit, takze spociatku im to imponuje, ale to rychlo vyprcha a zena si zapne svoju "kalkulacku", cize ci by si vedela predstavit s tebou nieco serioznejsie, a ak nepracujes, nemas auto, nemas mentalnu uroven dospeleho cloveka, nemas muzne telo, tak nic z toho nebude......
asi tak
ha že jednotkar skor 3-4 kar
» www.hrmagazine.co.uk/IMG/565/3565/8e...
no jako si predstavujem to odmietnutie asi takto
šak ty si ešte decko choj do p*če
,alebo čo by som stebou robila
si na mna moc mlady
nie si na mojej urovny to je tak čo ma rýchlo napadlo
tam som v živote any nebol
@42 ale možno začneš....ak tam budeš robiť
toto by ti cudzia baba nepovedala ani keby si ju kopol do pice
ale kkt ja mam už robotu vybratu (remeslo)
nie stolar jako celkom pekna robata slušne sa da natom zarobyt aj to mam rad taku pracu
a môžeš si vyrobiť aj drevenú nenafukovaciu Anču ak budeš chcieť
tak narovinu možno nie ,ale nepriamo určite
.. na svete je 7 miliárd ľudí, kto hľadá nájde. Vraj.
GL
tu už si radšej dva ročky počam a podam si rovnu
tak ja neviem takto takticky sa my nato nechce ist je to zdíhave ,čas viem stracat aj lepšie ,jednoducho chcem to naj a čim skor
,ale verim še šancu my určite dááá
potom, neviem či by chcela chodiť s mladším.
ale ak máš bohatých rodičov tak to skús, ale aj v tom prípade skús začať konverzáciu slovami "nechceš sa previezť v mojom bavoráku?" a nie "prečo si taká krásna?"
Omg šak som ti písal čo máš spraviť.
Tak ako som ti to písal, tak som na ulici zbalil 19tku A mám 16
Mala frajera, najprv sme si písali, chodili von, potom sa s ním rozišla.
Potom sa vysrala na mňa,.. našla si druhého,.. potom sa zasa vrátila ku mne a pred nedávnom si zasa našla ďalšieho
Ale na také baby mám šťastie len ja, takže neboj sa. Odmietnutia sa nemusíš vôbec báť Musíš si len veriť.
Napríklad,.. ja som zaťažený iba na staršie baby. Všetky baby, ktoré sa mi páčia sú staršie (viac ich je starších aj o tri roky ). . Pripadá mi, že 16 ročné baby sú nevyspelé.
Takže, odpoveď na tvoju otázku,.. áno, 16 ročný chalan má u 18+ ročnej baby šancu,... ale musíš byť vyspelý nad svoj vek.
Keď nájdeš takú, ktorej nejde o vozenie v tvojom aute, lóve a chlast... Tak si za vodou