tie prvé...v nich by si bola zlatá ale našli by sa aj krajšie
potom tie čierne... tie prvé sú také... neviem druhé mmi prídu strašne čudné a nepekné...a tie tretie vyzerajú super... ale zasa sa bojím ako ukáže tá horná časť....
a navyše sú čierne...čierna je super, na teba by sa mi hodili nejaké pekné farebné
prvé sú milé, na tretích mi vadí ten rolák a ak by bolo zlé svetlo, nemusí to ukázať, že sú dole priehľadné
druhé by sa mi páčili viac, keby bol vrchný diel o niečo dlhší - takto sa sukňa zdá byť príliš vysoko a pôsobí to trochu zvláštne... ale možno by to bolo fajn len v inej farbe
Tretie sú super, ale nie sú dosť formálne podľa mňa..
Prvé sú špatné, sorry..Sukňa vyzerá veľmi lacno a na postave by bola myslím si aj dosť neforemná, a tá farba málokomu pristane.
ja som asi dosť staromódna, ale na stužkovú by som si nezobrala 'mini', v tých tretích by ti bolo moc vidno stehná, tie si zober na také akcie kde chceš aby ti vyhŕňali sukňu a druhé sú elegantné a dosť ženské na to, aby si nimi oslávila maturitný ročník toť môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
2:
3:
ale aj tak sa mi najviac páčia 3, ale nemyslím, že sú to také na stužkovú
ale 3 určite nieee
tie prvé...v nich by si bola zlatá ale našli by sa aj krajšie
potom tie čierne... tie prvé sú také... neviem druhé mmi prídu strašne čudné a nepekné...a tie tretie vyzerajú super... ale zasa sa bojím ako ukáže tá horná časť....
a navyše sú čierne...čierna je super, na teba by sa mi hodili nejaké pekné farebné
druhé by sa mi páčili viac, keby bol vrchný diel o niečo dlhší - takto sa sukňa zdá byť príliš vysoko a pôsobí to trochu zvláštne... ale možno by to bolo fajn len v inej farbe
Prvé sú špatné, sorry..Sukňa vyzerá veľmi lacno a na postave by bola myslím si aj dosť neforemná, a tá farba málokomu pristane.
Druhé jednoznačne
ale 2sa mi páči úplne najviac. v tých si ťa viem predstaviť
ja mám stužkovú za 2mesiace a 2dni a akosi.. sa mi to nechce riešiť
ale na stužkovú asi najviac 2