čaute prihováram sa s týmto kamoška má hrúzu z jej rúk lebo že ich má tučné a reku že či neviem ako by z rúk schudla ale nechce mať tie svaly na nich tak ako neviem da sa vobec z ruk schudnuť a keď hej tak ako? bo by mňa to teda zaujimalo tak píš
Obal si problémove miesto foliou na pečenie, obleč si sveter a zimnú bundu, sadni cez leto do vyhriateho auta a pusti si kúrenie.
A teraz normálne, schudnuť iba z jednej časti sa nedá, telo spaluje tuky rovnomerne s každej časti tela takže by si musela schudnuť celkovo aby to malo nejaky efekt.
@dollystar ak má na tých rukách tuk tak len tak z ničoho nič sa jej nemôžu objaviť svaly...najpr počas posilovania každý človek iba schudne nadbytočný tuk...až potom sa tvoria svaly
@Ivanka nesúhlasím stým že najskor človek schudne nadbitočny tuk a až potom sa tvoria svali. Proces tvorby svalovej hmoty a proces chudnutia sa deje naraz a závisí od spôsobu cvičenia/dynamika/váha/počet opakovaní/serií......
noo som sa jej pytala na sirku toho krka a ruk (teda ramien) a ze má 29 cm aj tam aj tam pomerne ako keby mala 3krky ...a že cela by mat tie ruky užšie lebo to s tromi "krkmi" nevyzerá čo najlepšie ...a asi má pravdu vyzerá to na nej trošku divne ale inak postavu má OK ani chudú ani tučnú, zlatá stredná
neviem ako to je z cinkami a podobnymi, ale ak sa zamera na cviky, pri ktorych ide dole tuk rovnomerne popr. z tade, kde je ho najviac a podobne, tak da dole aj z ruk nie? ale neviem to isto
Vsak nech zacne cvicit cele telo. Male vahy, 20 opakovani v serii, pomalicky. Zmenit stravu, ale nech si nieco vygoogli, alebo napr. na ronnie.cz nech napise a nie tu.
co sa tyka tych svalov, bude ich mat, ale urcite nie nejake obrovitanske, to sa nemusi bat.... myslim, ze zeny na to nemaju hormony...alebo nieco take som citala kdesi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pubertslatinocelny no ona má ževraj tak isto široké ruky ako krk
A teraz normálne, schudnuť iba z jednej časti sa nedá, telo spaluje tuky rovnomerne s každej časti tela takže by si musela schudnuť celkovo aby to malo nejaky efekt.
Nech si ich so mnou vymení
treba schudnut, schudnu aj ruky...
nechce tam mat svaly a co ich chce mat.. kost obalenu kozou??