@lifeimitatesart sektári sú všetci, ktorí veria v nejaké náboženstvo ( v tom zmysle, že každé náboženstvo sa odtrhlo od nejakého pôvodného), takže nejaký , scientologista, jehovista a bohviekto nie je o nič horší-lepší....ide o to, ktoré náboženstvo získa prevahu a potom sa už za sektu nepovažuje
Takže toto je nepodstatné....
Úžerník ? Si naštuduj niečo o tom, ako to všetko fungovalo....
Fico nás zapredal, zadĺžil a ojebal kde sa dalo, Kiska je oproti nemu svätec.
@boloabude mne je jedno komu slúži. Slúži tomu istému, komu slúžili a slúžia všetky náboženstvá sveta.
Rozdiel medzi sektou a náboženstvom prakticky nie je, napríklad aj Kresťanstvo bola židovská sekta...ide o to, kedy sekta získa prevahu a potom môžeme hovoriť o náboženstve.
@lifeimitatesart k čomu sa nechce priznať ? Preboha však človek, ktorý prednáša, človek, ktorý je v neustálom kontakte s ľudmi príde do kontaktu s hocikým. A keby vydávam knihu, tak mi ne naozaj jedno kde vyjde......a navyše samotná cirkev tvrdí, že nie je ich členom...
Aké má Fico vôbec argumenty ? Som si myslel že mu na to skočia len dôchodcovia.....
@puco90
keby nebol členom tejto sekty, alebo keď chceš "hnutia", nemal by problém to nejako rozumne vysvetliť, a nie len dokola omieľať sústredme sa na podstatné, sústredme sa na podstatné,
Slovensko chce prezidenta ktorý ich nebude klamať,
okrem toho táto kauza o scientológii nieje jediný dôvod prečo na mňa pôsobí Kiska nepríjemne,
ja som tú tlačovku videla, takže som si spravila svoj názor, ale tvoj ti neberem
@lifeimitatesart ok ja len tak, že či nie je divné ako Fico argumentuje, nie je žiaden dôkaz o tom, že je/bol scientológ. Vysvetlil to veľmi rozumne, neviem čo je divné na vysvetlení, že prichádza do kontaktu s hocikým a pri toľkých ľuďoch nemá taký prehľad. Fico má len šťastie na to, že je dlhšie v politike a má lepší prejav, to je asi tak celé. A mám taký pocit, že celá jeho kampaň je orientovaná na dôchodcov.
len tak pre odľahčenie ale však ok mysli si čo chceš.
P.S: Aj keby bol scientológ, je to nepodstatné, zmýšľanie veriacich je také isté
@puco90
Fico ma nezaujíma, takých ateistických kresťanov z donútenia - rodičov napríklad, tu máme dosť,
Procházka sa do druhého kola nedostal takže neviem či vôbec pôjdem k voľbám
@lifeimitatesart poviem ti to takto ak nebudeš voliť kisku tak tvoj hlas automaticky padne ficovi ok že prochádzka sa tam nedostal s tým už nič nespravíš ale chod voliť kisku ... úžerník je klamstvo ako brno lebo Fico sa bojí a je posratý tak serie špinu na neho ako sa len dá ... a Ak sa tam dostane fico tak slovenku zakývam a idem prečo lebo si bude meniť ústavné zákony ako sa to bude jemu páčiť ...
Fico je notorický klamár, nechápem ako môže niekto veriť jeho slovám. Nemá dôkazy, nemá nič, len sa tak tvári ako svojho času Mečiar keď na stolíku našiel diskety a cédečka s obrovskými odhaleniami a dušoval sa ako ich zverejní... doteraz nič nezverejnil, čo myslíte prečo ? Lebo nič nemá. Je to obyčajný tlčhuba tak ako aj Fico.
Inak poznám viacerých ľudí, ktorí najskôr povedia, že Fico je klamár a ojebávač, ale Kisku voliť nebudú lebo je vraj scientológ a úžerník. Keď sa ich opýtam odkiaľ to vedia, tak to zabijú vetou, že veď Fico povedal... no čo viac dodať... Just retarded
súkromné aj štátne televízie dávajú kandidátom dostatočný priestor na to, aby sa prezentovali,
keďže mi nieje všetko jedno - tie prezentácie a účasti v diskusiách som aj sledovala,
keď je niekto roky rokúce úžernícka krysa, nemôže čakať že sa to nevyplaví práve pri takej príležitosti, ako je kandidatúra na prezidenta
Ako niekto moze chciet za prezidenta takeho cloveka ? Vsak vie iba utocit na Kisku. Ma nasrate v gatoch tak si vymysla rozne konspiracie aby ludi(hlavne starsich) obalamutil.Takymto sposobom chce vyhrat. Ma sa takto spravat prezident ? Hanba ludom ktori ho volia...
po prvé - Fico nepredložil žiadne dôkazy a jeho slovo nemá žiadnu váhu.
po druhé - ak je 12% úrok z 90. rokov úžera tak potom úžernícke sú všetky banky.
po tretie - tie jeho spoločnosti kúpila tuším VUB. Znamená to, že VUB sú teraz úžerníci ?
Keby si niekto dal aspoň tú námahu a pozrel si v štatistikách aspoň vtedajšie úrokové sadzby pre spotrebné úvery, nemohol by tu kričať takéto sprostosti.
dnes mi inak prišiel leták z nemenovanej banky, v ktorej má paprče J&T ... vraj mi ponúkajú úver... dajú mi 20.000 a zaplatím 31.000... a to sa ešte chvália nízkym úrokom... sranda, že toto už úžera nie je môžem leták predložiť ako dôkaz... a sranda, že rovnako nikomu nevadí, že vo Ficovej strane sú úžerníci (napr. súdruh Burian a jeho Pôžičkáreň) dokonca nikomu nevadí ani to, že tento červený magor odmietol prijať zákon, ktorý takéto pofidérne spoločnosti rieši... veď nepojde predsa proti svojim kamošom v strane nie ?
čo sa týka tých tisícov, čo akože prišli o strechu nad hlavou vďaka Kiskovi...to by som sa rád pozrel kde sú, lebo už ich zháňajú od pondelka a kde nič tu nič. Skôr by som sa pozrel na to, koľko ľudí prišlo o strechu nad hlavou vďaka tomu, že nevládali platiť účty za tie sľubované lacné energie, ktoré su z roka na rok drahšie... alebo prišli o zamestnanie zásluhou Ficových super mega hyper reforiem, ktoré dostali ekonomiku do kolien. V modrom z neba takých prípadov bolo viac než dosť,,.
@trtken@26 velmi pekne prirovnanie na konci , a co sa tyka @24 vela ludi si to ani neuvedomuje, vela ludi si ani neuvedomuje ze co sa deje v tom je ten problem.
@trtken
všetko Fico?
pozerala som diskusia na TA3 kde sa téma úžery a Kisku otvorila dávno pred tým ako sa toho vo veľkom chytil Fico,
odrazu sa ozývali zúfalí ľudia ktorých priviedol na mizinu, keď sa chceš pozrieť kde sú, tak skús sledovať správy na TA3, nie na markíze kde si treťotriedne redaktorky spravia z tlačovky neobjektívny výcuc,
tlačové konferencie sú tam napríklad od začiatku do konca,
a že šachuje s dobrým anjelom je pekné, ale to rozhodnutie kandidovať neprišlo zo dňa na deň, tak si povedal že s jeho minulosťou by mal vytvoriť niečo super, čo mu každý zožerie, a mohol kandidovať s čistým štítom,
a čo sa týka Fica - tak napríklad včera citoval Obchodnú inšpekciu, kde označili Kiskove metódy za "neadekvátne až úžerné" - a hej, je to pravda že ma to ešte viac utvrdilo, a čo?
asi by necitoval nejaké nepodložené drísty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
predstav si že nič, volila som Procházku
Takže toto je nepodstatné....
Úžerník ? Si naštuduj niečo o tom, ako to všetko fungovalo....
Fico nás zapredal, zadĺžil a ojebal kde sa dalo, Kiska je oproti nemu svätec.
Rozdiel medzi sektou a náboženstvom prakticky nie je, napríklad aj Kresťanstvo bola židovská sekta...ide o to, kedy sekta získa prevahu a potom môžeme hovoriť o náboženstve.
keď sa Kiska nechce priznať k takejto "malichernosti", neviem ako by to na vyzeralo keby sa dostal k moci
Aké má Fico vôbec argumenty ? Som si myslel že mu na to skočia len dôchodcovia.....
» www.cas.sk/clanok/276189/f...
keby nebol členom tejto sekty, alebo keď chceš "hnutia", nemal by problém to nejako rozumne vysvetliť, a nie len dokola omieľať sústredme sa na podstatné, sústredme sa na podstatné,
Slovensko chce prezidenta ktorý ich nebude klamať,
okrem toho táto kauza o scientológii nieje jediný dôvod prečo na mňa pôsobí Kiska nepríjemne,
ja som tú tlačovku videla, takže som si spravila svoj názor, ale tvoj ti neberem
len tak pre odľahčenie ale však ok mysli si čo chceš.
P.S: Aj keby bol scientológ, je to nepodstatné, zmýšľanie veriacich je také isté
Fico ma nezaujíma, takých ateistických kresťanov z donútenia - rodičov napríklad, tu máme dosť,
Procházka sa do druhého kola nedostal takže neviem či vôbec pôjdem k voľbám
to, že je úžerník nemám od Fica,
súkromné aj štátne televízie dávajú kandidátom dostatočný priestor na to, aby sa prezentovali,
keďže mi nieje všetko jedno - tie prezentácie a účasti v diskusiách som aj sledovala,
keď je niekto roky rokúce úžernícka krysa, nemôže čakať že sa to nevyplaví práve pri takej príležitosti, ako je kandidatúra na prezidenta
a odkiaľ potom vieš, že Kiska je úžerník?
Však s tým prvý prišiel sám Fico
po prvé - Fico nepredložil žiadne dôkazy a jeho slovo nemá žiadnu váhu.
po druhé - ak je 12% úrok z 90. rokov úžera tak potom úžernícke sú všetky banky.
po tretie - tie jeho spoločnosti kúpila tuším VUB. Znamená to, že VUB sú teraz úžerníci ?
Keby si niekto dal aspoň tú námahu a pozrel si v štatistikách aspoň vtedajšie úrokové sadzby pre spotrebné úvery, nemohol by tu kričať takéto sprostosti.
dnes mi inak prišiel leták z nemenovanej banky, v ktorej má paprče J&T ... vraj mi ponúkajú úver... dajú mi 20.000 a zaplatím 31.000... a to sa ešte chvália nízkym úrokom... sranda, že toto už úžera nie je môžem leták predložiť ako dôkaz... a sranda, že rovnako nikomu nevadí, že vo Ficovej strane sú úžerníci (napr. súdruh Burian a jeho Pôžičkáreň) dokonca nikomu nevadí ani to, že tento červený magor odmietol prijať zákon, ktorý takéto pofidérne spoločnosti rieši... veď nepojde predsa proti svojim kamošom v strane nie ?
čo sa týka tých tisícov, čo akože prišli o strechu nad hlavou vďaka Kiskovi...to by som sa rád pozrel kde sú, lebo už ich zháňajú od pondelka a kde nič tu nič. Skôr by som sa pozrel na to, koľko ľudí prišlo o strechu nad hlavou vďaka tomu, že nevládali platiť účty za tie sľubované lacné energie, ktoré su z roka na rok drahšie... alebo prišli o zamestnanie zásluhou Ficových super mega hyper reforiem, ktoré dostali ekonomiku do kolien. V modrom z neba takých prípadov bolo viac než dosť,,.
všetko Fico?
pozerala som diskusia na TA3 kde sa téma úžery a Kisku otvorila dávno pred tým ako sa toho vo veľkom chytil Fico,
odrazu sa ozývali zúfalí ľudia ktorých priviedol na mizinu, keď sa chceš pozrieť kde sú, tak skús sledovať správy na TA3, nie na markíze kde si treťotriedne redaktorky spravia z tlačovky neobjektívny výcuc,
tlačové konferencie sú tam napríklad od začiatku do konca,
a že šachuje s dobrým anjelom je pekné, ale to rozhodnutie kandidovať neprišlo zo dňa na deň, tak si povedal že s jeho minulosťou by mal vytvoriť niečo super, čo mu každý zožerie, a mohol kandidovať s čistým štítom,
a čo sa týka Fica - tak napríklad včera citoval Obchodnú inšpekciu, kde označili Kiskove metódy za "neadekvátne až úžerné" - a hej, je to pravda že ma to ešte viac utvrdilo, a čo?
asi by necitoval nejaké nepodložené drísty