ked ste citite byt taky zbytocny a nemate dost sebevedomia tak co spravite preto,aby ste si ho zvysili?mislim ze jakym sposobom si ho date vysie,aby ste sa zas citili vphode
ja som ho mala veľmi dlho veľmi nízke ale dostala som sa k jednej knižke , ktorá ma naučila ako si ho zdvihnúť.. a to tým, že budem sama seba presviedčať pred zrkadlom pozerajúc sa sama sebe do očí o tom aká som úžasná a ako sa mám rada... a naozaj to pomohlo
@kosh neviem či záleží na poradí, ale väčšinou idem podľa myšlienok. Ak niekoho zbadám, napríklad človeka, tak to robím opačne. Ak na niečo myslím, prípadne si zmyslím usmiať sa a dať hlavu nahor, tak tak spravím.
potrebujem niekoho, kto mi dviha sebavedomie. nemusi mi priamo hovorit, aka som skvela. staci, ked sa ku mne sprava tak, ze vidim, ze si ma vazi a mam pre neho ako clovek (zena) velku hodnotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov