pripadám si ako v začarovanom kruhu, buď je tu každý deň toto isté fórum alebo niečo s vysokou školou a stále dookola, dookola...dookola...dookola...dookola....dookola....zase...a znova...až vám z toho šibne
@antifunebracka a ja neviem čo máš potrebu ty stále niečo takto komentovať, keď ta to štve tak to vypni, choď von alebo ja neviem čo,, Tu si môže každý zakľadať akékoľvek fóra aké len chce a tebe to môže byť úplne jedno, takže neviem čo riešiš. Keď sa ti to napáči tak na to neklikaj.
@panakoja1 Ja si zas môžem komentovať, čo chcem a henten tvoj argument je jak keby som ti povedal "vygrcal som sa ti pred 2re, ale nemusíš do toho stúpať".
Sillicon Valley
skončila 3 seria a som nešstastny s toho dalšia bude aasi až v 2017 myslite že nemám čakat a mám natočit dalšie čassti doma an telefon ? a teda ušetrim robotu a hned môžu natačat 5 seriu alebo ja natočim aj 2serie a oni môžu 6 ale stale mam dost času aby som natočil aj 3 serie možno aj 4 proste idelane tak natočim to tak či tak.
@icu niečo z môjho zoznamu: Scream, The Lying Game (škoda, že len 2serie), Jane the virgin, 2broke girls, Baby daddy, Awkward., Chicago Fire, Chicago P.D., Chicago Med, Lucifer, Slasher,.. a potom odporúčam topserialy.eu - zabava na celý deň = pre mňa celý semester
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
skončila 3 seria a som nešstastny s toho dalšia bude aasi až v 2017 myslite že nemám čakat a mám natočit dalšie čassti doma an telefon ? a teda ušetrim robotu a hned môžu natačat 5 seriu alebo ja natočim aj 2serie a oni môžu 6 ale stale mam dost času aby som natočil aj 3 serie možno aj 4 proste idelane tak natočim to tak či tak.