Mam 16rokov a byvala priatelka 15 o 3mesiace 16. Ona ma este stale miluje ale ja ju uz nie lebo som ju nechal, pretoze ked som bol na dovolenke tak sa polizala s inym. Teraz mi pisala ze ma este stale miluje a chcela by mat sex len so mnou. A chcela by to
omg ... a nebola pre teba pravá? vlastne bral si ju pred tým, ako to spravila, za tú pravú ? a nevieš jej to odpustiť? jak dlho ste spolu boli ? to je na tebe ... ale podľa mňa sex by mal byť z lásky, no ako myslíš... ale tak keď ona ťa miluje a ty ju nie, tak o čom je to?
zasa keď splníš len ´jej prianie´ tak nemyslíš, že to bude kusa nespravodlivé voči nej, ak ju potom odjebeš? keď ťa ozaj miluje, tak asi jej nejde len o ten sex ... a po sexe sú city hlbšie ...takže asi toľko môj názor ... ale to je len názor
@passarinho a to kvoli tomu si ju tak prestal brať? ...hmm nerada sa k tomuto priznávam, ale tak ... ja som bývalému tiež toto spravila, ale úplne z iných dôvodov a dal mi ešte šancu a mali sme potom sex a vydržalo nám to ešte rok ... takže ak si ju ľúbil a tak ... a ona keď teba ľúbi, tak by si s ňou nemal mať sex, aj keď ty k nej niečo cítiš a nie len tak?
@luc.ka prečo si myslíš , že v 15tich človek nemôže milovať? ja som presne od 15tich milovala jedného človeka a milujem ho dodnes... už viac než 2 roky ...
@luc.ka veď práve ... ja s ním nie som už takmer pol roka a každým dňom mi viac a viac chýba a milujem ho rovnako, ako keď sme boli spolu , možno viac a som si istá , že vždy budem, lebo on je teraz ku mne vážne hnusný , no i tak ho milujem...a aj preto, že bol môj prvý.... ja viem, šak mne je divné, že zo dňa na deň prestal .. to potom láska nebola ...
@passarinho neviem, jak muži ale tak ja som mala sex len s jedným a to bol ten pravý a aj keď sme sa rozišli , neľutujem , lebo som si istá , že s ním to malo byť a že on bol ten pravý a lepšieho nenájdem ... a nezáleží na veku ...ale na osobe ... ja som mala bývalého od 15 ... a keďže sme sa ľúbili, nebol dôvod čakať po polroku chodenia ... a som rada, lebo viem, že ma naozaj miloval.... lebo, keby nie, tak ma odjebe, hneď ako s ním j*bem a nechodí s mnou ešte rok ... takže ... ak to bereš tak, že si chlap a ceš jebať .. tak nech sa páči, ale podľa mňa to nie je správne
ja som tiež bývalej odpustil že si niečo začínala s iným..síce nám to potom vydržalo len pár týždnov ale odpsutil...
ak si ju vážne považoval za tú pravú ako píšeš tak podla mna to že sa "polizala" s iným by to nemalo zmeniť hlavne ak ťa stále miluje... na druhej strane ked tak rozmýšlam neviem či by som to mojej láske odpustil..možno áno možno nie..vlastne ak by milovala mňa tak asi áno.. všetky vždy a všade záleží na okolnostiach
ja by som asi nemal nikomu radiť...zdá sa že som poriadny schyzofrenik
@malapohroma jak budes starsia zistis ze kazda tvoja druha az tretia kamoska bude neverna a bude aj tak milovat svojho priatela a o muzoch detto je rozdiel niekoho milovat a s niekym si trochu uzit, nezavezne...a nieje to kurvenie taka je realita, len ti o tom nikto otvorene nepovie
@method takze ty budes len rovnaky ako ta kazda druha kamoska a tiez nevies co je to milovat a co ma potom ze mam 15, toto nie je o veku, proste je to tak ze ak naozaj milujes tak necitis potrebu podvadzat. to skorej ty by si mal dospiet aby si to zistil, ale niektori ludia nezistia co je to laska cely zivot.
@klaudiqaaa podľa mňa keď ty máš zmrzačenú optiku o chlapoch tak poraď také niečo chalanovi, ktorý je ešte na začiatku.. a @passarinho k otázke, je to na tebe.. ak si chceš zasexovať, tak si zasexuj, ale rozhodni sa či ti to stojí s niekým takým a či náhodou či to nechcela aj "len s tým druhým"
Mas volnu vstupenku na koncert s osobou, ktoru poznas.........
a @luc.ka ma sice pravdu, ale len 90 percentnu , moji prarodicia napriklad spolu chodili od 16tich a aj medzi kamosmi mam pariky, ktore sa dali dokopy v prvom rocniku na strednej a uz funguju 5 a viac rokov.
ja som odpustil a nikdy viac, porusil som jednu zo svojich pevnych zasad a nebolo to dobre a uz dlhu dobu sa mam z toho napicu...proste zensky charakter sa vacsinou nedokaze odosobnit, az ked sa spravi cast muzskeho
Je to na tebe.. ale tak príde mi to dosť nefér hlavne voči tej babe. Vyspíš sa s ňou a mesiac na to ju pošleš kade ľahšie? Ako keby si ju ľúbil tak by to bolo iné ale takto ozaj nevidím dôvod.
Ale urob ako uznáš za vhodné. Toto je len môj názor
v láske síce nemám veľa skúseností, ale už sám rozum mi vraví, že niektorí si tu stoja na kábli
@passarinho je to na tebe, ale už dopredu ti vravím, dávaj si pozor na to čo robíš, ak si ťa chce získať takto, nie je to práve v poriadku, počúvaj svoje srdce.
Pre niektorých, ktorí by radšej preťahovali, tím odkazujem, pozrite sa do svojho srdca a zistíte, že tam nie je láska ako taká, ale skôr živočíšna
tak za prvé v 15tich som na sex ešte ani nemyslela, no dobre myslela ale situačne a nie si plánovať že o mesiac chcem sex, možno preto, že je to pekný dátum a podobne, to je úplna hlúposť.
za druhé milovať v 15tich znamená, že sa buchneš do niekoho s kým ti je chvíľu super a nazveš to, že ho miluješ - je to iba otázka zálaskovanosti, vášne ale pochybujem že okamžite láska so slovami milujem.
za tretie ty sa chceš milovať alebo mať sex, ako si to už nazveš, s dievčaťom, ktoré ťa podvedie hneď ako si chvíľu preč? Veď to je blbosť, okej ak ju chcem iba ošukať tak potom v pohode, ale ak by si mal do toho vložiť city tak si to tá slečna nezaslúži a ty jej to jednoznačne nedaruj a povedz o takúto nemám záujem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
.. a mimochodom vyjadrovať lásku sexom mi príde dosť vtipné
veď sa pozri, čo tu tento píše za hlúposť. fakt ju miloval, ale zo dňa na deň prestal, lebo sa "polizala s inym"... wtf?!?????
milovať niekoho neznamená dohodu, že teraz spolu chodíme, ale ak ma zajtra naserieš, tak už sa nemilujeme.....
ak si ju vážne považoval za tú pravú ako píšeš tak podla mna to že sa "polizala" s iným by to nemalo zmeniť hlavne ak ťa stále miluje... na druhej strane ked tak rozmýšlam neviem či by som to mojej láske odpustil..možno áno možno nie..vlastne ak by milovala mňa tak asi áno.. všetky vždy a všade záleží na okolnostiach
ja by som asi nemal nikomu radiť...zdá sa že som poriadny schyzofrenik
ale ak si chces zasexovat, tak ti nikto nemoze branit
a @luc.ka ma sice pravdu, ale len 90 percentnu , moji prarodicia napriklad spolu chodili od 16tich a aj medzi kamosmi mam pariky, ktore sa dali dokopy v prvom rocniku na strednej a uz funguju 5 a viac rokov.
btw "optika o chlapoch" : D smiley: :
Ale urob ako uznáš za vhodné. Toto je len môj názor
@passarinho je to na tebe, ale už dopredu ti vravím, dávaj si pozor na to čo robíš, ak si ťa chce získať takto, nie je to práve v poriadku, počúvaj svoje srdce.
Pre niektorých, ktorí by radšej preťahovali, tím odkazujem, pozrite sa do svojho srdca a zistíte, že tam nie je láska ako taká, ale skôr živočíšna
@tinka23 stojím za tvojim názorom
@zajko30 kuknem len na tvoju fotku a hneď vidím, že ty si profesionálny preťahovač, ty nemáš srdce človeka ale zvieraťa
za druhé milovať v 15tich znamená, že sa buchneš do niekoho s kým ti je chvíľu super a nazveš to, že ho miluješ - je to iba otázka zálaskovanosti, vášne ale pochybujem že okamžite láska so slovami milujem.
za tretie ty sa chceš milovať alebo mať sex, ako si to už nazveš, s dievčaťom, ktoré ťa podvedie hneď ako si chvíľu preč? Veď to je blbosť, okej ak ju chcem iba ošukať tak potom v pohode, ale ak by si mal do toho vložiť city tak si to tá slečna nezaslúži a ty jej to jednoznačne nedaruj a povedz o takúto nemám záujem!
a daj vedieť po Silvestri
@hluzar veď to sú tie výnimky, ktoré nevylučujem. ale veď sa pozri, to, čo tu rieši tento dotyčný je jeden veľký fail a prd láska....
A ešte niečo: Ona ťa nemiluje,ona ťa využíva...
chlapče,to by si si mal prehodnotiť ty v hlave,najprv si rozmysli či to sceš..povedz si "pre" a "proti" toho a rozhodni sa..
och...