Áno a viackrát.. rovnaké pohlavie ma priťahuje sexualne nie však psychicky (rozumej nevedela by som ženu partnersky ľúbiť), takže to vnímam ako zábavu, nič vážne a čo poznám holky, veľa je ich na tom podobne.
A fakt by ma zaujímalo prečo je to taký častý jav U žien a U mužov vôbec... Jedine ak sú vyslovene gayovia..
@1 čo ja viem, aj mne sa niektoré ženy páčia viac a niektoré menej, ale mať sex len tak s hocikým "zo zábavy"? dobre...
(netagujem, lebo vyjadrujem svoj postoj k otázke, nie až tak svoj názor na ten komentár, len som sa od neho odrazila... prosím nebrať ako moralizovanie)
@veroniques tam moc toho ,,sexu,, ale nieje potom ...
a ked to porovnas ktora varianta sa ti paci viac? sex s muzom alebo zenou? len nehovor ze s muzom pretoze k nemu nieco citis...myslim odhliadnuc od citov
@melancholik Prečo by city nemali zohrávať úlohu? To je presne ten istý pocit, ako keď spíš so ženou bez lásky - bez citov. Aspoň ja som si to nikdy neužil, vždy tam niečo chýba - hoci máš vedľa seba tú najkrajšiu babu, ktorá vie čo robí - proste to neni ono.
@melancholik s mužom. A vynecham argument "pretože sú tam city" hoc práve to je veľmi podstatné. Okrem toho ale práve pri sexe s mužom (priateľom) sa cítim žensky a žiadane čo je tiež pre moju psychiku podstatné.
Čo sa týka toho fyziologickeho, tiež mi dá sex s mužom viac keďže obsahuje to, čo so ženou nie.
Hratky s tým istým pohlavím by som kľudne vedela vypustiť aj keď sú príjemné ale sex s mužom nie
kebyze to na mna skusa RUBY ROSE,asi ma namotá... ale neviem orál by som zene nevedela a nechcela dávat, bozkavacky a srandicky v pohode, ak sa mi teda páci, ale to je tak raz za rok a to musi byt mega sexy zena...
Esteticky to pôsobí oveľa prirodzenejšie ako dvaja muži. Pri bozkávaní sa určite každý pozrie radšej na dve ženy ako na dvoch mužov a príde mu to krajšie ako u chlapov.
@veroniques nielen random, ja som to myslela všeobecne s niekým, kde nie sú tie správne city (alebo kľudne to nazvime aj iba chémia, nech nežerem ), čo u mňa nehrozí ani u random ženy, ani u kamarátky... a také, že "skúšať zo zvedavosti", podľa mňa je to strašná sprostosť a som staromódna a konzervatívna, ale sex mimo vzťahu som nikdy nemala a je vysoko nepravdepodobné, že dakedy budem mať
Raz som bola na takej dost neviazanej party a zrazu sa ku mne a k dotycnemu pridala jedna jeho kamaratka, akoze triezva som nebola a ona uz duplom ne, takze mi to bolo jedno, bozkavanie a take veci mi nevadili ale ked tak sa spatne zamyslim, keby ze ju vtedy odtial vyhodim, o nic nepridem
Akoze nevadi mi sa pozerat na peknu zenu, z estetickeho hladiska, jak na obraz, keby ze ma vyslovene pritahuje ani dacomu viac by som sa nebranila, ale musela by drzat hubu
Nvm, mam prilis rada muzov aby som toto nejak riesila
"Sex" je pre tieto aktivity podla mna nepresne pomenovanie, resp. ho beriem ako akt kde figujure pipik.
A mam na to nazor ze zeny maju velku vyhodu, ze vedia ako casti zenskeho tela funguju a maju omnoho lepsie predpoklady byt v tom velmi dobre, ale zase muz je muz a zenu by som uz asi nechcela na nic vaznejsie, lebo sa chcem citit ako zena a byt ta mensia a "ochranovana"
no ako to tu tak citam , zeny maju pravdu - fakt nas nepotrebujete , vystacite si aj same. @demoniqangel pipik ake cute slovo .... Byt v com velmi dobre ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A fakt by ma zaujímalo prečo je to taký častý jav U žien a U mužov vôbec... Jedine ak sú vyslovene gayovia..
(netagujem, lebo vyjadrujem svoj postoj k otázke, nie až tak svoj názor na ten komentár, len som sa od neho odrazila... prosím nebrať ako moralizovanie)
a ked to porovnas ktora varianta sa ti paci viac? sex s muzom alebo zenou? len nehovor ze s muzom pretoze k nemu nieco citis...myslim odhliadnuc od citov
... a bolo to fajn.
Čo sa týka toho fyziologickeho, tiež mi dá sex s mužom viac keďže obsahuje to, čo so ženou nie.
Hratky s tým istým pohlavím by som kľudne vedela vypustiť aj keď sú príjemné ale sex s mužom nie
Akoze nevadi mi sa pozerat na peknu zenu, z estetickeho hladiska, jak na obraz, keby ze ma vyslovene pritahuje ani dacomu viac by som sa nebranila, ale musela by drzat hubu
Nvm, mam prilis rada muzov aby som toto nejak riesila
A mam na to nazor ze zeny maju velku vyhodu, ze vedia ako casti zenskeho tela funguju a maju omnoho lepsie predpoklady byt v tom velmi dobre, ale zase muz je muz a zenu by som uz asi nechcela na nic vaznejsie, lebo sa chcem citit ako zena a byt ta mensia a "ochranovana"
@demoniqangel pipik ake cute slovo .... Byt v com velmi dobre ?