už tu bola takáto diskusia a každý prevažne hlasoval nie....že je to nechutné...aj ja si to myslím...jedine ten oral..ale to nie je sex v pravom zmysle...
raz som mala neodbitneho chalana a chcel cez kramy (ono to vlastne ani kramy neboli, zase sa vraciam k tomu, ze baby, vyhybajte sa bukovcu), ale nic som mu nedovolila, aj ked mi stale pchal ruku do nohavic
pocas prvych dvoch-troch dni by som to asi neskusala, ale potom, ked je krvacanie slabsie, tak preco nie? nevidim v tom vobec nic nechutne, ked sa maju dvaja naozaj radi a nevadi im to. mne osobne to nevadi a mojho priatela to skor pritahuje a fascinuje dokonca to zeny mozu prezivat intenzivnejsie, kedze su pocas svojich dni citlivejsie
kkkss te komenty ze fujj .a napise to baba ......holka sak sa zobud je to steba a je to sucastou tvojho tela a pokial neotehotnies tak stym nebudes mat pokoj az kym nezostarnes ..tak sa stym, nauc ..zit ..je jeasne ze prve dva tri dni ..nie......ale potom ...normalna vec....a chalanko co napisal ze nevydrzis 5 dni .....asi nevie co je to vašen a ked sa s holkou do seba pustis vašnivo hocikedy hocikde a hocijako ...a mozno raz zazijes ..a ked hej tak potom daj koment do takehoto prispevku kde sa chu ludia dozvediet normalnu vec nie hlupost ...........vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
o autá sa tu nejedná
no záleží to podľa intenzity, aj keď poznám človeka, ktorému je z toho, keď vidí krv zle..takže
To nemozes ten tyzden vydrzat?...