ano? ja mam chut sa priviazat v pivnici o kovovu tyc.. to zrovna na podporu chuti na sex nevypada =D teplo mi znechucuje zivot, nie to este nieco podporuje..
??? - vyčítavá otázka, zvýšeným hlasom (niečo ako predstupeň k ?!?), alebo proste len čistá demencia.
čo sa týka otázky, áno, viac príležitostí, pretože to od všadiaľ do všetkých tlačia médiá, že leto, čas horúcich letných lások a vášnivého sexu na pláži, bla bla bla. nechávate si diktovať svoj životný a emocionálny cyklus brijeblými evami a miau a podobnými kravinami a ešte sa nad tým divíte že čo nového ste sa dozvedeli.
ochotne platíte za to, že vám vymývajú mozgy a oberajú vás o individualitu. a potom ešte o tých blbostiach zakladáte hrozne vážne ankety, že čo si myslíme o niečom čo si niekto vycucal z prsta, alebo to proste vypozoroval u niektorých jedincov a spravil z toho vytrvalou medializáciou takmer univerzálnu pravdu, alebo podvedomé spoločenské "pravidlo".
a potom celé leto pobehujete horedole a hľadáte niekoho s kým by ste si zašukali alebo sa doňho mohli letne zaláskovať, aby ste sa necítili menejcenní.
"a potom celé leto pobehujete horedole a hľadáte niekoho s kým by ste si zašukali alebo sa doňho mohli letne zaláskovať, aby ste sa necítili menejcenní."
v lete je asi tých príležitostí viac - letné diskotéky, dovolenky, spoznávanie nových krajín - žiadna škola, viac času na zábavu a uvoľnenie..... čo je všetko dosť logické a prišla by som na to aj bez časopisu Eva
ale zasa, kto vyhľadáva iba také krátkodobé romance, je mu jedno, kedy to zažije a zrejme sa neriadi počasím ale je fakt, že veľa mladých začína so sexom práve v lete - keď nemôžu byť sami doma, počas teplých večerov môžu aj vonku
Toto je choré, to je vrcholne zvrátené, hnusné, nemorálne, CHORÉ! To je ZVRÁTENÉ NA DESIATU, čiže nie len 10x zvrátenejšie, než bežne vravievam, ale NA DESIATU, čo na desiatu, aj na MILIÓNTU. FUJ!!!!! Takým ľuďom by mali zrásť/odpadnúť genitálie. To by ani nemalo byť legálne.
Fuj, v lete? Sak je teplo.. Keby som si mala hladat partnera, tak skor na jesen a zimu, lebo v lete by som najradsej ani z domu nevysla, ked byva take hnusne teplo a vsetci sa potia a smrdia
čo ja viem... u mňa toto akosi absolutne neplatí, vobec nezáleží na tom aké je ročné obdobie a či je teplo alebo zima.. buď niekto sedí doma a mrochtí sa alebo chodí po svete, spoznáva ľudí a skrátka žije, skôr to by som považoval za zásadný rozdiel a nie ročné obdobie
podla mna kazdy vnima leto ako prilezitosti na vztahy. je to tym ze slniecko vitamin D a hlavne produkovanie endorfinov
podla mna co sa sexu tyka, je jedno ci je leto alebo zima. teda ak sa hovori o vztahu ktory ma perspektivu tak letne obdobie urcite nema take vplyvy. ti ktori sexiju z nudy mozno maju vacsiu chut v lete. neviem no, len moje domnienky
Takýchto ľudí, nie, to je len pliaga, nie ľudia, by mali zámerne infikovať syfilisom. A ešte nech si to aj medzi sebou šíria, keď sa správajú ako cundry/kurevníci.
@kolini to je divné . Z biologického hľadiska, ak ma pamäť neklame, tak viac slnečného svetla = viac chuti na sex. Menej slnečné svetla = viac chuti na samovraždu . Viď. severské národy.
@bluepanter napadlo ma teraz, ze odpoved bude v slove "neprisposobivi".. kedze pochadzaju z juznej asi (neisom si teraz isty..) a tam je predsaj, trocha teplejsie
biologicke hladisko je somarina.. zavazi, ale neprevazi
ked sa potim ako KOT, tak mam chut utiect do tych spominanych severskych krajin.. jedine, co je na tom dobre je, ze nemusim priatelku vyzliekat.. teplo to spravi same =D
@stage to nie je poľutovaniahodné, veď predsa vieme, že každá loď potrebuje kapitána a ak sa pridá aj @lelia , to len bude Plnou parou vpred! koľkých chlapcov si chceš vziať ako protiváhu?
@snehovavlocka juj uz sa tesim bude zabava zobreme nejake to pivko a sampus a jahody!vela ovocia a vela syru bude zur a oni kludne mozu padat cez palubu nech len skusia si nieco dovolit
@snehovavlocka jeej jednohubku mnaam budeme to my mat pekny vylet!bikiny beriem to sa neboj ale aj bez nich sa zaobidem fuu tak to ano ale neviem ci ich to skor nenabudi
@lelia aha jasné, načo by ti boli bikiny ale aspoň do zásoby, a človek nikdy nevie, či nás náhodou radšej nevysadia na nejakom opustenom ostrove tak zoženiem pištoľ s vodotryskom
@lelia@snehovavlocka No, dievčatá, vidím, že ste sa pekne zasnili, a teraz realita.... takže....na palube má každý svoju funkciu úlohu, máme voľnú funciu (žiaden kapitán, hehe) kuchára, čističa paluby a plavčíka pre styk s verejnosťou (nutný cudzí jazyk). tak si vyberte, čo z toho sa vám najviac pozdáva. bude nás 6 chlapov a vy dve, plavky si brať ani nemusíte, do mora sa dostanete len za odmenu a aj to bude už tma. áno, jednohubky máme radi, aj pivko, takže to zobrať z domu môžete a na ostrove Vás vysadíme len v prípade, že budete neznesiteľné, takže toho sa moc nebojím, lebo Vás obe už trochu poznám a ste fajn.
@stage no to je výber, vy máte aké funkcie?... ale... keďže si nechcem brať na zodpovednosť životy iných, vzdávam sa pozície plavčíka (ktorý má už len podľa názvu veľmi podivnú náplň práce) aj kuchára - navyše nemienim stráviť 2/3 plavby zamorená čistením ustríc a krabov, zatiaľ čo vy budete spokojne pozorovať delfíny takže ak musím, beriem čistenie paluby, pretože ja a metla sme celkom dobrý tanečný pár, čiže to ani nebude robota, ale súčasť večerných radovánok
to s tým morom sa mi nepozdáva, prosím upresniť predstavu.
tak mi odľahlo, že sa dostanem aj späť, snáď živá a zdravá, vďaka
Nebojte holky plavíme sa len na kratšie denné vzdialenosti, takže bude kopa času na všetko.
@lelia nejak som tušil, že si vyberieš ten styk...a ešte k tomu kvôli jazyku, hm, hm.
@snehovavlocka je tam samozrejme kapitán, jeho zástupca (pre prípady kapitánovej indispozície), máme ešte kotevného poddôstojníka zodpovedného za bezškodové zakotvenie, plavčíka pre údržbu plných kalištekov, ja bývam plavčík pre kultúrne záležitosti a zábavu na lodi + tie tri čo som už spomínal. Dobre si si vybrala, dúfam ale, že keď sa v plavkách zohneš za handrou nenapálime to do prvej skaly.
@stage ved ja som na styk s verejnostou ako stvorena ! a plavky si ani vziat nemozem lebo mam len vrchy spodky som postracala a ked uz nemam spodok tak naco vrch?xD sa tesim ako sa budete kvoli dychaniu z ust do ust schvalne vsetci topit
@snehulka budeme drhnut spolu dobre?cele od peny jasit sa
@lelia jahaaaj, to si viem živo predstaviť penová šou!
neboj @stage spolieham sa na teba, že vyberieš bezpečnú lokalitu, aby sme mohli nerušene a bez obáv plniť svoje povinnosti ale plávacie kolesá pre istotu ber, ak by lelia nestíhala zachraňovať
@lelia ak sa na nás vykašlú, nevedia, o čo prídu... a celý čas budú potom vo chvíľkach nudy premýšľať nad tým, aké by to bolo a budú ľutovať no a my sa budeme práve vtedy plaviť na vlastnej jachte
@snehovavlocka@lelia Hej, holky! To čo má byť??? Už ste členmi našej posádky, máte funkcie a prechod na inú palubu sa považuje za zradu!!! Za to je ukameňovanie morskými ježkami!
Lelina, riešenie tvojho problému s plavkami nechávam na tebe, ale máš pravdu, že fakt by bolo smiešne chodiť len vo vrchnom diely plaviek. Nahá nebudeš žiadnou výnimkou, okolo nás poplávu lode s úplne nahými posádkami, takže nebudeš jediná, len akosi tuším, že ty budeš výnimočná!
Snehovločka, neboj, nevykašleme sa na Vás, my sa neplavíme prvý raz, takže už dobre vieme o čo prídeme. A obe vyzeráte ako veľmi dobrosrdečné a pracovité dievky, s ktorými bude švanda. Vždy zakotvíme v nejakej tichej zátoke a budeme iba chlastať, žrať, kúpať sa, fotiť (aj krajinu) a na motorovom záchrannom člne spoznávať (vaše) prírodné krásy v zákutiach malých ostrovov.
@stage ja som morský vlk, mňa tí tvoji ježkovia nanajvýš tak pomasírujú ale! pokiaľ mi nájdeš na tom ostrove nejakú menšiu oázu s vodopádom, už sa vidím, ako sa snažím dopátrať do vnútra kokosového orechu a večer opekať čerstvé mäsko na ohni na pláži, iskierky lietajú a niekto ma ovieva palmovými listami a ráno nás zaleje príliv
@snehovavlocka takže najprv hľadám oázu s vodopádom, potom leziem na kokosovú palmu, potom lovím zver na mäso, potom zakladám oheň (čo je v celom chorvátsku prísne zakázané), potom varím a nakoniec ťa mám ešte pekne napapkanú ovievať palmovým listom??? tys fakt nenáročná dievčinka!
@stage no veď ako pekne to znie a nepovedala som, že to musíš ty robiť alebo že nepomôžem nebudem sa predsa len vyvaľovať a stavať hrady z piesku, to by som si nedovolila... aj ja chcem zbierať haluze!
@snehovavlocka žiaden oheň (zakázané), žiadne mäso (keď nie je oheň), žiadny kokos (v chorvátsku nerastú). iba paštétová (klobásová) romantika pod nočnou oblohou.
@stage a kto rozhodol, že ideme do Chorvátska? ja chcem aspoň gril! aspoň by bolo menej komárov... to už fakt budem potrebovať niečo na ovievanie, len to zmení svoju pôvodnú funkciu
máš na karibik? my nie, ale sponzora radi privítame. OMG, Gril budem ťahať na loď! Veď tam máme v podpalubí kuchyňu. Neboj, na ten opustený ostrov sa pôjdeme pozrieť už najedený. Ty sa tuším len o svoje bruško bojíš. A myslím si, že na ovievanie bude lepšie niečo ploské, nie?
@stage nemám a veď sa nesťažujem, ešte som v Ch. nebola a v tej kuchyni nie je grilovacie zariadenie? keď ja som teraz hladná a celý deň musím počúvať taliansku reklamu na pizzu, spagetti, carpaccio atď. až mi uši trhá (blee) ak poskytneš ploské, bude ploské
@stage nebudem naha budem mat fíkový list no dobr ebudem mierne nahatá ale to zničí romantiku musím iné vymyslieť
akože sorry ale my si tam ideme užiť nie makať takže sme s a so @snehovou rozhodli, že pôjdeme na Martinovom člne ako kraľovné ale i tak kedy je termín zdvihnutia kotvy?
@snehovavlocka Chorvátske ostrovy sú krásne, je to ako Grécko. Páčilo by sa ti. Sem-tam skočíme aj do reštiky na večeru, takže tam si potom dáš nejaké grilované ryby alebo morské príšery.
@lelia to bude romantické až-až!!! neboj. Ale prečo sa od nás trháš? čln a jachta je veľký rozdiel. čln je na presun z bodu A do bodu B. Plavba na jachte je šport a romantika! Obanuješ, že si išla s tým Martinom, uvidíš!
@stage ani v Grécku som nebola, ale verím, že je tam pekne. no musíš mi zaručiť dobré počasie, lebo ak bude väčšinu plavby pršať, presadnem na ten Martinov čln och, ryby, ale tam dúfam nebudú kosti!
@lelia vieš čo, poisti pre istotu ten čln, ak by to celé nevyšlo podľa našich predstáv, aspoň si nebudú veľmi na nás dovoľovať
@snehovavlocka Samozrejme Vločenka, zabezpečím na celý týždeň krásne počasie a aj to, aby ryby v tom období nemali kosti! ...žiaden problem.
@lelia jachta má plachty! keď budeme potrebovať šetriť, pôjdeme na ne bez motora. Náklon doprava, plnou silou vetra vpred, náklon doľava a zase tak. Uvidíte ako budete výskať od vzrušenia!!!
@lelia@snehovavlocka Nebojte, viem po čom ženy túžia... chcú ucítiť bezpečné objatie ozajstného chlapa a chlapi preto ženy veľmi radi strašia.
Lelia : a omdletia máme najradšej...a k tomu tvojmu komentu@95 sa chcem len spýtať, či je to naozaj pravda, lebo na palubu môžu len ľudia psychicky zdraví.
Snehovločka : voda už nie je studená, takže od ničoho iného výskať nebudeš, len od vzrušenia.
@lelia No tak to je super. Ale prečo by si sa mala báť lodí? že ty si mockrát pozerala titanic? A bola si už niekedy na lodi? A do hĺbok liezť nemusíš.
@lelia a výšky sú nad nami celý život. tých sa nebojíš? neboj my ťa budeme držať, aby si nám tam nespadla!
@snehovavlocka môžme dať aj cestu okolo sveta za 80...rokov, ak chceš. počkaj, to nie, nedožil by som sa jej konca. ale oceán je už iné kafe. bežné vlny môžu mať aj 4 metre, výnimočne aj 10. záhadou mi je ako si uhádla, že budeme mať čierne plachty s takým bielym portrétom vychudnutej tváre?
@etelnair to máš teda sakra pravdu, opomenul som trochu gravitáciu. sorry. lenže Lelia v @107 píše, že má strach už z toho, že vie, že sú pod ňou! (hĺbky)
@stage@109 muhaha, ale čo, ja ťa doopatrujem, a keď uhynieš ako starý morský vlk, ja zdedím tú jachtu, to si super vymyslel! no ako... ako som to uhádla? veľmi jednoducho, ja už poznám tie tvoje úhyby... okrem toho naj obrázok býva zobrazený kvôli dojmu na začiatku - a tá jachta má čierne plachy narozdiel od ostatných, takže bolo veľmi ľahké si to domyslieť len neviem, kde máš papagája...
@snehovavlocka tá jachta bude prenajatá, nie moja (sakra, teraz mi dáš asi kopačky, čo?). Áno, odhalila si našu pirátsku výpravu, na ktorej predávame v prístavoch slovenské devy, pirátske cedečka a okrádame dôverčivých surfistov. Vločenka drahá, ten môj vták je schovaný v kajute! Ale keď sa nalodíš, tak ti ho samozrejme ukážem.
@lelia verím, že môj prísľub úplne nových, neočakávaných zážitkov ti pomôže prekonať tento tvoj neopodstatnený strach. ty nechceš vidieť môjho papagája?
@lelia budeme sa opaľovať na palube, popíjať pivo, víno, whisky, pofajčovať cigary, navštívime malé i väčšie ostrovy, spoznáme nové miesta, nových ľudí a nakoniec možno pri tom spoznávaní dostaneš predsa chuť spoznať aj môjho papagája.
@snehovavlocka Áno, krásne by sa tam vynímali. A boli by prvé. Vešal by som si na ne uterák a sušil na nich plavky . Ale nemalo by parohom najprv niečo predchádzať?
Keď sa na to pozrieš z vtáčej perspektívy, budeš určite nadšená!
@stage vážne prvé? ale no to je také smutné, že ťa ešte nikto neobdaroval takým praktickým darčekom... to s vešiakom dobre poznám, ale nie s parohami no najprv by mohol byť nejaký ten súboj, hej
@snehovavlocka@lelia OMG, s kým si to tu ja píšem??? Jedna má fóbiu s pocitu, že je pod ňou hĺbka a druhá je navždy oddaná vetru a myslí si, že je snehová vločka !!!
podla mna je v lete viac prilezitost na spoznavanie novych ludi celkovo a nie len na vztah, už len kvoli hromade volneho casu a akcii ktore sa konaju ci už festivaly alebo len domove žurky a pod... tam je prilezitosti na sex az az, ale taka nie som takže... hold sex po svadbe
@lelia čo je na tom zlé? chcel som vám len priniesť nové letné zážitky do života a papagáj...? je to predsa milé zvieratko a myslel som, že vy, citlivé ženy, máte zvieratká veľmi radi. ... nie! označenie úchyl si ja, traký dobrák, určite nezaslúžim.
@stage Odkiaľ máš, že si to myslím, ja ňou predsa som! A mám aj nádhernú snehobielu košieľku s dlhými rukávmi so zapínaním vzadu. Áno, ja mám rada zvieratká, takže predpokladám, že kvôli mne budeš ochotný zvrtnúť plavbu na sever za tuleňmi Žiadne šuchorenie s papagájmi.
@snehova vlocka @lelia Áno, Vločenka moja, ty si úplne v poriadku, chyba musí byť vo mne. Za tuleňmi? Ale veď to je koniec s plavkami! Navlečieme sa do svetrov a budeme popíjať len čaj a varené víno!
@lelia ty si geniálna! práve s mi vliala novú chuť do života! Jasné stočíme to za snehuliakmi a budeme sa len zohrievať a zohrievať, rúcať a rúcať, potom zase stavať a stavať... ty romantička jedna... teraz si ma teda veľmi milo prekvapila. základ proste je, zobrať len 4 spacáky na osem ľudí.
@stage Samozrejme, že je v tebe, ak si si doteraz nevšimol, že som nikdy nepovedala, že som normálna... Odmietaš s nami obdivovať polárnu žiaru a venovať sa rituálom okolo ohňa? Veď koľká to romantika, kam sa podela tvoja obetavosť? Lia predsa okamžite na tom našla toľko pozitív. Myslela som si, že predsa chceš prelomiť ľady :p
@snehovavlocka áno, prepáč, nevšimol som si, že nie si normálne dievča, kajám sa, urputne točím kormidlom na sever a sľubujem, že sa neroztopíš ani neutopíš. tam nám bude teraz v lete určite fajn. a keď @lelia zakúri, nakoniec zhodíme zo seba aj kožušiny.
@stage Ale vieš, ja ani nepotrebujem kožušinu, ja tam môžem byť rovno aj v plavkách, ako tie ľadové medvede, čo sa u nás do rieky uprostred zimy chodia kúpať
@snehovavlocka o čom? ja o ničom nepochybujem. teším sa ako si pozriem váš zápas v plavkách na ľadovej kryhe.
ale určite je len málo diskusií s 500 komentami! už teraz sme to tu autorke dotiahli na 4. miesto v tomto mesiaci a len 3 komenty a bude to na treťom! jupííí!!! Tu vidíte dievčatá, ako sa viem tešiť aj z maličkostí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
160 komentov
a nove vztahy?.. mam trvaly, to by ju asi nastvalo =D a letnu lasku som v zivote nemal..ani nechcem...
Ale samozrejme, leto, teplo, pekne vonku, dá sa to všeliakde
Možno takou výhodou je že je teplo, tak keď nemáš priestor tak je to vonku príjemnejšie ako v januári..
ano? ja mam chut sa priviazat v pivnici o kovovu tyc.. to zrovna na podporu chuti na sex nevypada =D teplo mi znechucuje zivot, nie to este nieco podporuje..
?? - prekvapenie/rozhorčenie
??? - vyčítavá otázka, zvýšeným hlasom (niečo ako predstupeň k ?!?), alebo proste len čistá demencia.
čo sa týka otázky, áno, viac príležitostí, pretože to od všadiaľ do všetkých tlačia médiá, že leto, čas horúcich letných lások a vášnivého sexu na pláži, bla bla bla. nechávate si diktovať svoj životný a emocionálny cyklus brijeblými evami a miau a podobnými kravinami a ešte sa nad tým divíte že čo nového ste sa dozvedeli.
ochotne platíte za to, že vám vymývajú mozgy a oberajú vás o individualitu. a potom ešte o tých blbostiach zakladáte hrozne vážne ankety, že čo si myslíme o niečom čo si niekto vycucal z prsta, alebo to proste vypozoroval u niektorých jedincov a spravil z toho vytrvalou medializáciou takmer univerzálnu pravdu, alebo podvedomé spoločenské "pravidlo".
a potom celé leto pobehujete horedole a hľadáte niekoho s kým by ste si zašukali alebo sa doňho mohli letne zaláskovať, aby ste sa necítili menejcenní.
takto to vnímam (momentálne).
Toto ma dostalo
"a potom celé leto pobehujete horedole a hľadáte niekoho s kým by ste si zašukali alebo sa doňho mohli letne zaláskovať, aby ste sa necítili menejcenní."
Si super
WIN
ale zasa, kto vyhľadáva iba také krátkodobé romance, je mu jedno, kedy to zažije a zrejme sa neriadi počasím ale je fakt, že veľa mladých začína so sexom práve v lete - keď nemôžu byť sami doma, počas teplých večerov môžu aj vonku
ono to byvalo vtipne pred rokom mozno.. aj to len pre podaktorych..
podla mna co sa sexu tyka, je jedno ci je leto alebo zima. teda ak sa hovori o vztahu ktory ma perspektivu tak letne obdobie urcite nema take vplyvy. ti ktori sexiju z nudy mozno maju vacsiu chut v lete. neviem no, len moje domnienky
- ale mňa sa toto netýka
@19 @stage takže ani toto leto sa nedostanem na okružnú plavbu jachtou? a tak som sa tešila
praveze preto lebo je teplo by sa nemali k sebe tulit..
biologicke hladisko je somarina.. zavazi, ale neprevazi
ked sa potim ako KOT, tak mam chut utiect do tych spominanych severskych krajin.. jedine, co je na tom dobre je, ze nemusim priatelku vyzliekat.. teplo to spravi same =D
@kolini ono všetko je to súhra viacerých vplyvov
hehe, preto sa aj na party v USA prihrieva voda v bazéne, aby si baby dávali dole čo najviac oblečenia
zo slovneho spojenia "party v USA" sa mi pretaca zaludok.. yuck!
Hahá, hlavne ja si ich budem poctivo vypĺňať všetky a nikto ma nezastaví.
Ale mám leto už oddnes
bullshit...
to s tým morom sa mi nepozdáva, prosím upresniť predstavu.
tak mi odľahlo, že sa dostanem aj späť, snáď živá a zdravá, vďaka
@lelia nejak som tušil, že si vyberieš ten styk...a ešte k tomu kvôli jazyku, hm, hm.
@snehovavlocka je tam samozrejme kapitán, jeho zástupca (pre prípady kapitánovej indispozície), máme ešte kotevného poddôstojníka zodpovedného za bezškodové zakotvenie, plavčíka pre údržbu plných kalištekov, ja bývam plavčík pre kultúrne záležitosti a zábavu na lodi + tie tri čo som už spomínal. Dobre si si vybrala, dúfam ale, že keď sa v plavkách zohneš za handrou nenapálime to do prvej skaly.
@snehulka budeme drhnut spolu dobre?cele od peny jasit sa
neboj @stage spolieham sa na teba, že vyberieš bezpečnú lokalitu, aby sme mohli nerušene a bez obáv plniť svoje povinnosti ale plávacie kolesá pre istotu ber, ak by lelia nestíhala zachraňovať
Lelina, riešenie tvojho problému s plavkami nechávam na tebe, ale máš pravdu, že fakt by bolo smiešne chodiť len vo vrchnom diely plaviek. Nahá nebudeš žiadnou výnimkou, okolo nás poplávu lode s úplne nahými posádkami, takže nebudeš jediná, len akosi tuším, že ty budeš výnimočná!
Snehovločka, neboj, nevykašleme sa na Vás, my sa neplavíme prvý raz, takže už dobre vieme o čo prídeme. A obe vyzeráte ako veľmi dobrosrdečné a pracovité dievky, s ktorými bude švanda. Vždy zakotvíme v nejakej tichej zátoke a budeme iba chlastať, žrať, kúpať sa, fotiť (aj krajinu) a na motorovom záchrannom člne spoznávať (vaše) prírodné krásy v zákutiach malých ostrovov.
@stage ja som morský vlk, mňa tí tvoji ježkovia nanajvýš tak pomasírujú ale! pokiaľ mi nájdeš na tom ostrove nejakú menšiu oázu s vodopádom, už sa vidím, ako sa snažím dopátrať do vnútra kokosového orechu a večer opekať čerstvé mäsko na ohni na pláži, iskierky lietajú a niekto ma ovieva palmovými listami a ráno nás zaleje príliv
akože sorry ale my si tam ideme užiť nie makať takže sme s a so @snehovou rozhodli, že pôjdeme na Martinovom člne ako kraľovné ale i tak kedy je termín zdvihnutia kotvy?
@snehova hej no on je extrém
@lelia to bude romantické až-až!!! neboj. Ale prečo sa od nás trháš? čln a jachta je veľký rozdiel. čln je na presun z bodu A do bodu B. Plavba na jachte je šport a romantika! Obanuješ, že si išla s tým Martinom, uvidíš!
@lelia vieš čo, poisti pre istotu ten čln, ak by to celé nevyšlo podľa našich predstáv, aspoň si nebudú veľmi na nás dovoľovať
@lelia jachta má plachty! keď budeme potrebovať šetriť, pôjdeme na ne bez motora. Náklon doprava, plnou silou vetra vpred, náklon doľava a zase tak. Uvidíte ako budete výskať od vzrušenia!!!
@stage oukej, dohodnuté, som rada, že vieš, čo chcem počuť od vzrušenia, no len aby
Lelia : a omdletia máme najradšej...a k tomu tvojmu komentu@95 sa chcem len spýtať, či je to naozaj pravda, lebo na palubu môžu len ľudia psychicky zdraví.
Snehovločka : voda už nie je studená, takže od ničoho iného výskať nebudeš, len od vzrušenia.
a: Vzťahy al. Láska nie jú sezonne oblečenie. =o(
a ako vyzerá tá tvoja jachta? je viac podobná silnej lodi alebo skôr jemnejšiemu plavidlu?
& sorry, ale keby som bol žena, nebol by si môj typ...
@snehovavlocka toto je presne naša jachta, je pre 8 ľudí :
kuchyňa (+ ešte sú v nej 3 malé kajuty na prespanie) :
normálne by som sa šla previesť až do Texasu alebo do Austrálie... len dúfam, že plánuješ výlet s bielymi plachtami, nie s čiernymi
a @lelia neboj sa, nedáme ťa žralokom... veď môžeme ostať aj pri brehu
@snehovavlocka môžme dať aj cestu okolo sveta za 80...rokov, ak chceš. počkaj, to nie, nedožil by som sa jej konca. ale oceán je už iné kafe. bežné vlny môžu mať aj 4 metre, výnimočne aj 10. záhadou mi je ako si uhádla, že budeme mať čierne plachty s takým bielym portrétom vychudnutej tváre?
@etel ty moj obhajovatel!
@lelia verím, že môj prísľub úplne nových, neočakávaných zážitkov ti pomôže prekonať tento tvoj neopodstatnený strach. ty nechceš vidieť môjho papagája?
A budem mať z toho aj ja nejaký zisk? Lebo dobrovoľne sa vystavovať nebezpečenstvu, to teda nie
tak teda dúfam, že bude stáť za to...
samozrejme, bude to prvá dovolenka, z ktorej sa domov vrátiš bohatá, záleží len na tebe.
...to si píš, že bude stáť!
@lelia čo si upírka? ty by si mi predsa neublížila... a dúfam, že ani tomu mojmu vtáčikovi.
(holky, ale musíte uznať, že som majster dvojzmyslov )
no bohatá áno, len v akom smere... asi sa na to musím pozrieť z vtáčej perspektívy
to ty si ten Majster D?
Keď sa na to pozrieš z vtáčej perspektívy, budeš určite nadšená!
tak sa teda začni pripravovať na môj príchod
Nie, neobdaroval, budeš prvá, len vernosť si mi ešte nesľúbila, aby si to mohla porušiť.
....ale veď je leto a ty prichádzaš až s príchodom zimy, nie?
@lelia nie? a ja že oceníte moje gentlemanstvo....ty si na tieto témy zvyknutá hovoriť priamo?
to preto, že ja som oddaná vetru a som s ním všade za všetkých okolností, v dobrom i zlom
leto predsa nie je všade... som tu celoročne
@lelia
@snehova
@snehova fiiiha na snehu v plavkach??to znie ako vzruuso
@lelie zakúriš alebo zhodíš kožušinu?
@obeko čky fíííha, už koment č.152. holky potiahneme to tu do 500? to by bol rekord birdzu.
@stage ty o tom stále pochybuješ, ale ja som si istá, že by ti padla sánka
500 nie je rekord, určite nie!
ale určite je len málo diskusií s 500 komentami! už teraz sme to tu autorke dotiahli na 4. miesto v tomto mesiaci a len 3 komenty a bude to na treťom! jupííí!!! Tu vidíte dievčatá, ako sa viem tešiť aj z maličkostí.
ale ak tam predsa len budem, tak sa určite votriem medzi vás, aby mi bolo teplo teplo.
@snehovavlocka ako chcete! ale keď ma budete aj na kolenách prosiť, od ohňa sa nepohnem.