podla mňa oveľa menšia "zvrhlosť" ako anál... ale jedine so stálym partnerom, človekom, ktorému verím a ktorý s tým nemá problém... nakoniec, tých pár dní sa to dá vydržať a vymyslieť si za to nejakú náhradu
ked mam kramy na konci, ze mam fakt slabe, tak s gumou, preco ne, podla mna je to v pohode ani mojmu partnerovi to nevadi.. zo zaciatku mi to bolo blbe, ale kedze sme spolu dost dlho, je to uplne o inom..
po dalsie analny sex tiez kuknite na net vsade nemyslim komentare na diva.sk ale odborne clanky
niektore zeny mozu dostat skor orgazmus cez anal napr
po dalsie zena musi chciet a byt pripravena na analny sex viac ako na normalny kde to bolo prvy krat inak ziaden problem ak je zena uvolnena su zeny ktore preferuju analny sex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Sorry, ale keď niekto nevie vydržať pár dní bez sexu... To asi nebude normálne
a co kopec ludi ma rado anal - a to mi pride velmi podobne
btw vyhraj ipod nano na » iblog.pedestrian.sk
a anal mi nepride vobec ako zvrhlost ....
- uvolnenie od bolesti pri kramoch
- skorsie ukoncenie kramov
- a trosku krvy nikoho nezabilo
- nikdy nie na zaciatku kramov
- sprcha ked tak
mi to uz nepraktizujeme velmi dlho iba ak je velka chut
niektore zeny mozu dostat skor orgazmus cez anal napr
po dalsie zena musi chciet a byt pripravena na analny sex viac ako na normalny kde to bolo prvy krat inak ziaden problem ak je zena uvolnena su zeny ktore preferuju analny sex