SEX................... čo všetko oňom viete??? :DDDD
No síce sa toto fórum ponesie v duchu srandy, urážania a nadávok. .............. dačo píšte šak sranda musí byť ................. ale ne teraz vážne...... sa bojím sexu, lebo neviem čo mám robiť
No tak co sa tyka sexu tak uz nieco za sebou mam ale aj dost veci co by som chcel este vyskusat, ale neviem ci niekedy bude na to prilezitost. Hadam casom sa uvidi.
@35 no aby som si nemyslel ze je slapka to zavisi od baby...napr. keby ma nad 18 a nie je panna a dala by mi po dvoch tyzdnoch chodenia povedal by som si ze ma proste rada sex a tuzila po mne
@39 k babam pod 18 sa nevyjadrujem vacsina je ich este nerozumnych ale su aj vynimky pripustam...ktora panna sa s chalanom vyspi po dvoch tyzdnoch chodenia? jedine nejake decko...
Najskôr príde erekcia penisu potom začína sa bud feláciou alebo penetráciou. Ak feláciou penetrácia príde na radu potom
je to dnu a von dnu a von zmena polohy dnu a von a nakoniec príde ejakulácia bud vnútri vagíny alebo von. V prípade análneho sexu môže dojsť k vypusteniu ejakulátu aj inde
ja som toto forum nezalozila preto, ze som nadrzana, alebo co, no ale teraz mam aj take trochu obdobie, ale to s tym nema nic spolocne, pisala som ho preto, zeby bola sranda, lebo pri takychto temach a co vy popisete sa aspon nasmejem, jasne..............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
tak teóriu mám naštudovanú veľmi dávno
a najprv teória, potom prax, takže aj tú môžem praktizovať
Inak zatial co som stihla postrehnut za tychto par dni co sledujem @holy ho komenty by si zasluzil cestny titul, a to: Najnadrzanejsi birdzak
ale vazne by mal @tomas nad tym titulom porozmyslat..ked zas budu vecer padat hviezdy...
1. Musí sa mi postavit
2. Musí mi ostat postaveny
3. Baba musi byt vlhka čo závisí od nás
4. Musime dbať na to aby sme boli nežny
5. Nesmieme sa predčasne urobiť čo je niekedy ťažke
6. Musi sa urobiť baba
7. Baba nesmie otehotnieť
No takže kto ma mať stres?
ale hej, máme to ťažké všetci
@holyknight suhlasim s tebou s tym nad 15 hh
neotehotniem?
nebude to boliet?
nebude moc velky?
budem dost vlhka?
nezlhya antika?
budem dobra?
budem sa mu pacit?
a tak dalej a tak dalej...
nebude si o mne mysliež, že som šlapka, ak mu dám po dvojtýždnovej známosti? ....
bude sa mu páčiť moje telo?
bude sa to páčiť mne alebo mám niečo predstierať? ...
@0 omg ,hlavne nestresuj bude to len nahovno o to viac (to bolo k tvojej otazke)
Najskôr príde erekcia penisu potom začína sa bud feláciou alebo penetráciou. Ak feláciou penetrácia príde na radu potom
je to dnu a von dnu a von zmena polohy dnu a von a nakoniec príde ejakulácia bud vnútri vagíny alebo von. V prípade análneho sexu môže dojsť k vypusteniu ejakulátu aj inde
(to je asi najškaredšie opísanie no dúfam stačí)
a co sa týka toho dievcenského stresu myslím ze @crew a @keuska to super vystihli.. ale vďaka @vma2003 som sa aspoň vžila do môjho priateľa..
a @holyknight ty dúfam že tou konkurenciou si nemyslel mňa a estellu..