Ahojte, chcela by som vás poprosiť, či by ste nevyplnili mojej kamarátke tento dotazník ... Bude vám určite moc vďačná. » docs.google.com/forms/d/1TGCD-t...
je mile, ze ten dotaznik predpoklada, ze kazdy ma automaticky partnera. ci byvam tyzden bez sexu? ked mam vztah, tak vacsinou nie, ked nemam, tak hej, aj niekolko mesiacov. ta teraz ako mam odpovedat.
a kopa otazok je strasne hlupo formulovana, kto sa pyta otazku negativne (Neradi robite toto a toto)? "Ano, nerada" a "nie, nerada", clovek nech si vyberie.
je to tak zle formulovane, ze som to nemohla ani dokoncit
@hoperpohroma Ach áno.... máš pravdu... ja hlúpa som zabudla dodať, že to majú vypĺňať len ľudia vo veku 20-45 rokov, čo majú aktuálny heterosexuálny vzťah. Ospravedlňujem sa. Ona vie, že sú otázky kladené dosť blbo a tie negatívne otázky sú zavádzajúce, ale nemohla to zmeniť, pretože sú to štandardizované dotazníky. Ďakujem aspoň za ochotu, že si do toho šla, aj keď si to nemohla ďalej vyplniť
Mas to tam, ale ten dotaznik je napicu poskladany, je rozdiel ked niekto zije s partnerom a ked maju vztah na dialku; ked ide o prvy rozhovor s rodicmi o motylikoch a vcielkach ked si v skolke/skole a ked si tinedzer/dospely a uz aktivny. Tak povedz kamoske nech je nabuduce konkretna.
Tie otazky typu Neradi blablabla, tak odpovede mozu byt ano neradi, alebo nie neradi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a kopa otazok je strasne hlupo formulovana, kto sa pyta otazku negativne (Neradi robite toto a toto)? "Ano, nerada" a "nie, nerada", clovek nech si vyberie.
je to tak zle formulovane, ze som to nemohla ani dokoncit
Tie otazky typu Neradi blablabla, tak odpovede mozu byt ano neradi, alebo nie neradi
vážne toto?