ja som nemal ale kamoš s kamoškou ( pár ) mali a hovorili že lepší sex nemali... no nechoď do toho dokým si nezistíš dosť informácií o tom čo to sposobuje a aké sú riziká... predsalen je to chémia. No pokým máš eštelen 17 tak by som ti neodporučil skúšať nič také. Myslím si že vo tvojich rokoch by si mala mať dosť vysoký apetít aj bez toho
Pol litra->liter vína a človek si aj nadmieru užije Ale pri sexe netreba nič užívať lebo ak jeden druhého priťahuje tak nevidím dôvod užívať nejaké kktiny a žiadna sa zatiaľ nesťažovala že by nebola dostatočne ukojená
Keď som zbadal názov tejto diskusie, hneď som an to klikol, lebo už dávnejšie mi napadla podobná otázka, akurát nie o MDMA, ale o kokaíne. No radšej sa ani nepýtam, keď vidím aké sú tu reakcie
Daj si piko,daj si piko,pôjde ti karta
Kedysi,keď som bol zatupený fetoš,tak som sa čudoval,že načo sa ľudia okracujú o poriadne jazdy a nedajú si parno namiesto ekiny..že však ten stav je oveľa silnejší a trvá 3 dni ale ja som sa čudoval na všeličom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale mal som sex po užití vodky, borovičky alebo vína - nič moc
moje vyjadrenie v @2 ale stále platí
aj moje vyjadrenie v @1 stále platí
@tralalibang všetky dorgy sú zlo
Napriek tomu ma to nejak neláka. Euforické drogy nie sú moc pre mňa...
Ani to neskúšaj !
zachvilu sa take budu pytat 14 roční
Kedysi,keď som bol zatupený fetoš,tak som sa čudoval,že načo sa ľudia okracujú o poriadne jazdy a nedajú si parno namiesto ekiny..že však ten stav je oveľa silnejší a trvá 3 dni ale ja som sa čudoval na všeličom
a nie, na sex mi staci partner -.-