Čaute ludiaa.. mali ste uz niekto sex vo vlaku? Na wc? Neprichytili vas? Na akych najduvnejsich miestach ste mali sex? Aky bol najvzrusujucejsi zazitok pochvalte sa
no ja som mal celkom divoke dospievanie v tomto a namocil som do toho aj byvalu cize lavicky, zachody, stoly v kulturaku , zadne sedadlo auta, predne... pri kaplnke s jezisom D .. ale extrem bol asi v medzi priestore panelakov na takom nadvori a ked si na to spomeniem nechapem kde sme mali hlavu (teda viem kde sme ich mali ) ale aj tak .. boze to muselo byt hrozne vidiet vsetko .. vchod v panelaku a taketo gurmanske miesta to je jasne .. ale fajn obdobie to bolo
Mne sa páči, ako tu všetci majú nejaké rýchlovky za kríkmi a my si to rozdávame v poho aj 2 hodiny na lavičke na všetky možné spôsoby Celkovo v týchto extrémoch ma tu nikto netromfne... aspoň v niečom som naj
no ja neviem, na záchode vo vlaku by som to asi nikdy nerobila, máločo je špinavšie a nechutnejšie než ošťatý vlakový hajzel, čo nesplachuje .. a okrem iného je ošťatá aj zem a potom mal niekto určite aj ošťaté ruky a všetko tam pochytal... ehm, teda s ošťaným je to ešte výhra, pokiaľ nie je osraný .. mne aj keď sa chce úplne silno mega na záchod, tak počkám, lež vystúpim a idem sa radšej vycikať do tých staničných a priplatím si 50 centov naviac ...
my sme mali rošošo na prvého mája v parku za kríkom a hrala nám do toho dychovka
Sorry ale kazdy kto tu zverejni/zverejnil intimnosti z PARTNEROVHO zivota nech si jebne po facke z kazdej strany. Vsetci sme ludia a vsetci vieme co je sex dpc, ale vytahujete, ci uz nevedome, alebo vedome na verejnost intimosti nielen svoje ale a svojho partnera a predpokladam, ze bez jeho suhlasu
@limetkajaja presne moja reč celkovo verejné hajzle sú hnus, ktoré sa mi protiví použiť aj bežné účely a už vôbec nie na sex. o tých vo vlakoch ani nehovorím... to je celé zle
No a čo je to ten sex vlastne? Inak ma napadlo tak by som mohol nazvať knihu o svojom živote sex na verejnosti aneb ako život somnou v*jebava každý deň a maj k tomu erotické ruky tzv ruky jebalky ( čoho sa chytia to doje*ú) a si ideálny sexuálny partner pre tento život
najvacsie dno bolo na takom kontajnerovom stojisku/odpadovom pristresku vo dvore panelaku :S
a este v ten den sme sa dali dokopy, takze asi som sa predviedla ako zena do koca i do voza
s prichytenim v lese na Zeleznej, kde sme sa dpc 20 minut stverali mimo chodnicka, nech tam nikto nejde, a kde sa vzali, tu sa vzali, traja cyklisti okolo.. to bola priserna hanba pravdupovediac
za mladi nejeden barovy zachod (nie s cudzimi ludmi z baru ale, chapes)
a pred rokom naozaj na nemalo miestach na fakulte
v jednom pripade tiez s prichytenim, na to upratovacka len zahlasila, nech zhasneme, ked skoncime
Tak ja som jedna z tých, čo vôbec nechápe tie odpovede Ako, to sa mi asi snáď sníva, nie? Nerozumiem, že čo vás na tom láka Ak adrenalín, tak toho mám ja dosť aj bez toho (každý deň počas bežných situácií), aby som ho ešte vyhľadávala.
v parnej saune takmer xD ale asi sme boli veľmi podzriví, lebo akonáhle sme tam ostali sami a skusili to využiť, tak prišla "niečo" checknut saunmajsterka. holt, nemá sa do verejnej sauny chodiť po chľastačke, no.
Rýchlovky mi nejdú asi tak od vždy a fakt ma pocit, že ma niekto môže načapať nevzrušuje. Takže už tak od 20tich nič také nepraktikujem. Ale kedysi, keď sa fakt nedalo kde, tak to bývali také klasiky, ako park, les, auto, výklenok nejakej malej firmičky mimo pracovné hodiny v bočnej uličke a podobne...
@karlotiskot@20 a myslíš, že niekto po prečítaní vie o koho sa jedná? ako pokiaľ by ten ich "partner" bol známy na birdzi tak to je iná vec.. alebo keby zverejňovali jeho meno atď. Inak mi tvoj argument príde úplne odveci. Aj keď tiež nie som zástanca písania takých vecí na net, ale skôr z iných dôvodov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
my sme mali rošošo na prvého mája v parku za kríkom a hrala nám do toho dychovka
a este v ten den sme sa dali dokopy, takze asi som sa predviedla ako zena do koca i do voza
s prichytenim v lese na Zeleznej, kde sme sa dpc 20 minut stverali mimo chodnicka, nech tam nikto nejde, a kde sa vzali, tu sa vzali, traja cyklisti okolo.. to bola priserna hanba pravdupovediac
za mladi nejeden barovy zachod (nie s cudzimi ludmi z baru ale, chapes)
a pred rokom naozaj na nemalo miestach na fakulte
v jednom pripade tiez s prichytenim, na to upratovacka len zahlasila, nech zhasneme, ked skoncime
len som zavrela oci a vnutri som umrela