stalo sa z babou co sa pozname velmi dlho k niecomu doslo problem je v tom ze ona je psychiatricky pacient a spala z polkou mesta a konecne sme si zasukali mam ju rad neviem ako je na tom ona pokracovat v takom vztahu alebo nie ? vas nazor?M?M
omg (aj keby)
byť ženou (čo vlastne aj som)
nikdy by som nechcela mať muža/partnera/priateľa/frajera, s ktorým spalo pol mesta
(môže by aj celé mesto...čo vieš)
jo a stotožňujem sa s komentárom @3 , čiže aj v opačnom garde. proste nie. ale je to tvoja vec...
Ako aj ja som bola toho názoru že predsa nemôžem spať hore dole s každým. Až kým sme sa o tom nebavili v práci. Dosť ich to šokovalo. Že nič nie je lepšie ako skúsená žena... Len neviem či to nehovorili čisto účelovo. Ja si stojím za svojím názorom, že vyspím sa s niekým len z lasky.
Nebolo to k téme. .. no výsledkom predošlého môjho komentáru je, že ja by som si dávala pozor na ňu. Keď taa aj ona rada tak ok, ale keď ju budeš naháňať zatiaľ čo ona bude dakde pobehovať tak neviem či nebudeš trpiet viac ako by si asi chcem. Či?
@bibla hej to trepú do hlavy ľuďom médiá a okrem toho k takému názoru môžu prísť aj tie "múdrejšie" ktoré pôjdu s jedným... potom s druhým... a potom zistia že však na tom nič nie je... a idú si ďalej...
Ak nemala nikdy trvaly vztah a nemá problem mat sex bez hlbsich emocii tak v 37 už kludne moze mat aj cez 50 partnerov. Ale ludia, preco by mala byt skúsená žena taka ktora spala s 50 chlapmi a nie taka ktora ma 4 krat sex do tyzdna so svojou laskou 15 rokov??
@dhampir ťažko sa k tomu vyjadriť lebo nepoznáme ani teba ani ju. Treba asi posúdiť akého charakteru su jej psychické problémy a ako je ochotná s tým niečo robiť. Ďalšia vec, to že spala s "polkou mesta" neznamená že ešte stále to robí. Sú ľudia čo si "odzili" potom zistili že ich to nenapĺňa a ďalej nemajú potrebu v Tom pokračovať. A hlavne si zväz čo chces ty, či sa k sebe hodíte a zistí čo chce ona.
@maxirotor podľa mňa tam to striedanie partnerov dosť zaváži a s jedným síce môžeš meniť štýl/polohy a pod. ale je tam aj veľa vecí ktoré sa s ním nenaučíš. Jednoducho, keď budeš spať s jedným tak sa naučíš mať sex s ním, keď sa vyspíš s veľa partnermi tak sa naučíš mať sex so všetkými mužmi.
@marjy77 No v tom sa trocha mylis (ze so vsetkymi???), pretoze malokedy sa ti stane s novym partnerom, ze ste hned zohrati, ale vacsinou to furt je poprvykrat take neohrabane a isty cas trva, kym sa zohrate/zvyknete si na seba, takze to, ze sa vyspis s 10 chlapmi ti este nezaruci, ze s tym 11 uz to pojde super, lebo ten moze mat zase uplne iny "styl", lenze ty posilnena skusenostami s 10 chlapmi nanho vytiahnes techniky, ktore sa pacili 10 predoslym a on chudak bude cely vystraseny, ze co mu to robis. A vacsinou, ked niekto spi s velkym poctom paŕtnerov, tak ten sex je dost povrchny a jednoduchy, prax s ziskava vacsinou pravidelnym treningom s jednym. "DProste vzdy kazdy to ma trocha inaksie, takze furt to bude take pociatocne skumanie toho, co ma rad ten druhy, a inak ty sa chces naucit mat sex so vsetkymi muzmi? Inak najlepsie je mat tak 2-3 vazne vztahy, kde sa naucis toho celkom dost.
@obsession "Nikdy by som nechcela mat zenu/partnerku/priatelku/frajerku s ktorou spalo pol mesta"
preco? skus dovod. tomuto som nikdy nechapal. ja som poznal dievca ktora mala predomnou vela partnerov hovorila ze po 120 to prestala pocitat (mala vtedy 24 rokov) pritom vizerala jak take nevinne dievca. a rozumeli sme si silna chemia bola medzi nami a bolo mi jedno s kym bola predtym ked som videl ze sa pri mne spravi a ze ju vzrusujem. skor mi to lichotilo ze s kolkatimi bola a ajtak som bol prenu viac jak oni. ktovie co je s nou tteraz :/
@xxar3s omg..... ked budes starsi reaguj zas na moju reakciu
Do 40tky ta mila dievcina bude mat aj 500 chlapov ...ale to nic ..hlavne ze existuju taki vtaci ktori budu aj s
" takou " too happy..ved ked dobre dievca neda..postaci aj taka ktora da ..da... daa
@obsession ked su dvaja ludia pre seba stvoreni ste jedna krvna skupina tak ti moze byt jedno kolkych mala pred tebou partnerov to je ajtak iba cislo a cim je zena krajsia tym viac chlapov ju obletuje a tym viac si uziva. a ona nevizerala ako nejaka radodajka praveze ona vizerala jak take neviniatko by si to vobec na nu nepovedala ze co ma za sebou vies aka pekna?
mal som aj "slusne" dievcata jedna aj taka co mala predomnou len dvoch chlapov a co z toho ked sme si nerozumeli?
@xxar3s no ved to ze ti bude dobra len na to a nic ine ..a to je podla mna smutne ..ze niektore zeny si nevazia seba a svoje telo a ponukaju ho aj za obycajnu pizzu
@obsession jezis ty vsetko prekrutis ved ti hovorim ze sme si rozumeli aj po inych strankach, ja som ju mal proste rad aj sex bol dobry a to nas dalo dokopy ale vobec tam neslo len o sex... ona bola osobnost a mala nieco v sebe co ine zeny nemaju.
@obsession ja si zato mozem sam ze s nou nie som lebo som na nu bol namysleny a protivny a ptom som medzitym zacal riesit inu a s nou som prerusil kontakt.
@xxar3s vies ..ja nepoznam ziadneho cloveka ...zenu a ani chlapa co..mal 120+ roznych sex.partnerov ..ja nehovorim ze su to nejak mimozemstania ..sam hovoris ze nie su..ja len ze naco mas tolko kecov ...ked snou aj tak niesi ?
@maxirotor Myslela som to tak že keď máš sex s tými 10-timi tak je väčšia pravdepodobnosť, že keď vytiahneš na 11-teho to čo si sa pri nich naučil, tak ho "potešíš". A, nie, nie som radodajná, takže to optimum mať max niekoľko partnerov za život je tak akurát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Byť muzom
Nikdy by som nechcela mat zenu/partnerku/priatelku/frajerku s ktorou spalo pol mesta
(moze byt aj cele mesto...co vies)
byť ženou (čo vlastne aj som)
nikdy by som nechcela mať muža/partnera/priateľa/frajera, s ktorým spalo pol mesta
(môže by aj celé mesto...čo vieš)
jo a stotožňujem sa s komentárom @3 , čiže aj v opačnom garde. proste nie. ale je to tvoja vec...
pravda byva aj taka
Muz spal s dvoma a povie ze mal 50 a mozno aj 70 zien len si nepamata kedze bol aj opity v medzicase
preco? skus dovod. tomuto som nikdy nechapal. ja som poznal dievca ktora mala predomnou vela partnerov hovorila ze po 120 to prestala pocitat (mala vtedy 24 rokov) pritom vizerala jak take nevinne dievca. a rozumeli sme si silna chemia bola medzi nami a bolo mi jedno s kym bola predtym ked som videl ze sa pri mne spravi a ze ju vzrusujem. skor mi to lichotilo ze s kolkatimi bola a ajtak som bol prenu viac jak oni. ktovie co je s nou tteraz :/
Do 40tky ta mila dievcina bude mat aj 500 chlapov ...ale to nic ..hlavne ze existuju taki vtaci ktori budu aj s
" takou " too happy..ved ked dobre dievca neda..postaci aj taka ktora da ..da... daa
mal som aj "slusne" dievcata jedna aj taka co mala predomnou len dvoch chlapov a co z toho ked sme si nerozumeli?
A taka bude vzdy len radodajkou..ale rob si co chces a bud skym chces
..ja nehovorim ze su to nejak mimozemstania ..sam hovoris ze nie su..ja len ze naco mas tolko kecov ...ked snou aj tak niesi ?
ale nebudem ta tu tym zatazovat lebo ty ju ajtak nepoznas.