a paci sa mi "Muži si také dievčata aj vážia, (muži) zbožnujú ich, (muži?) priťahujú ich." to je celkom famózne, famózne
a nebud taka hrozená
no a este trochu konstruktivnej kritiky - mozno stylista tvojho rangu si to moze dovolit, ale zrejme len medzi rovnocennymi partnermi. bezni ludia, sko sme my, nie su zvyknuti na to, ze vynechany prazdny riadok sluzi na spajanie dvoch protichodnych tvrdeni
A ty, ty si asi jeden z ďalších fanatikov, len škoda, že "nás skazených" neuvedieš naspäť na tú "správnu cestu bez hriechu", pretože ťa máme niekde inde.
úha ...aká ostrá kritika na zakladateľku diskusie .....si asi veľmi nábožensky založená ,ako máme všetci možnosť vidieť ...vieš ,lenže veľmi málo ľudí dnes vydrží bez sexu do svadby ..preto je to takto ...a nežijeme už zase v minulých storočiach ,keď sa od ženy vyžadovalo ,aby bola panna ....a zase sa na to pozrime aj z inej stránky ...muž by potom tiež mal byť čistý ,ako ty vravíš do svadby ,nech sú na tom tí dvaja narovnako ..nie ?a čo sa týka toho ...keď niekto chce sex až po svadbe ,tak pohoda ,netreba to odsudzovať,záleží na tom ,akí sú tí dvaja ľudia ...a ako sa dohodnú ,to je celá vec ...
ak je to tvoj nazor v poho ! beriem to ked to zena tak chce prosim ale nepis aby sme chodili poslusne do kostola v rolacikoch .Ja si robim birmovku ale kvoli tomu sa nemienim menit . Robim si co chcem viem ze zijem len raz a treba to vyuzit .Nie som tohto zastancom aby bol po svadbe ja tiez cakam na toho praveho ale ked raz to pride tak to pride a do svadby urcite cakat nebudem .
mňa sa to netýka, ale nikdy som neskúmal či chalana predo mňou niekto pretiahol, alebo nie.........je to každého vec a nebudem nikoho obviňovať, že je skazený!!!....keď ho raz chcem, tak ho beriem aj s jeho "chybami".......filip
ked viem, ze toho cloveka si chcem vziat za muza, resp. ked s nim chodim a myslim to vazne, ze nie je to prechodna znamost...preco nie pred svadbou...?
nechápem načo furt dokola riešite túto tému. každý ma na to iný názor. Ja nikomu neberiem ked čaká so sexom až do svadby ale podľa mňa je to pičovina ale každý nech si robí čo chce peace!
Jedine s cim suhlasim je to, ze ako chalan si viac vazim dievca, ktore menej strieda partnerov...ale sex po svadbe? To nie, sexualny zivot je dolezity a je dobre poznat ho pred svadbou, vela moze od neho zavisiet...
Vieš rozdiel je v tom, že keď sa ľudia brali v 17tich tak mali aj skôr sex, a teraz keď sa berú v 30tich tak to majú so sexom čakať o 13 rokov dlhšie ako generácie pred namy ?
po a) nemyslíš vážne, čo vyplýva zo štylizácie tejto vety; "Viete, podľa mňa by mali byť dievčatá, nepodajné, chladné, puritanské a stale chodiť do kostola.". Nechápem ale prečo. CHcela si založiť extrémne komentovanú diskusiu ? ..
alebo po b) Ak to náhodou predsa len myslíš vážne, tak potom ťa chápem. Sčasti. Tiež som niekedy žila v takej ilúzii a možno by sa mi to tak čiastočne aj páčilo (nejakým zvráteným spôsobom).
Ale žijeme v 21. storočí a hoci sa ti to nepáči, už to tak dnes chodí, že dievčatá hrešia s cudzími mužmi, ktorých mená ani nepoznajú. -Mimochodom, tá veta sa mi neskutočne páči .
@waagbistritz69 že,, no zle som napísala to že : nič,, ale chcela som tým povedať že človek,, ktorý nemá sex ( napríklad katolícky farár,, aj vďaka tomu cirkev nepodporujem ) nemôže toho veľa vedieť,, sex je proste túžba,, prirodzená vec..
neviem ako Teba ale mňa baví ísť proti prúdu...a na dobré veci sa oplatí čakať...
a do kostola ...mi mohli chodiť aj chlapci... on je otvorený pre každého..
Okrem toho je Pan Božko všade prítomný...
Tento svet nie je skazený...skazený sú ľudia..čo v ňom žijú... Mne osobne sa tiež zdá "choré" keď je dievča tzv." ľahké dievča"...teda nemá zábrany a to niekedy žiadne ale platí to aj naopak keď ako chlapec počujem s úst kamrátov...tak tú by som "pretiahol". Po prvé žena je stvorená krása ktorú treba dobíjať a jej lásku si získať.
A po druhé žena nemá to správne čaro keď už nemá žiadne tajnosti, (keď už dala odhrýznuť zo svojho jabĺčka každému druhému) ja by som už určite nejedol načaté jabĺčko.
Nepozeraj vždy na väčšinu ale pozeraj na seba...je to celé na Tebe ktorou cestou pôjdeš..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
sex je dobry
co je dobre, nie je hriech
nie.
taká kokotina mi nestojí za tú námahu ťukať do klávesnice
uz to nefajci
a nebud taka hrozená
no a este trochu konstruktivnej kritiky - mozno stylista tvojho rangu si to moze dovolit, ale zrejme len medzi rovnocennymi partnermi. bezni ludia, sko sme my, nie su zvyknuti na to, ze vynechany prazdny riadok sluzi na spajanie dvoch protichodnych tvrdeni
ale hlavne prestaň brať ten fet a zobuď sa
A ty, ty si asi jeden z ďalších fanatikov, len škoda, že "nás skazených" neuvedieš naspäť na tú "správnu cestu bez hriechu", pretože ťa máme niekde inde.
A k otázke...
Kedže dnešný muži nevyžadujú za ženu pannu, nechápem, prečo by sa mali dievčatá snažiť držať si panenstvo čo najdlhšie
Muži chcú stále sex a veľmi sú otravní a odtých utiecť preč, sú to veľký hriešnici.
Toto bolo dufam zo srandy
abo ne, pockaj! pobavila si ma
Uf, ani neverím vlastným očiam. Úúúf Do piče. Toto sa hocikde nevidí.
Jebe ti moja ?
A chlap čo, ten môže pokojne trkááť jedna radosť, to je v poriadku ?
A ktorý muži ich zbožňujú ? Že som ešte takého aj nevidela.
nepodajné, chladné, puritanské a stale chodiť do kostola - no kurva.
Mne sa asi roztočí hlava tohto článku.
...Alebo... Nestrieľaš si z nás ?
Prečo si myslíš že najväčší poklad pre muža je panenstvo? Na môj vkus je to príliš povrchné
@63
po a) nemyslíš vážne, čo vyplýva zo štylizácie tejto vety; "Viete, podľa mňa by mali byť dievčatá, nepodajné, chladné, puritanské a stale chodiť do kostola.". Nechápem ale prečo. CHcela si založiť extrémne komentovanú diskusiu ? ..
alebo po b) Ak to náhodou predsa len myslíš vážne, tak potom ťa chápem. Sčasti. Tiež som niekedy žila v takej ilúzii a možno by sa mi to tak čiastočne aj páčilo (nejakým zvráteným spôsobom).
Ale žijeme v 21. storočí a hoci sa ti to nepáči, už to tak dnes chodí, že dievčatá hrešia s cudzími mužmi, ktorých mená ani nepoznajú. -Mimochodom, tá veta sa mi neskutočne páči .
Toť vše môj názor.
raz to pochopíš
Ale sú tu aj ľudia pre ktorých to proste nie je dôležité a nerobí to z nich kokotov
@gothicpoethic nie coll ale bolo by to iné...
neviem ako Teba ale mňa baví ísť proti prúdu...a na dobré veci sa oplatí čakať...
a do kostola ...mi mohli chodiť aj chlapci... on je otvorený pre každého..
Okrem toho je Pan Božko všade prítomný...
Tento svet nie je skazený...skazený sú ľudia..čo v ňom žijú... Mne osobne sa tiež zdá "choré" keď je dievča tzv." ľahké dievča"...teda nemá zábrany a to niekedy žiadne ale platí to aj naopak keď ako chlapec počujem s úst kamrátov...tak tú by som "pretiahol". Po prvé žena je stvorená krása ktorú treba dobíjať a jej lásku si získať.
A po druhé žena nemá to správne čaro keď už nemá žiadne tajnosti, (keď už dala odhrýznuť zo svojho jabĺčka každému druhému) ja by som už určite nejedol načaté jabĺčko.
Nepozeraj vždy na väčšinu ale pozeraj na seba...je to celé na Tebe ktorou cestou pôjdeš..
o tom jabĺčku, to je pekné prirovnanie