počul som rôzne názory - niekomu to prekáža, niekomu nevadí, dokonca niektorým to robí vrcholné potešenie. ja som zástancom názoru, že pokiaľ s tým partnerka nemá problém - správny jazdec ide aj na červenú!
Náhodou, s priateľom to vtedy máme radi, nakoľko mňa brucho nikdy nebolieva, tak s tým nemám problém už v prvý deň a výhoda je u mňa tá, že mi vďaka tomu vždy skončia o deň alebo o dva dni skôr A aspoň v mojom prípade je to tam vtedy tesnejšie, tak si to obaja vychutnávame No zabite ma teraz
nepride mi to nechutne, ale ako spominali baby vyssie, zbytocne velky bordel potom, pocas sexu by som asi skor myslela na to ,,ako to vyperiem,, ? ako na sex
omg počas tých dní nechcem aby sa ma niekto čo i len nejako viac dotýkal... a cítim sa neskutočne nepríťažlivo a ubolene... takže vtedy má partner väčšinou dni "poraď si sám"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@purenarcissism ja v poslednej dobe tiež
možno keby extrémne moc partner chcel, tak v nejakej tej sprche by sa to dalo skúsiť, ale inak nop.