posledne leto sa jedna zabavka takmer skoncila aj sexom s kamaratom...ale nastastie som sa ovladla ajked on bol dost nadrzany (sice ja tiez) a bolo mi ho aj tak trosku luto preto ja sa viem nastastie velmi dobre ovladat aj ked nie som v "triezvom" stave
@7 ja som uz nasiel tak mozem zahlasovat Ale neverim, ze to bude az tak tazke urcite mas nejake pekne kamosky ktorym sa pacis, tak treba mozno pomoct alkoholom a mozno ani to nie
Inak neviem co na tom ludom vadi... Ved za to ze je kamoska este neznamena ze si nemozme uzit ked to obaja chceme. Ved kamaratstvo pojde na chvilu bokom a dame volnost zivosinu
@9 Noooo neviem, kazdopadne radsej nejaku booty-call nez normalnu kamaratku Kazdopadne taketo veci teraz nepripadaju k uvahu ked sa ani vysrat nestiham kvoli skole, robote, angline a sutazi jednej :/ Ale letooooooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Uz boli take stavy ze vela nechybalo ale nakoniec som sa spametal a nechal som to tak.
Inak neviem co na tom ludom vadi... Ved za to ze je kamoska este neznamena ze si nemozme uzit ked to obaja chceme. Ved kamaratstvo pojde na chvilu bokom a dame volnost zivosinu