Môj posledný priateľ ma čo sa týka sexu strašne využíval. Boli sme spolu len 3 mesiace no v posteli so mnou chcel stvárať rôzne hovadiny, ktoré sa mne vôbec nepáčili. Napr. Ak sme boli na dovolenke v jednom europskom meste, mala
Vacsinou reagujem tu na zenske otazky sarkasticky a podkopavam autorkam ego, ale teraz bohuzial aj keby akokolvek chcem, tak to nespravim.
Stotoznujem sa totiz s @1 , mozes byt totalne kludna, bol to naozaj retard... a aby si bola pokojnejsia, daj teraz novemu vztahu trosku viac casu, aspon vyselektujes, ci novemu priatelovi ide iba o sex alebo o nieco vaznejsie.
Bol to naozaj prijebany kokot, ale musis to prekusnut, su aj normalni chlapi...
tak určite ešte chodia po svete takí ako tvoj ex...a či máš teraz takého??? no ktovie - stretnúť 2 takých po sebe by bola blbá náhoda - ale tak k veci čo som chcela - nie, všetci chlapi takí nie sú a ak by tento tvoj nový aj taký bol, tak zo skúsenosti z minulosti si sa hádam poučila a budeš to po prvej noci riešiť buď rozhovorom alebo rozchodom.
nechcem byt zla, ale boli ste spolu len 3 mesiace a sli ste na to strasne rychlo. mohlo Ti byt jasne, ze mu ide len o svoje potesenie, ked uz za tak kratky cas stihol toto vsetko pozadovat. nabuduce pockaj aspon 4-5 mesiacov.. ked Ta muz naozaj chce, tak pocka.
Akože určite je kokot totálny,..ale ty si na to nič nepovedala?To akože, kupil som ti vibrátor aby si sa robila, a ty..ok. tu máš navarené? Neboj sa. ak teda nemáš čuch len na takých, alebo už nie si tak naivná.Ale ako čítam tvoje minulé fórum:
Ahojte! Mám vzťah na diaľku s Egypťanom. Zoznámili sme sa na dovolenke v Egypte. Odvtedy si píšeme každý den. Sex ešte nebol. Chce si ma zobrať za ženu. Hovorí, že ma miluje.
@tommyhot tak vadna nebola som si ista, ake slovo si pouzil.. ale prepisem to pre teba:
tak nemusi byt hned vadna.. niekedy clovek nevie sam posudit kde je ta hranica unosnosti
@lenkaska1 veď práve to, že každý má iné hranice
-že nevie sám posúdiť? veď keď sa jej niečo nepáči, tak to mala povedať a nepýtať sa iných, či je to ešte ok
@hellium mas pravdu, lenze niekedy clovek aj ked sa mu nieco nepaci a mysli si, ze je to len jeho osobny pocit, ze inak je to normalne tak mozno sa s tym volako zmieri alebo sa tomu prisposobi.. a toto su take veci, ze pokial clovek nema za sebou 10 parnetrov tak nevie posudit kde je ta hranica...
@tommyhot ale ono clovek si to az tak nedokaze uvedomit ked je v tej situacii.. nam sa to lahko hovori
Vsak to takto povedz tomu sucasnemu, aspon zistis, ci aj ten neni vytrety kokot.
Nepodporujem licenie podrobnosti z ex vztahov, ale to, ze si bola s kusom hovada, a mierne ta to poznacilo, je dost podstatna skutocnost a partner by to mal vediet prijat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
buď kludná
a myslim, ze je dost mala pravdepodobnost, ze este niekedy stretnes takeho kokota
normalni partneri vedia robit aj ine veci okrem sexu. aj ked sex je fajn, nerob ho, pokial sa nanho necitis
Stotoznujem sa totiz s @1 , mozes byt totalne kludna, bol to naozaj retard... a aby si bola pokojnejsia, daj teraz novemu vztahu trosku viac casu, aspon vyselektujes, ci novemu priatelovi ide iba o sex alebo o nieco vaznejsie.
Bol to naozaj prijebany kokot, ale musis to prekusnut, su aj normalni chlapi...
ja mam pocit ze napisala "moj posledny priatel" a nie "moj prvy...."
Ahojte! Mám vzťah na diaľku s Egypťanom. Zoznámili sme sa na dovolenke v Egypte. Odvtedy si píšeme každý den. Sex ešte nebol. Chce si ma zobrať za ženu. Hovorí, že ma miluje.
Vlastne mi to je už uplne jedno.
tak nemusi byt hned vadna.. niekedy clovek nevie sam posudit kde je ta hranica unosnosti
-že nevie sám posúdiť? veď keď sa jej niečo nepáči, tak to mala povedať a nepýtať sa iných, či je to ešte ok
@tommyhot ale ono clovek si to az tak nedokaze uvedomit ked je v tej situacii.. nam sa to lahko hovori
» www.birdz.sk/forum/vztah-s-a...
Nepodporujem licenie podrobnosti z ex vztahov, ale to, ze si bola s kusom hovada, a mierne ta to poznacilo, je dost podstatna skutocnost a partner by to mal vediet prijat.