Vyspali by ste sa so svojim spolužiakom keby vás naozaj veľmi dlho priťahoval a aj vy jeho ? Totiž po 7 rokoch v spoločnej triede si to neviem predstaviť a ani neviem čo by bolo po tom medzi nami, chcela by som to však skúsiť, bolo by to čisto len o sexe.
ja osobne by som do toho nešla.. a už vôbec nie keď to má ostať iba pri sexe.. alebo počkaj kým odmaturujete a potom to skúste .. keby niečo nevyšlo, tak aspoň sa nebudete mať denne na očiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale inak moja odpoved je preco nie? ak sa pritahujete tak si zaspasujte, uz nemusi byt sanca
síce som proti sexu s niekým zo školy alebo intráku, nedajbože z triedy, ale na pol ceste k nymfománií... skôr nie
Urcite by si nerada chodila do skoly , keby po tom co si s nim mala sex roztrubil po celej skole ze si k..... co da kazdemu atd...
Takze poriadne zvaz tieto nasledky.
tak sa to robilo za mojich mladych cias
ale keď mám odpovedať,tak hjajaaaj myšlienky už boli,takže realizácia by tiež nebola moc odvec...samozrejme nie s hocikým a nie na základnej!