bola som dva krat na rande s chalanom, ktory ma priatelku asi styri roky... boli medzi nami nejake bozky a tak... vravel, ze ho strasne vzrusujem a boli aj nejake narazky na sex, bavili sme sa otvorene o sexe a pravdupovediac, odvtedy nad tym stale premys
no ved prave riesim tu dilemu... on mi povedal, ze ho pritahujem, ze necha priatelku s ktorou ho to uz ani moc nebavi, stale sa hadaju... lenze ja som povedala, ze nie, nechcem byt pricinou rozchodu, ale keby sme skusili ten sex... tak mozno by som prisla na to, ze to je ten, ktoreho chcem, alebo nechcem... a bud by to malo pokracovanie, alebo by to skoncilo... lenze ja jeho priatelku poznam tak z videnia a ona mna tiez... a neviem, asi by som sa necitila moc dobre, ale laka ma to... tak neviem teraz co robit... a urcite nasilu to nie je, on s tym zacal...
No ja som so zadanou spal a nelutujem. I ked nebol som pricinou rozchodu ale myslim ze to uz je viac menej jedno, ked ho to nabavi tak si nejaku holku najde. Popripade inu pricinu preco to skoncit. Takze ak si chces uzit tak podla mna chod do toho, ked nic ine mozes si poriadne uzit.
A teraz cakam, kedy ma zvezu pod ciernu zem vsetci "svetuskari"
ale vzdy rozmyslam... je to v podstate odpoved... ale aj tak to nie je iste... ked ja mam vzdy stastie na zadanych... pricom ony vyhladaju mna a nie ja ich.... to vobec
nechceš byť príčinou ich rozchodu, ale ak sa s ním vyspíš, tak tou príčinou určite budeš. To je jedno, že to chcel aj on, ale ty budeš tá k*rva, ktorá ho zviedla. Ty budeš tá špina, ktorá zatúžila po zadanom mužovi...
A ak sa rozíde s priateľkou a dá sa dokopy s tebou, akú máš istotu, že ho to po čase zase s tebou neomrzí a nepodvedie ťa s nejakou babou rovnako, ako by podviedol svoju priateľku s tebou?
UVEDOMUJES SI, ze to, ze teraz on podvadza ju s Tebou, sa moze neskor odrazit - s niekym inym bude podvadzat TEBA? Takíto sviniari - rather no coment....
8) ja som ho nezviedla... bola som s nim von, pobozkal ma, povedal, ze to bolo nieco uzasne, ze to necitil pri bozkavani s nikym, ze to bolo uzasne... a potom mi stale volal a tak... zas sme sa stretli a proste je to z jeho strany nieco viac... ja som nic neurobila, on to tak chcel... ale zacalo sa to pacit uz aj mne...
9) za tie 4 roky co je s nou jej to nikdy neurobil... nikdy nepobozkal ani len ine dievca... vraj ja som v nom prebudila nieco take ine a nechce si ma nechat ujst... vraj mam ja porozmyslat, ako to vsetko bude
12) to mi nepovedal len on, ale viem to od ostatnych ludi... je to jeho prve dievca... a su spolu uz styri roky... predtym mal nejaku ale to bol len nejaky detsky vztah...
@8 nuz ono ked uz je to fakt ze na rozpadnutie v tom vztahu, tak ci sa s nim vyspi alebo nie, tak ci tak sa rozidu. Ona to moze urychlit a 100% ked sa ta jeho priatelka o tom dozvie tak bude ta spina atd. Ale ked ho tak velmi chce...
po pravde kecom o tom, že ten vzťah s ňou nemá budúcnosť veľmi neverím. pojebe ťa a vráti sa naspäť k nej, pretože zrazu zistí, ako veľmi ju miluje. byť tebou radšej by som sa od neho dištancovala a keď tak skúsila sex s dakým, kto nie je zadaný...
sa vravi ze zadany ma patent od inej zeny preto je pritazlivy pre ostatne. kopa nezadanych chce len sex, tak to nerob so zadanym. ale ak je to naozaj nieco vynimoce (okej, mozes si to mylne mysliet), tak to sprav. ono.. stava sa to.
jezis sak ja od neho nic nechcem preboha ... a nejde mi o nic viac nez sex, sex mozem mat s kymkolvek, ale ktokolvek to pre mna byt nemoze... ale nic to je jedno, nerieste to... aj keby to bolo len o sexe, co je na tom? lebo ja v tom nevidim problem, skor problem ta jeho priatelka... ale aj to uz je asi jedno
mno sex zo zadanym moze byt super taky vzrusujuci urcite aj bol ale vies myslim si ze to bolo dost nezodpovedne nepises sem ani ako sa to stalo no a preto ked ho chces urcite nech sa stov babov rozide
@29 takze pohoda, je to valstne jeho chyba,on j uzacal balit a v podstate ona nema stym probme,hoc vie ze je zadany... a take nieco ako troska tolerancie,sebaucty a respektu by nezaskodilo..ale to dnes asi uz tazko sa da najst.
noo ked uz nad tym rozmyslas tak ro neries s nim, kebyze to bolo spontanne a islo len o sex tak v pohode ale takto ked nad tym rozmyslate ci to urobit alebo nei, tak radsej to nechajte tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A teraz cakam, kedy ma zvezu pod ciernu zem vsetci "svetuskari"
A ak sa rozíde s priateľkou a dá sa dokopy s tebou, akú máš istotu, že ho to po čase zase s tebou neomrzí a nepodvedie ťa s nejakou babou rovnako, ako by podviedol svoju priateľku s tebou?
Raz je zadany tak koniec. Prajem ti aby ta tvoj priatel podviedol s najlepsou kamaratkou,som zvedyvy ci aj potom budes taka tolerantna.
dobre nerieste to uz aj tak je to uuuplne jedno
on je zadany,on ma mat nejaku zodpovednost...
ty si mozes spat s kym chces...
Ona tvrdi,ze nechce rozbijat vztah... ale ved sex je len sluzba,ziadna nevera,ziadne city,len obycajna jebacka...
Verim,ze vam vasi buduci partneri budu zahybat a potom zistite co je to za bolest.
Ja sa stale snazim pridrzat jednej veci:Nerob to druhym,co nechces ani ti aby ti robili.
podla mna henten chalan ak odide po styroch rokoch od jeho aktualnej holky, tak si bud ista, ze toto iste sa ti stane tiez