... zboznujem sex v ponozkach. za kazdych okolnosti. aj v lete pri 40 stupnoch!! . erm. nie, skor takto: niekedy mi to vadi a niekedy si to vobec nevsimnem. pri takej rychlovke kto si ma vsetko vyzliekat a vyzuvat?? mam na haku cele ponozky, hlavne ze vnutri je to co ma byt. ak to nie je 5minutova zalezitost davam prednost uplnej nahote
presne, záleží od situácie (ako tvrdí @petronellka a určite ešte aj niekto iný )... babám pristanú celkom, najmä nadkolienky a podkolienky
... keď si predstavím nejaký pár tak radšej by som sa pozeral na ponožky ako na nejaké chlpaté plutvy
pokiaľ ide o zápach... ak niekomu smrdia nohy tak ak si dá dolu ponožky, len to zhorší (ak to už čuchovým bunkám nie je aj tak jedno) takže taký by mal rovno aj v topánkach ostať.
fuj, nepôsobia na mňa vzrušivo hlavne keď sú spotené, vrchol by bola diera na palci. možno tak nejaké infantilné podkolienky u baby keď sa chce hrať na "školáčku" ale to je záležitosť iných.
A to ešte nevravím o tom, že tvrdenie, že to nie je o "dnu a von až kým sa neurobím" a zároveň je to o tom, či "má alebo nemá ponožky", je trošku smiešne.
@alpynus neodsudzujem. len sa tomu fakt divím, pretože som sa doteraz stretla len s ľuďmi (alebo som si to myslela, keďže s tebou som sa o tom nerozprávala ), ktorým to vyslovene prekáža.
A hentam v podstate nejde o prirovnanie, skôr o vyjadrenie myšlienky, že nepovrchní milenci by asi milencami neboli a vlastne by neboli ani ľuďmi, na nejakú formu a mieru povrchnosti nemožno rezignovať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
148 komentov
... keď si predstavím nejaký pár tak radšej by som sa pozeral na ponožky ako na nejaké chlpaté plutvy
pokiaľ ide o zápach... ak niekomu smrdia nohy tak ak si dá dolu ponožky, len to zhorší (ak to už čuchovým bunkám nie je aj tak jedno) takže taký by mal rovno aj v topánkach ostať.
a navyše ak je chladno, tak to celkom pomáha
vo všeobecnosti je mi to jedno prispôsobím sa.
Nie je to náhodou úplne jedno? Ak nie je, tak prečo?
možno to je jedno ľuďom, ktorých sex je o "dnu a von až kým sa neurobím". na mňa ponožky pôsobia absolútne rušivo a asexuálne.
čo mi pripomína:
vieš podľa čoho spoznáš čecha? zaručene má fusakle v sandáloch. (a je to pravda!!!)
Myslím, že nepovrchným a hĺbavým milencom môže byť úplne jedno, čím má ich partner pokryté chodidlá.
Ak nie je, tak asi nie sú až tak nepovrchní, ako si o sebe myslia.
a najhoršie sú ponožky vo flip flopkách alebo ak chceme tak v žabkách
A to ešte nevravím o tom, že tvrdenie, že to nie je o "dnu a von až kým sa neurobím" a zároveň je to o tom, či "má alebo nemá ponožky", je trošku smiešne.
som rád, že nie som tvoja frajerka.
načo mi bude hĺbavý milenec? akože budeme spoločne hĺbať počas sexu alebo čo?!
myslím, že pokiaľ mi naozaj tie ponožky vadia, tak to neznamená, že som povrchná.
ale zakrývajú erotogénne zóny, rušia moje vnímanie zrakom i hmatom... proste celkovo... ponožky v posteli sú zlo.
už som videla aj sofistikované riešenie prstových ponožiek do flip flopiek
@alpynus to nepochopíš asi. a nemám chuť verejne vypisovať svoje sexuálne preferencie, aby to bolo pochopiteľnejšie
V poriadku Ja som sa spýtal, či to nie je jedno, a ak nie je, tak prečo, tys" mi vcelku dostatočne odpovedala, vec je vyriešená.
Ale nemusela by si tak prehnane odsudzovať tých, ktorým je jedno, či spolusúložiaci má alebo nemá chodidlá v ponožkách
A bolo by nepovrchným jedincom jedno aj to, či je ich partner celý zabalený v pršiplášti, či plachte? ...
A bolo by im jedno, či je ich partnet rovnakého živočíšneho druhu? ...
A bolo by im jedno, či sa vôbec dostanú k nejakej tak povrchnej činnosti, ako je sex pre potešenie?
V poslednej dobe nejak nevhodne zveličuješ a snažíš sa prirovnávať neprirovnateľné.
Sex, či jak sa to...
... No, zveličoval som vždy ...
A hentam v podstate nejde o prirovnanie, skôr o vyjadrenie myšlienky, že nepovrchní milenci by asi milencami neboli a vlastne by neboli ani ľuďmi, na nejakú formu a mieru povrchnosti nemožno rezignovať ...
Zvláštne je, že rozprávame tým istým jazykom, používame tie isté znaky a aj napriek tomu ti nerozumiem : )
Tie veci, čo som vypísal v @45 neboli nejakým priamym prirovnaním k ponožkám, jednoducho poukazovali na to, ako by veci vnímal "nepovrchný človek" ...
Proste niečo ako kompletná nepovrchnosť u ľudí existovať nebude ...
A zdalo sa mi, akoby si predtým vyvyšoval akékoľvek priblíženie sa k nepovrchnosti ...
Čo podľa mňa nemusí byť v každej situácii správne, keďže človeku je povrchnosť vlastná ...
Ale tu už zachádzam asi moc hlboko, lebo, čo sa témy týka, sám si myslím, že je dosť jedno, či vtedy človek má ponožky na sebe, alebo nie ...
(džouk)
ale ak to je na dlhsi cas, akosi nemam vo zvyku byt v ponozkach, neviem